Poslíčci. Můžou být i bez tvrdnutí břicha?

zdravuska1989
5. pro 2019

Ahojky, mám dotaz, všude píšou o posliccich jako o,, křečích " s tvrdnutim, ale můžou být i bez tvrdnuti břicha? Občas mě to chytne ale dnes Teda asi po 20min procházce mě začalo při kroku či pohybu dopředu pravou nohou křečovitě bolet v podbřišku, pokud třeba jen ležím tak ok... Malej se hýbe, tam to cítím v pořádku ale zajímá mě jestli to můžou být poslicky? Jsem 31tt

ocetnicek
5. pro 2019

Podle mě ne, poslicci jsou především tvrdnutí břicha, cca na minutu mi vždy ztvrdlo a pak pustilo. Křeče jsem měla taky, ale poslicci to určitě nebyly.

zajiczek
5. pro 2019

@zdravuska1989 Muzou to byt poslicky. Deloha pracuje podle svych fyziologickych potreb. Jednou ztvrdne bricho (ale nemelo by to trvat moc dlouho, kdyby tvrdnuti bylo cetnejsi v tomhle tt, tak spis cjybi magnesko), jednou muzes mit krece jako by ti zacinal menses - podobne bolesti. Ale to ustane. A muze to prijit i pri pohybu, i pri klidu. Kazdopadne, v 31 tt uz se daji pozorovat poslicci, ale jde jen o pripravu delohy na porod, ne o pocatek porodu - pokzd teda tve tehu probiha standartne.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru