Návaly horka v těhotenství. Je to normální?

fifa79
5. led 2009

Ahoj holky, chci se zeptat,jestli jsou v těhu normální návaly horka.Jsem v 25 tt a tak týden mě to trápí.Vždy z ničeho nic mě začne být šílené horko a strašně se zpotím.Je to normální???Moc dík za odpovědi.

fifa79
autor
5. led 2009

prosím někoho o odpověď

annakristyna
6. lis 2009

ahoj jsem annakristyna mam takovy problem z niceho nic me prepadne horka poceni jemi 35 let mohu jit do prechodu

kasyma
10. lis 2009

Ahoj holky,dneska jsem chtěla jet do města,už jsem byla připravená a všechno,ale najednou se mi úplně zatmělo před očima,staršnej nával tlaku do hlavy,kterej přecházel až v takový brnění a horko a pot po celým těle hlavně v obličeji,byla jsem jak opařená zatím jsem totiž v těhu neměla žádný problém (ťuk ťuk) tak jsem si chvíli sedla s tim,že to přejde a bude to dobrý. Když už se zdálo,že je to dobrý tak jsem se pomalu zvedla a ono znova musela jsem se zapřít o stůl byla jsem strašně zesláblá a úplně se sesunula k zemi nebyla jsem schopná ničeho fakt hnusnej pocit. Nevíte čim by to mohlo být? Napadlo mě rychlá změna tlaku,nebo nevím nemáte s tím někdo zkušenost? Prosím poraďte, zítra jdu naštěstí na kontrolu tak to zkusím říct Dr. tak uvidíme...

aaabbbc
10. lis 2009

fifo, jasně že je to normální.

nikolaniky
10. srp 2015

Mám problem v těhlech horkých dnech se hybat. nemužu se pořadně nadechnout a nijak se nemužu s chladit. sou dny kdy ani nic neudělam. připadám si jak bez energie. a nevim čím jí mám dobit.

janafaulkner
23. srp 2016

Ahoj, navaly horka jsou normalni. Ja je man skoro porad. Je to zvlastni, nepamatuji se, ze bych je mela pro prvnim tehotenstvi.😊

terinka1984
1. únor 2017

Ahoj, jsem v 27tt a už se mi to stalo několikrát. Dnes to bylo extrémní a zrovna jsem byla v obchodě, nebylo si kam sednout.
Je to pokaždé najednou z ničeho nic - strašné vedro, hodně špatně se mi dýchá... A pocit, jako bych měla sebou seknout o zem.

andrejicek24
20. říj 2019

Ahoj holky.. Tak taky jsem 27tt a dnes se mě to stalo.. Neskutečný vedro, po zádech mě snad tekl pot.. Ne pomáhalo ani to, že jsem si lehla.. Přítel mě vzal k oknu ani to.. Doprovodil na záchod, protoze sama bych nedošla vykonala jsem potřebu a je mě lépe.. Bohužel tyhle stavy k našemu těhotenství asi patří.. Takže vydržet

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru