icon

Proč otéká po masáži hráze před porodem?

swan42
1. črc 2022

Holky nemate nekdo zkusenost?
Pred prvnim porodem jsem masirovala hraz a vsechno ok. Bez nastrihu, bez poraneni, proste cajk.
Ted masiruju znova, ale vzdycky mi ten posevni vchod silene otece jeste nez domasirujem a boli to pak jeste nejmin do druhyho dne.
Cim to muze byt?
Masaz probiha uplne stejne a olejicek je taky stejny (weleda)
Zacinam z toho byt lehce (spis krute) nervozni, ze kazdou chvili rodim a nejsem na to pripravena 😒

elesse
•
1. črc 2022

Muzou to byt klidne kvasinky nebo neco podobneho. Vykaslala bych se na masaz a nechala si udelat ster

europa00
•
1. črc 2022

@swan42 taky bych to viděla ze se muže jednat spíše o bakteriální infekci přeci jen předávas tam bakterie z konecniku E coli a podobně. Plus jsou brutální horka taky muže způsobovat větší otok.

swan42
autor
•
1. črc 2022

@elesse
@europa00
Diky, holky
Jen jeste dodam, ze to je natekly a boli jen ten den potom, pak do dalsi masaze je to zas ok 🤷
Kvasinky (nebo neco podobnyho) by delaly problemy od ty doby kontinualne asi?

elesse
•
1. črc 2022

Ne nutně, někdy zlobí jen, když je tkáň podrážděná (když se drbeš, po sexu,..), takže by to klidně mohlo být

ina10
•
1. črc 2022

@swan42 muze byt klidne po te masazi.A otoky taky mohou byt, sestra mela teda i otekle stydke pysky,pry jako kacer vypadala tam dole 😀 po porodu to zmizlo (ze to byly otekle zily), na masaz se ted vykasli,schvalne,zkus bez ni,jestli ti zas otece...nebo ze by nejaka alergie na ten olej?

swan42
autor
•
1. črc 2022

@ina10 no pred necelymi 3 lety jsem po tom samym oleji a masazi neotykala, tak prave vubec netusim 🤷