icon

Revize dělohy a zkušenosti s ní

evuliss
28. črc 2009

Ahoj holky,jsem tu nová a chci se zeptat jestli mi prosím napíšete vaše názory!!
Jsem 5 den po revizi dělohy po zamlklém těhu 😢 a chci se zeptat jak bylo vám které máte tuto špatnou zkušenost?Snad nevadí že to připomínám je to citlivé téma.
Mě první dva dny skoro nic nebylo jen pobolívalo břicho a včera jsem začala mírně krvácet jako by slabá MS.Volala jsem pro jisotu do Caru a řekly mi že je to normální,děloha se čistí,pokud to nebude moc silné a nebudou veliké bolesti tak by to krvácení mohlo trvat tak 3 dny.Mě to vylekalo,myslela jsem že je nějaký problém.Taky mi poradily at piju citronádu že to zastavuje krvácení....Tak to zkouším a upíjí vodu s citronem 😖...
Pokud se můžete podělit o zkušenosti po revizi,budu moc ráda za vaše příspěvky-jak jste se cítily,jestli jste měly nějaké problémy nebo to bylo dobré a jestli jste taky krvácely?
Děkuju Evuliss

horalka021
1. únor 2010

Jdu vás zase po čase pozdravit!

U mě zatím vše v pořádku, ťuk, ťuk, ťuk. 🤐 Mimísek roste tabulkově, i když je spíše dopředu. 😅 Žádné špinění, zvracení, nic, jen únava.
Čeká mě první screening.

pokud byste některá chtěla, prodávám tyto podpůrné medikamenty, už je snad nepotřebujeme 🤐 😉, když tak do IP nebo na mail, původní celková cena 300Kč, nyní 190Kč včetně pošty: https://www.modrykonik.cz/bazar/show_entry.php?...

cizu
1. únor 2010

Tak damy, abych nevypadala jako ta, co sexuje podle teplot a kalendare🙂)))

Ten kdo nema problemy s cyklem, tak to neresi a kez bych patrila mezi ty vyvolene...ale kdyz po dvou letech zjistite, ze patrne podle vseho ani ovulace neprobiha (coz u otehotneni se asi zeme zatrasla🙂) a MS prijde jenom podle toho, jak se ji zachce (cca 3x za rok), tak byste taky merily a zjistovaly, protoze pokud nemate v ruce "dukazy", tak to doktori vsechno oddaluji a zkousi, coz me uz nebavi.

Nechci otehotnet cilene a planovane, jenom potrebuju ted v tom obdobi, kdy mame "cervenou" do min. brezna zjistit, jak to moje telo vubec funguje. O tehotenstvi se ted min. do brezna opravdu nesnazim, aspon v necem duveruju doktorum (protoze me to bylo doporuceno po prvni revizi v nemocnici, i v druhe nemocnici po revizi a i od meho gyn. - takze se shodli - min. 4-6 mes)

jankabry: grafik posilam IP🙂))

verunka84
1. únor 2010

cizu - tak to jsem netušila, že máš MS takhle špatnou, nepravidelnou, to je potom samozřejmost měřit atd ....

držím palečky 😵 😵 😵 😵 😵

zanet2009
2. únor 2010

Ahoj holky, tak hlásím, že jsem dostala druhou porevozní MS a doufám, že bude poslední, tak prosím držte pěstičky.Díky 😉
Jinak cyklus mám 30 dní, tak je asi tělo zase v pohodě, měla jsem to tak i před těhu.

martasl
2. únor 2010

jééé,tak to je zanet fajn.tak honem ať je po ní a hurá na snaženíčko.už se těším,až tady konečně někdo zahlásí dvě // 🙂 🙂 🙂 😀 (nemáš ale trošku strach,že je tobrzy?)já se pořád nemůžu rozhodnout jestli už po druhé MS zkoušet nebo ještě jednu MS poškat.přece jenom jsem byla v 16tt.

zanet2009
2. únor 2010

strach nemám, pokud to nemá vyjít, tak to nemusí vyjít ani po půlroce čekání-můj názor.
Já jsem byla na revizi v 11tt(velikost ale odpovídala 6tt) 😢

lusye
2. únor 2010

ahojte holky, gratuluji těhulkám a držím palečky. 😵 😵 😵 Pěkně se takové zprávičky čtou.
Já čekám svou první porevizní ms každým dnem. 😀
Já jsem teď rozhodnutá počkat 3 měsíce ... Tak snad to dodržíme. 😉

verunka84
3. únor 2010

Ahoj holky 😵

tak jsem včera (o cca 2dny dříve ☹) dostala (už 5. !) MS od revize ..... nooooo ... není mi nejlépe ... ani fyzicky, ani psychicky ☹ .... ale snažím se na to nemyslet ..... ale je mi zase brutalně zle ... břicho mi snad praskne bolestí .... 😒
Jinak můj cyklus od revize : 28, 26, 26, 23 ... tak jsem to asi zakřikla, když jsem tu psala, že to mám jak hodinky 😠 😎 ... ale co, lepší dřiv, než později nebo vůbec. Zaplať pánbůh za to 😉 ale nerozumám tomu, proč o tolik dřív ... 🙄 ... záznamy před revizí nemám, jen posl.3 měsice před otěhu ( 😢 😔 ) a to bylo 26, 28, 25 ....

No nic 😉 dál papkám Femibion a přežiju tuhle klasickou MS depku (ráno jsem opět byla hnusná a protivná na chudáčka T., vůbec netušil, proč se tak vztekám, věděl, že jsem to už dostala, ale zase mě psychicky podpořil, zlatíčko moje a já na něj pak vyjedu, že mu přeji, aby si to na 1 den zkusil .... asi to známe všechny 😅 )
V březnu (13.3.) jedem do italských Alp na lyže, tak si aspoň zalyžuji, vyčistím hlavu, odpočinu, až se vrátíme, stěhujem se a zařínáme přestavovat baráček, tak budou myšlenky úúúúplně někde jinde, tak uvidíme .... okolo MS mě vždycky chytne přemýšlení ... už aby byla pryč, mrcha jedna 🙂

A prtž je mi mizerně a cítím se HROZNĚ 😎 jdu si dnes hačnout do Klieru a nechám si udělat kráááááásnou hlavu 😀 ať jsem aspoň kočka 😎 😵

Holky, pěkný den 😵

lusye
3. únor 2010

verunka, v předchozích příspěvcích si mi připadala vždy vyrovnaná a teď tady smutníš. Na každého to občas padne.☹ No jóó to znám, já při ms taky ulítávám. A jsem hodně plačtivá, naštvaná a protivná. ☹ Ale zase buď ráda, že ms přišla. Hlavu vzhůru. 😉 Ze začátku jsi to měla pěkné, 26-28 cyklus je bezva. Já chci takýýýý. 😉
To je paráda, že pojedeš na hory. Odpočineš si a budeš mít jiné myšlenky. 😵 Při rekonstrukci budeš taky pěkně zaměstnaná a to určitě pomůže. 😉 Ani nebudeš vědět jak a najdeš //. 😵 Věřím tomu a moc ti to přeji. 😵

zanet2009
4. únor 2010

Verunko, je mi líto, že máš takovou náladu, ale jak psala lusye, na lyžích a při přestavbě domečku budeš mít myšlenky úplně někde jinde a vytoužené // určitě na testíku najdeš-uvidíš. Držím moc pěstičky. 😉

verunka84
4. únor 2010

Ahoj holky 😵

lusye, zanet - děkujiiiiiii 😵

No je pravda, že se snažím být vyrovnaná žena 😀 ale kolem a při MS se mi to nějak bohužel nedaří 😨 ....
Dneska je to MASAKRRRRR ☹ každé dvě hodiny běhám na wc a měním 😠

A ráno jsem si zabouchla klíče doma .. takže super den ☹ 😒

No ale nechci tady dělat nějakou špatnou atmosféru 🙂
takže děvčátka, brzy se nám zadaří a přejdem do jiné (leeeeppppššššíííííí) diskuze 😵 😵 😵

Mějte se

verunka84
4. únor 2010

holky, jsem úplně vygumovaná, jak často se má chodit na gyndu ? 1x za 3 měsíce ? ..... jak jsem tam teď posl.dobou chodila jinak a hlavně často ☹ jsem z toho mimo .... 😅

díky 😵

zanet2009
4. únor 2010

já jsem na gyndě byla 10 dní po revizi a teď mám přijít až budu potřebovat.

verunka84
4. únor 2010

njn, ale jak se chodí normálně ? ... vím, že na cytologii 1x za půl roku ... ale běžná kontrola ? Každé 3 měsíce ? Já už vůůůbec nevím .... a jestli každé 3 měsíce, tak musím teď v únoru běžet, byla jsem naposledy 2.11.09 ... aj aja aj 🙂

zanet - já byla po revizi hned týden na to, aby se juknul, jestli je vše pryč 😔 a pak jsem měla přijít po první porevuzní MS ...... a pak normálně ... ale nevím, co je to normálně 😅 asi za ty 3 měsíce .....

zanet2009
4. únor 2010

já chodím na cytologii jednou za rok a myslím si, že jednou za rok chodit na gyndu(pokud nejsou problémy) úplně stačí. 😉

martasl
4. únor 2010

ahoh děvčátka 😉 tak jsem konečně vylezla z pelechu a ještě dnes jdu na poslední noční.

veru-myslím že ten cyklus je dobrý.myslím že bude chvilku trvat,než se to pořádně ustálí.pokud by se Ti cyklus začal hodně zkracovat,tak si zajdi k doktorovi,určitě s tím půjde něco dělat.já teprve na druhou MS čekám.před otěhot.jsem měla cyklus kolem 30-32dnů.Ale občas se mi stalo,že jsem měla i 40 a jeden měsíc jsem loni neměla MS vůbec.určitě taky záleži na psychice a fyzické zátěži.Takže nevěš hlavu,určitě je všechno OK. 😉
Hory si krásně užijte,hlavně na sebe dejte pozor 🙂 A přestavování domečku Tě 100%přivede na jiný myšlenky.Nebudeš mít ani čas myslet na MS a těhu,a pak najednou zjistíš krásný //

Taky myslím,že pokud nejsou problémy,tak návštěva gyndy stačí jednou do roka-tak to aspoň hradí pojišťovna,preventivky,ne??samozřejmě,když není něco v pořádku,tak honem k doktorovi.Ikdyž jsou některé typy ženských,co tam jsou jako doma-prostě jim to asi dělá dobře a chodí tam pro nic za nic.ale to asi holky nejsme,co?? 😀

mateta888
4. únor 2010

😵 Ahojky koníkovky
Nesu vám trochu dobrých zpráv, dneska jsem byla donuce jít k dr. slítla jsem hnusně ze schodů, ale všechno je v pořádku a tak zkoumala mimišátko a všechno je naprosto v pořádku. Koukalo na nás a všechny orgány prozkoumala kromě teda měchýře protože bylo asi zrovna vyčůraný ( to brzo 😀 ) ale aspon vím do čeho lezu.
Doufám že to někomu udělalo radost, jde to i po první ms, sice nečekaně ale vše bez problémů 😀
Držím pěstičky vám všem a věřím že se brzo dočkáte
😉

lusye
4. únor 2010

verunka, není zač. 😉
K té prohlídce, na gyndu se chodí 1x ročně, pokud nejsou problémy. Já chodila vždy 1x za rok. Byla jsem týden po revizi a teď mám přijít za půl roku. 😉 Pokud budu těhu, tak dřív. Kéž by. 😵
mateta, jen tak dál. 😵 Mám z tebe radost. Držím palce. 🙂
Holky, musím se pochlubit, dnes po 27 dnech dorazila má první porevizní ms. 😎 Jsem šťastná, mám z ní velikou radost. 😵

gambrinuska
4. únor 2010

matet a horalko, jsem ráda že se vám daří dobře a ty týdny vám úžasně naskakují 😀 , s holkama už jsme se přesunuly do jiného tématku-snažilky .. 😵 ale občas sem juknu jak se vám daří, jsem ráda že to je u vás v pohodě, jste naše naděje, že se taky jednou snad dočkáme 😉

martasl
5. únor 2010

mateta-jsem hrozně ráda,že se Tobě a miminku nic nestalo. 😉Jsem tak ráda že je vše OK.Už se těším,až tady bude konečně nějaká maminka,co bude mít toho svého drobečka v náručí a uvidíme ho na fotečkách 😀 😀 Tos uklouzlo nebo co??

lusye-tak velká gratulace k MS.Já z ní měla děsnou radost i když byla taková všelijaká.Čekala jsem,že budu jako průtokáč a nic moc.Teď nedočkavě-11.2.čekám druhou.Psala jsi,že po třetí začnete se snažením??pořád přemýšlím,jestli po 3 nebo 4MS.To je hnus,jak jsem nedočkavá.Ale asi po té třetí nebudem používat ochranu a budem praktikovat přerušovanou soulož(teda jediná ,,antikoncepce celá leta a žádná nehoda ☹)takže kdyby nějaká zbloudilá spermijka se chytla,tak bych se nezlobila.Ale o tom dost pochybuju,za ty roky....

liptonek
5. únor 2010

Teda holky, jak vy to děláte? Já už jsem 53 dní od revize a MS furt nikde ☹ Co je zase špatně? ☹

martasl
5. únor 2010

ahoj liptonku-to je dost,že jsi se tady ukázala 🙂 na Tvém místě bych počkala do těch 60 dnů a pokud MS nedorazí,rozhodně bych šla k doktorovi na vyvolávací injekci.nebo mu aspoň zkus zavolat.

cizu
5. únor 2010

Litopnek: neboj, nejsi v tom sama, ja jsem dneska 57 den. Po sestinedeli jsem si zacala merit BT a nakonec jsem zjistila, ze s nejvetsi pravdepodobnosti ovu probehla cca 49 den, takze ted ocekavam snad do 10 dnu, ze prijde MS - prvni porevizni! Ja jsem volala i svemu Dr a on rikal, ze pokud to neprijde, tak je to pak jedno, jestli to neprijde po 7 nebo 10 tydnech.....ale zkus si zavolat. Ja mela to stesti v nestesti, ze muj Dr byl ted mimo a jsem objednana az v 10 tydnu po revizi. Ale diky tomu jsem zacala merit a zjistila, ze ovu fakt prisla, coz me v teto chvili potesilo vic nez ta MS🙂)))
Neboj a vydrz, snad se taky uz brzo dockame! 😎

martasl
5. únor 2010

holky-krásný stráneěky-koukněte,hned jsem si postahovala pár foteček... 😉
http://glaserka1.webovastranka.cz/tags/obrázky_...

lusye
5. únor 2010

martas, já určitě začnu se snažením po 3 ms. Láká mě to i po druhé. 😅 Ale asi raději počkám. Ten měsíc mi nestojí za to, aby to zase nedopadlo. 😉 Jinak krásný odkaz, uložila jsem si ho. 😵 😵
liptonek, mě dr. říkala, že by měla ms dorazit po 4-6 týdnech. Takže po 6 týdnech bych určitě šla k dr. na injekci.
Tobě i cizu držím palce, ať dorazí co nejdřív. 🙂
Já mám tu ms děsně silnou. 😝 Ale jsem ráda. Holky v jiném tématku psaly, že to měly taky silné. 😉

liptonek
5. únor 2010

na kontrolu mám jít za týden, takže už počkám. Bud do ty doby prijde, nebo mi daj rovnou tu injekci. Jen se modlim, aby bylo vše v pořádku. BT mě nenapdlo měřit. škoda. Prubnu to příští měsíc 🙂
Já i před těhu měla nepravidelnou MS. Musela jsem brát Utrogestan a i tak to bylo tak po 34 dnech. Takže v tom je možná ten problém.

cizu - v kolikátým tydnu jsi byla na revizi?
martasl - nojo, pekne jsem to tu flákala. ale já se polepším. slibuju. Jen bylo ted nějaky smutný období. Snad už bude líp.

lusye
6. únor 2010

liptonek, hmm ..., ono jde v hodně albíčkách vidět u holek, co byly na revizi, že pak chvíli cyklus zlobil. 😠 Tak snad se ti brzo srovná alespoň na těch 34 dní. 😉

liptonek
6. únor 2010

asi sem budu muset psát častějc. 😀 V noci se MS regulérně rozjela 😀 Takže první dobrá zpráva. A snad už budou jen samý dobrý.....

lusye
6. únor 2010

liptonek, paráááda!!!! Gratulujiiiii!!!! To je super pocit mít ms, že? Sice já ji mám mazec silnou. V noci bych brala i nějakou plenku. 😀 Ale nevadí! 😉

andi2
6. únor 2010

ahojda.Tak to já po revizi zase dostala dřív už po 21 dnech ale pak normálně 27 a 25.Až ted po Ketu/zavedené dvě embrya/až po 32 dnech.lusye-tak to nedopadlo jsem myslela,že sem pošlu nějaký ty těhubacily a bohužel.na testu dvě ale postupem slábly ms nikde a hcg negativ.zřejmě biochemické těhu se embryjko chytlo a pustilo.Nevím.Až půjdu k dr.tak se optám.Ještě máme 3 mrazáčky tak když budou o.k. tak by mohl být druhý ket.Ale nechám přejít dva cykly radši a uvidíme. 😉

Strana