Problémy v 29.tt. Je to normální?

roni1999
28. pro 2020

Zdravím, jsem dneska 28+1tt. Již 2x jsem byla hospitalizovaná v nemocnici na 2dny kvůli začínajícímu porodu. Mám již druhé těhotenství (u prvního jsem měla také problémy, ale ne takové.) Naposledymi v nemocnici dávali žilně hořčík na uklidnění bolestí. Je to 14dní zpět.
Dneska to mu budou 4 dny co špiním ( v nemocnici jsem také při propouštění špinila, ale prý to je normální), do toho mám nízký tlak, což se projevuje otupělostí, únavou. Neudržím žádné jídlo v sobě, pravidelně už týden každou noc zvracím, nic nepomáhá. Trpím bolestí hlavy, křečmi v břiše, tuhnutím. Bříško mám strašně dole a mám šílený tah a tlak mezi nohama. Myslela jsem, že je to tím, jak se roztahuje stydká kost, ale už to je k nevydržení. Nemůžu už ani pořádně chodit. Procházky nepomáhají.
Nechci jet zbytečně do nemocnice teď přes svátky a kontrolu mám až za 14dní na gynekologii a do 4.1. stejně neordinují.
Plaším zbytečně? Už jsem si tak připadala jako pako, když jsem strašila v nemocnici po druhé a pak šla hned domů :D A teď tam přijet ještě takhle. Manžel je ze mě na prášky a nejraději by mě odvezl. Pořád se v duchu nějak ujišťuji, že to je normální, i když nějaký malý kousek tvrdí, že ne..... Poradíte mi prosím?

mamikry
28. pro 2020

@roni1999 seberte se a jedte. Jestli vam hrozil uz dvakrat porod, tak na nic necekejte. Radeji zbytecne nez pozde. Ja uz bych tam davno byla

deaneira29
28. pro 2020

Okamžitě jeďte, tady neni na co čekat, rovnou by pro jistotu sebou měla tašku se základními věcmi. Jak říkali mě v nemocnici, měla jsem v těhotenství velké problémy, radši přijet 100x zbytečně než to jednou zanedbat.

rickym
29. pro 2020

Snad jste vyrazili. Jak píší holky, radši 100x zbytečně než zanedbat. Dej vědět jak jsi dopadla✊🏻🍀

stef9328
29. pro 2020

Urcite bude vse vporadku, ale doufam, ze uz jste v nemocnici!🍀❤️Drzim palecky!

roni1999
autor
29. pro 2020

V nemocnici mě prohlédli a jela jsem teda podle nich zbytečně 🤷‍♀️ že je to normální 🤷‍♀️ Doporučuli klid a přidali mi pytlík Magnosolvu kvůli křečem

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru