icon

Popálenina břicha ve 29. tt. Ohrozí to dítě?

m.s.
11. zář 2008

Prosím o radu. jsem v 29. týdnu těhotenství a dneska se mi při vaření stalo, že mi vyprskla voda z brambor na břicho. udělal se mi puchýř, tak 2 x 1 cm. Myslíte se, že bych to mohl nebo může nějak ohrozit dítě? prosím o váš názor - mám strach.

lucky.lady
11. zář 2008

Ahojky 🙂
m.s., já myslím, že můžeš být v klidu 😉. Nevím, jak by to miminko mohlo ohrozit... když jsi se do bříška nebouchla. Kdyby si se tím měla stresovat, tak třeba cinkni svému gynekologovi a ten Tě určo taky uklidní 😉

hlavinka
11. zář 2008

Ahoj M.S: chladila jsi to delsi dobu hnedka, jak jsi se oparila? Jak je to dlouho (hodina, dve), co jsi se oparila?
Pokud jsi to dostatecne zchladila, pak opareni nepreslo do hloubky a myslim, ze je vse v pohode. Kdyby bylo neco spatne, uz bys treba mela nejake stahy nebo tak, protoze by slo o stresovou situaci jak pro Tebe tak pro mimco, ale pokud se citis dobre (az na ten puchyr), tak bych si s tim nedelala starosti. To je jen muj nazor.
Ikdyz chapu, ze se nervujes, prece jen byt 2 v 1 je dost zodpovedne a clovek musi myslet hlavne na to druhe bezbranne...

campi
11. zář 2008

Spalena jsi ty a ne mimco.. Jedine se mohlo leknout, jak jsi se lekla ty. Tak at te da spalenina dlouho neboli!

m.s.
autor
11. zář 2008

holky děkuji za vaše odpovědi. chladila jsem to hned - je to už asi hodina. myslela jsem si, že to bude o.k., ale raději jsem se chtěla poradit. díky

hlavinka
11. zář 2008

No, vidis:o) Tak drzim palecky! Mej se 🙂