icon

Panická porucha a jiní strašáci v těhotenství

t.kosticka
26. lis 2009

Ahoj těhulky, je tady někdo s těmito problémy?! 😉

Strana
z8
charlotte30
5. led 2020

No já nedávám ty začátky antidepresiv, takže je radci neberu. Ty úzkosti jsou špatný. Tak uvidím, dr.rikal,ze mi jako sos nic nenapíše, naštěstí mám ještě zásobu z dřívějška.

charlotte30
29. led 2020

Já bych měla brát Zoloft 50mg,ale je mi z něho zle. Jsem 21.tt a bojím se. Snažím se to vydrzet bez nej

lani1
31. led 2020

@t.kosticka ahoj, trpim od detstvi, pred prvni dcerou jsem byla na AD, ale zrovna mi nesedely, vysadila sem a zjistila, ze jsem tehotna..tehotenstvi krasne, pak dva roky temna..dite asi ze me na nervy taky, nespala, nikdo nespal do dvou let.. ted jsem znova tehotna a hned jsem mela panickou uzkost, kdyz jsem to zjistila, asi 3-4 dny nez sem se s tim nejak srovnala, pak mi umiral pes nekolik tydnu, resila sem spis jeho a ted uz jsem srovnana, ze cekam, ale u prvni sem se bala jen porodu (pomohlo mi gelsemium) , ted se bojim vice veci, ale mam taky doporuceny homeo, primo od homeopaticky, tak uvidim..lidi co tim netrpi, nikdy nepochopi, rikaj to a to neres apod, jenze o tom to je, ze to clovek neumi neresit.. zatim jsem jakztakz ok, jen teda nespim, zaclo to psem kolem vanoc a od ty doby blby no

luci028
15. kvě 2022

Ahojky holky,obnovuji diskuzi.Jsem po 3.těhotná a v těhu se u mě rozjela panická ataka.Dr předepsala prášky už jsem byla opravdu zoufalá kdo to zažil pochopí.Chci se zeptat jak jste dopadli.Bojím se aby mi nevzali děti.Jak jste to zvládli v porodnici atd.Děkuji za odpověď a přeji hezký den 🙂

pavlin888
16. kvě 2022

@luci028 ahoj, hlavně klid. Ja taky třetí tehotenstvi s panikou a s antidepresivy, ale už mám doma 5ti měsíčního špunta. Ber léky, chodíš k psychiatrovi či k psychologovi? Nikdo ti děti nevezme. V nemocnici už to hlas na příjmu, že jsi panikar. Berou to v pohodě, jdes na genetiku?

luci028
17. kvě 2022

@pavlin888 Psychologa hledám zatím mi prášky předepsala gyndařka.Genetiku už mám za sebou 🙂.To si mě uklidnila,že to berou v pohodě děkuji 🙂.Jinak jak je po porodu je to lepší 🙂 ?Děkuji moc za odpověď ❤

pavlin888
19. kvě 2022

@luci028 mě léky zabraly, těšila jsem se na miminko, důležité je se naučit dýchat, uvědomit si, že je to v hlavě a jak říkám: neposrat se z toho 😃. Vše chce čas, mít doma oporu a pracovat na sobě. Po lécích bez ataku, v nejhorším případě lek na uklidnění a jelo se dál.

luci028
20. kvě 2022

@pavlin888 Děkuji ❤.Začínám už pociťovat pozitivní změny a jak říkáš neposrat se z toho 😊

Strana
z8