icon

Máte zkušenost s nízkou hladinou hCG ve 4. měsíci těh.?

jajaneu
1. kvě 2014

Pěkně prosím... moje sestra je ve 4-tém měsíci těhotenství a má prý nízkou hladinu HCG... doktor ji posílá do Hr.králové na podrobnější UTZ srdíčka miminka, aby nemělo srdeční vadu... Máte s tím někdo nějaké zkušenosti? Děkuji 🙂

monasek84
2. kvě 2014

tak pokud vim, tak cca od 13.tt hladina HCG zase klesa, takze mi to pripadne jako "konina", ze by se timto dala "urcit" nejaka vrozena vada 😕 Sestre preju at je vse v poradku a ma krasne tehotenstvi.

terkabici
4. kvě 2014

já osobně s tím zkušenost mám, taky sem to tak měla, navíc já sem neměla ani v normě PAPP-A... hlavně ať se zbytečně nestresuje, nemusí to vůbec nic znamenat... já sem teda byla ve 12. týdnu na screeningu a ten mi vyšel úplně v pořádku, takže sem si řekla, že si s toho nebudu dělat a bolnou hlavu a naopak sem byla ráda, že sem v tom HK byla (byla sem tam zrovna minulý týden), páč doktoři v poradnách nemají tak dobrý ultrazvuk a tady všechno ještě jednou zkoukli a zkontrolovali a všechno bylo ok a navíc mi řekli přesně pohlaví 🙂 takže já sem po tom aspoň naprosto klidná 🙂