icon

Oteklá pochva v těhotenství, co to je?

antenkaaaaa
26. lis 2016

Jsem v 37 týdnu těhotenství a před 2 dny mi otekla pochva a v horní části se mi udělali pupínky. Svedí to a obcas ne tam píchne. Nemůžu se pořádně utřít a ani ohnout. Nevíte co to je? 😢

julif
•
26. lis 2016

Jaké používáte mýdlo? Může to být třeba alergická reakce.. Nebo parfémovaný toaletní papír.. Měla jsem to nedávno.. Právě z toho mýdla.. A to mi to nikdy nevadilo. Jsem 17tt... Mazala jsem to Canestenem ono to přestalo svědit a během dvou dnů to bylo pryč. Nebo mě ještě napadá, že to můžou být i zarostlé chloupky..

antenkaaaaa
autor
•
26. lis 2016

Nedávno sem začala používat Lactacyd pro citlivou pokožku..

julif
•
26. lis 2016

Nemůžete to mít z toho? Já měla tenkrát nějaké hygienické mýdlo a pálelo mě jako prase..

lajla
•
26. lis 2016

Oplach rosalginem, pomůže velmi rychle
Plus to vypadá i na kvasinky, takže pokud jste zavřená kupte si gynocaps

antenkaaaaa
autor
•
26. lis 2016

Je to možné protože od te doby co ho používám tak mě tam víc svedi tak sem to prestala používat a teď se stalo tohle když sem se s tím umyla nedávno.

julif
•
26. lis 2016

Já si kupovala mýdlo v penny.. Jmenuje se Laura a na to, že jsem háklivá teď fakt na vše.. Tak tohle jediné mi teď momentálně vyhovuje

luj89
•
26. lis 2016

Já bych neexperimentovala a šla na gyndu. Může to být cokoliv, tak ať si to ještě nezhoršíš ;).

drakenn
•
26. lis 2016

Pupinky nebo puchyrky? Bacha na herpes..

antenkaaaaa
autor
•
26. lis 2016

Pupínky. Herpes? To je pohlavně přenosná nemoc a já spím jen s přítelem a to jen fakt zřídka kvůli miminku.Vpondělí hned zajdu na gyndu.

drakenn
•
26. lis 2016

Herpes neni pohlavne prenosna nemoc! Herpes nebo take opar se muze vyskytovat na ruznych mistech.. Na rtech i uchu, tvarich.. Jde o virovou infekci .Bohuzel se nekdy prenese na pohlavni organy.. Napr rucnikem ci pri ociste..

antenkaaaaa
autor
•
28. lis 2016

Tak to byl herpes,predepsali mi prášky tak snad to zabere.. bolí to hodně