Opar v těhotenství. Co na to použít?
Holky co na opar v nose v těhotenství ? Existuje nějaká mast kterou muže kamarádka použit ?
Paní v lékárně mi teda říkala, že jako těhu nemůžu žádnou. Prý všechny mastičky na opary obsahují antibiotika..
@katanovobran Na opar pouzivam tycinku na rty s lysinem od znacky 100 % Pure. Na rty tedy, ale ma takovou konzistenci, ze by se dala dat na vatovou tycinku i do nosu. Je to prirodni, takze by v tehotenstvi nemela vadit. Ja ji pouzivala a miminko prospiva. Nebo tea tree oil jeste.
@alilali Také jsem během těhotenství použila zubní pastu. Na opary docela trpím, tak jsem se jim nevyhnula.
Mažu normálně Herpesinem. Měla jsem cca v 10tt i pásový opar a doporučili mi ho na pohotovosti. Opar je virového původu, na ten se předepisují virotika, ne antibiotika. Vždycky je lepší zvážit pro a proti, ale mastičky, která působí lokálně bych se nebála.
Trpim na opary a jsem tehu. Taky davam zubni pastu, slivovici na vysuseni, propolis mast, tea tree olej. Spis bych volila prirodni veci.
Já používám na opary pořád tzv. zázračný kelímek od Oriflame, ten mám na všechno možné.Používala jsem ho i v době těhu a kojení.
@katanovobran ahoj já byla v lékárně a nic mi nedala kvůli těhotenství že se to nedoporučujeme.. Ale pomohla zubní pasta a sudocrem

@katanovobran může použít jakoukoliv dostupnou mast na opary, případně zinkovou mast, pokud se bojí