icon

Může černý kus po krvácení být hematom?

laurinka0102
3. črc 2025

Ahoj holky jsem ve 14.tydnu od 9. tydne mam hematom kde jsem hodne krvacela nekolikrat a spinila dnes se mi stalo že jsem po utřeni uctitila něco většího jakoby v pochvě a byl to černy kus něčeho jako žele uvnitř bylo trochu krve (omlouvam se za popis ) a od ty doby jen malilinko spinim opravdu mini po utření jen mohl to bejt hematom ? Jen mě zajima jestli to někdo takhle měl a vypadl?

ina10
3. črc 2025

@laurinka0102 já to měla taky při 1.tehotenstvi -hodně jsem tehdy sportovala a taky kamarádky sportovkyně to měly během těhotenství. Taky jsem měla kusy “čehosi”, bez bolesti (to je možná trochu rozdíl oproti abortu), ale musela jsem být v klidu, nejlépe nohy nahoře, sport tabu (až pak ve 2. trimestru jsem chodila plavat) a šetřit se. Jsi objednaná v brzké době na kontrolu?
Celkem jsem krvácela takto 2x a vždy šla na kontrolu…(jednou k moji gynekoložce a potom na gyne pohotovost-byl víkend).

laurinka0102
autor
4. črc 2025
@ina10

@laurinka0102 já to měla taky při 1.tehotenstvi -hodně jsem tehdy sportovala a taky kamarádky sportovkyně to měly během těhotenství. Taky jsem měla kusy “čehosi”, bez bolesti (to je možná trochu rozdíl oproti abortu), ale musela jsem být v klidu, nejlépe nohy nahoře, sport tabu (až pak ve 2. trimestru jsem chodila plavat) a šetřit se. Jsi objednaná v brzké době na kontrolu?
Celkem jsem krvácela takto 2x a vždy šla na kontrolu…(jednou k moji gynekoložce a potom na gyne pohotovost-byl víkend).

@ina10 Byla jsem včera na pohotovosti a za par dní mam další kontrolu ten kus čehosi doktorka označila jako kus hematomu ale porad tam eště mam 37x18 mm mužu se tě zeptat za jak dlouho se to vstřebal ? A jak byl velky ?