icon

Neštovice v 1. trimestru, máte zkušenost?

sarus87
30. říj 2015

Prosím máte někdo zkušenost s neštovicema v těhotenství v 1. trimestru?Děkuji

maudn
30. říj 2015

Myslíš, že je má člen tvé domácnosti nebo ty? Pokud rodina, tak pokud si je prodělala tak se nemusis bát, hodně těhulí pečuje o dítko které má neštovice. Co se týče toho, že si je dostala tak to už bude horší, ale to ti musí říct odborník, můžeš to zkonzultovat i po telefonu a myslím, že s řadou lékařu, samozřejmě zkušenost nějaké maminky tady bude taky dobrá

glimmer
30. říj 2015

když jsem byla těhotná tak Anička měla neštovice ... pokud jsi je ty sama měla, tak to nevadí ... problém by bylo kdyby jsi rodila a někdo doma měl neštovice ... to je průser pro miminko.

sarus87
autor
30. říj 2015

@maudn mě se před týdne udělali na těle flíčky, praktický mi stále tvrdil, že vše je ok, nakonec mi vzal krav a poslal na kožní, na kožním mi řekli, že to jen nějaké kožní onemocnění a teď jsem se dozvěděla, že mám pozitivní výsledky na plané neštovice. Žáden doktor mě prý už dnes nevezme, tak mám dojít v pondělí.

sarus87
autor
30. říj 2015

@glimmer V dětství jsem něměla neštovice,dnes jsem 10+2 a dle doktora mám pozitivní krevní testy na neštovice.

julien
30. říj 2015

Není, neboj, první trimestr je prekvapive nejvíc v pohodě. Mela jsem je v 9tt, jestli chceš detaily, napis mi do IP. 🙂

sarus87
autor
30. říj 2015

@julien Máš zpravu, promiň že tě neháním, ale mám nervy.