icon

Opakovaný zánět a problém s kvasinkovou infekcí

valkyra222
14. říj 2014

Zdravim vás ženy potřebuji poradit...poslední tyden jsem trošku zanedbala zdravé stravování a cpala jsem do sebe sladkosti a další nezdravé věci které neobsahovaly vlákninu nebo jiné potraviny a rozhodilo mi to zase kyselost v žaludku takže mám zase po dvou týdnech zpět kvasinkovou infekci. :( bohužel mě to chytlo o víkendu takže jsem si zavedla jeden cipek volně prodejneho gynopevarylu nejdriv jsem si přečetla diskuze a přívalové letaky jestli je to vhodné v 26tt ale nikde nebylo psáno ze by to mělo ublížit...no dneska ráno však žádná změna spíš mě to stipe jeste víc a už i zvenčí mě to pálí :( přítel mi koupil canesten gyn který obsahuje jeden cipek a mast tak se chci zeptat jestli máte některá zkušenost brani dvou rozdílných čípku za dva dny jestli je to nějak nebezpečné...k doktorovi jít nechci jsem tam skoro pořád a sestřička je nepříjemná :( včera jsem zacla taky jíst víc vlákniny a vypilla jsem acidofilni mléko a před par hodinami vypila trošku víc čaje a začalo mě natahovat a l tomu prujem teď nevím jestli je to spojené s tou infekci nebo s tou změnou stravy či z toho cipku... Mám jít zítra na vyšetření cukrovky tak mám strach abych to tam všechno nevyzvracela :( dekuji za každou radu...

fotoklarinetka
•
23. říj 2014

Valkyro, ja s kvasinkami měla problemy od prvni menses ☹ Doktoři mě furt jakž takž léčili, hlavně v předchozích těhotenstvích. Ale vždy to bylo jen na čas. Ale od té doby, co doma jíme GW zelené potraviny /šťáva z mladého ječmene a chlorela/ tak si užívám luxusu být bez kvasinek. A když se mi splaší chuť na sladké, dám si jednoduše o pár zelených pilulek navíc 🙂 Nejlepší na tom je, že nic nikam nezavádíš a víš, že do sebe necpeš žádné škodlivé chemky 🙂
Hodně štěstí!

liska01
•
23. říj 2014

Ahoj v těhotenství se můžou boraxové globule. Zavádějí se na noc podle toho jak moc te to trapi 6-10dni. Vlastně ti to upravuje pH tak aby se tam líbilo tvým mikroušům a ne kvasinkám. Pak se může Fermalac vaginal zavádět bez aplikátoru prstem-to jsou probiotika-zavedes si tam ty dobré mikrouše, ale to používám spíš občas jako prevenci, když vím, že jsem ten den byla ve stresu nebo tuším u mě nějaký jiný spouštěč mikozy.
Gynopevaryl mi nepomáhá vůbec a pokud máš nějaký hodně akutní problém, tak myslím, že canesten krem se muze na to vnější mazání.
A rozhodně je fajn přeléčit partnera, jinak ti to bude pořád vracet. On nemusí mít vůbec žádné příznaky, ale má to tam. Na to by pomohl ten canesten krem.

castava
•
23. říj 2014

Bohužel trpím také na kvasinkovou infekci v těhotenství ale od té doby, co jsem začala užívat boraxové globule mám klid. Ze začátku jsem je užívala tahem 14 dní 1x na noc a poté jen 2x týdně a mám klid.

janamb84
•
22. únor 2016

Ahoj, taky mě stále trápí vracející se kvasinková infekce, doktorka mi vždy napíše b. globule pár dní mam klid a mam to zase, trpěla jsem na to už i mimo těhotenství. Šel by na přeléčení partnera i jenamazol? a ty zelené potraviny seženeš v lékárně?

bartovka83
•
22. únor 2016

Netrpim sice na vag. infekce, ale cas od casu (zrejme kdyz se neudrzim na jim hodne sladke) pocituji neprijemne svedeni a me na to teda moc pomaha Rosalgin Easy vag. vyplach a oplachuji i z venku a musim rict, ze na nej nedam dopustit. Jen nevim jestli se muze v tehu. Chtelo by to precist nejdriv letak.