Nachlazení již od počátku těhotenství až do 14tt

inusska
9. lis 2015

Ahoj. Chtela bych se zeptat, zda jste nektera byla taky neustale nachlazena? Jiz od pocatku tehu az do dneska se potykam s vecnou rymou a budim se s hroznym knedlikem v krku. Uz si ani nepamatuju, kdy jsem nachlazena nebyla. Je dost mozne, ze za to muze prac prostredi-klimatizace, styk s nachlazenymi lidmy atd.

Plus jako bonus mam cca 14 dni vyrazku po celem tele skoro (jsem atopik).

Mate nekdo podobne zkušenosti? Uz moc nevim co s tim, prasky do sebe cpat nechci a chodit s rymyckou k doktorovi..no nevim

janinapd
9. lis 2015

To jsem měla já,pořád mi pálil krk,čepy se dělaly a chrapot,ale spíš až od druhého trimestru až dokonce,taky atopický exém po celém těle a nic nezabíralo,až postupně po porodu to vymizelo.Jsem alergik a astmatik.

pekkaa
9. lis 2015

@inusska ja jsem byla taky nachcipana 2 mesice🙂. Ve 2.trimestru to preslo.
Tehotna kolegyne to tak mela taky. Je to dost caste. Imunita je oslabena..
Proste jsem to vydrzela, prip brala jenom to co se vyslovene muze.

inusska
autor
9. lis 2015

No tak doufam, ze se taky dockam konce 🙂

lady22
10. lis 2015

já jsem také těhotná a viróza se mě drží už měsíc. Protože jsem asmatik a v noci jsem se začala díky silnému kašli dusit, musela jsem navštívit svou lékařku. Ta mi nakonec napsala antibiotika, které mohou užívat i těhotné. Nejsem zato moc ráda, ale raději, ať jsem co nejdříve zdravá a netrápím své miminko.

sephorka
10. lis 2015

Holky, já ležím s rýmou (naštěstí bez teploty) již třetí den… piju litry čaje a do nosu kapu Pinosol, což je vcelku k ničemu… snad nás to všechny brzy pustí…

17michaela02
10. lis 2015

Ahojte holky, tak já jsem začala lehce cítiit rýmu + pálení v krku před 14 dny a od té doby se to zhoršovalo a pořád se mě to drží. když s nevysmrkám, dusím se, když se vysmrkám a stříknu nějaké kapky tak mě štípe v nose, to mě nutí na kýchání, to mi zase ucpává noc a pořád dokola..teď se k tomu pjako bonus přidal kašel 😀je to holt složitější se toho zbavit bez těch obvyklých věciček co jsem do sebe jako netěhu valila 🙂 všem přeju hodně sil a brzké uzdravení..

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru