icon

Migréna jako příznak ZT?

val333
20. črc 2018

Holky, dnes je to 5. den co mám migrénu... Tak čtu různě po internetu a dočetla jsem se, že by to mohla být známka zamlklého potratu 😕 tak nevím, zda mám raději jet na pohotovost... Máte někdo zkušenost?

frndafrrr
20. črc 2018

Spíš bych se migrénu snažila zaspat, obávám se, že na pohotovosti by si klepal na čelo. Pokud chceš mít klid v duši zajdi spíš v pondělí ke svému gynekologovi.

priefi
20. črc 2018

@val333 a ve kterem jsi tydnu? Priznak to muze byt ve forme blizici se ms, nektere zeny to tak maji, ze pred ms maji migrenu nebo bolest hlavy a tim padem u nich to pak muze znamenat i sp. Jinak asi ani ne. Ale u Tebe to muze byt jen,.ze malo pijes, blokla krcni pater atd.

val333
autor
20. črc 2018

@val333 jo a jsem ve 12tt

lachtanice86
20. črc 2018

@val333 migreny mám v průběhu těhotenství. Jsem 22tt a srdce bije stále

priefi
20. črc 2018

@val333 tak to se zt nebude mit nic spolecneho. Protazni se, hlavne at protahnes podpazi a krcni pater, vypij velkou sklenici vody a do hajan. Pokud bude hlava bolet tak,.ze nezvladnes usnout, vem si paralen.

misa357
20. črc 2018

@val333 Na tu pohotovost jeď, dají ti kapačku a bude dobře. Jen pak nemůžeš řídit, tak si zajisti odvoz. Jako, 5 dní migréna? To fakt není ok! Já jezdím na kapačky, když to trvá dýl, než 24 hodin a nikdy si nikdo neťukal na čelo!

letadylkokane
20. črc 2018

Ja bych ty internety zakazala... 🙂