icon

Nespavost v nemocnici

gabuscha
2. zář 2016

Ahoj, nedávno jsem tu psala ohledně preeklampsie. Jsem stále v nemocnici a čím déle tu jsem, tím intenzivněji řeším další problém. Jsem na pokoji se dvěma dalšími maminkami a bohužel pro mě (ač vím, že chrápání je v těhotenství naprosto běžné) usnu vždy jen přes den, protože v noci, když ty dvě spustí koncert, buď nedokážu usnout nebo mě to vzbudí a pak až do rána nespím. Bohužel přes den jsme zase posílány na různá vyšetření, takže toho spánku taky není tolik. Špunty do uší jsou slabota a pořád nespím. Nějaké tipy?

ivatko0406
2. zář 2016

Jedine nadstandard nebo zkusit pozadat o prelozeni na jiny pokoj. Nic vic asi nezabere.

karlajasmine
2. zář 2016

@gabuscha je mi je líto.. Co mas za značku tech špuntů? Zkus nějaké jiné? Některé jsou min efektivní než jiné..

astyna
2. zář 2016

kup si klasické špunty do uší - žluté, průhledný obal, stojí kolem 6 Kč. měla jsem sousedku, která milovala jazz a dechovku, pravidelně kolem 22.h do 4h to poslouchala, to mi zachránilo duševní zdraví.

gabuscha
autor
2. zář 2016

@karlajasmine ja nevim, nejake ruzove...kupovala jsem je tady v lekarne

meta123456789
2. zář 2016

Zkusila bych promluvit s doktorkou, jestli by tě nepřesunuli na jiný pokoj. Já mám se spaním kdekoli mimo domov velké problémy, v porodnici jsem v podstatě celých 5 dní nespala, bylo to peklo. Trochu mi pomohly nějaký homeopatika, ale už si nevzpomenu na název. A jinak co se špuntů do uší týče, vyzkoušela jsem snad všechny na trhu a jendoznačně nejlepší jsou Ohropax, jsou voskové a jdou perfektně vytvarovat a bezpečně zacpat celkem hluboko do ucha. A jak jsou voskové, drží teplo a jsou fakt pohodlné než ty pěnové nebo jiné.
http://www.pilulka.cz/chranic-sluchu-ohropax-cl...

gabuscha
autor
3. zář 2016

@ivatko0406 nadstandart je tu za 1700,-, to nedam ☹

gabuscha
autor
3. zář 2016

@meta123456789 dekuju, poslu pro ne manzela 🙂

ivatko0406
3. zář 2016

@gabuscha tak to je teda predrazeny, chapu