Revize dělohy a zkušenosti s ní
Ahoj holky,jsem tu nová a chci se zeptat jestli mi prosím napíšete vaše názory!!
Jsem 5 den po revizi dělohy po zamlklém těhu 😢 a chci se zeptat jak bylo vám které máte tuto špatnou zkušenost?Snad nevadí že to připomínám je to citlivé téma.
Mě první dva dny skoro nic nebylo jen pobolívalo břicho a včera jsem začala mírně krvácet jako by slabá MS.Volala jsem pro jisotu do Caru a řekly mi že je to normální,děloha se čistí,pokud to nebude moc silné a nebudou veliké bolesti tak by to krvácení mohlo trvat tak 3 dny.Mě to vylekalo,myslela jsem že je nějaký problém.Taky mi poradily at piju citronádu že to zastavuje krvácení....Tak to zkouším a upíjí vodu s citronem 😖...
Pokud se můžete podělit o zkušenosti po revizi,budu moc ráda za vaše příspěvky-jak jste se cítily,jestli jste měly nějaké problémy nebo to bylo dobré a jestli jste taky krvácely?
Děkuju Evuliss
Ahoj holky.Tak jsem byla propuštěna už ke svý dr.Srdíčko blikalo a dr.mě teda pustil no.Fotečku mám jsem se ho ptala jako jestli by to nějak šlo.Páč si tohle já u dětí nepamatuju nebo to snad ani ještě nefungovalo. 😉 jinak mykoza na ustupu sliznice už zarudlá není ale mazaz mastí až do ko u svý. 😉 martasl chtěla jsem ti to napsat už dřív ale vidím,že tvůj dr.mě předběhl.mě totiž moje dr.na gyndě brala taky horm.profil a dala mi léky na podporu těhu ale nic platný tak poslala manžu na spermio a pak nás poslala do caru na IUI to nic není to ti zavedou katedr ze spermijkama a je to jo a v době ovu.A ten Prolaktin ten je většinou když nemáš ovulku ale nejsem si jistá.Zkus si udělat v období ovu testy ovulační.Ale jinak máš fain dr. 😉
andi, gratulace k srdíčku 🙂 Máte krásný termín porodu 😉 A teď prosím pořádně plivni na monitor, ať jsme tady samý těhule 😀
Ahoj fram.Tak všem tady posílám těhubacily 🙂 fram jo datum je hezký a navíc kdyby to byla holčička tak chcem Verunku a ta má svátek 7.2. 😉 Ale určo to bude dřív už minule mi na hematologii dr.říkal že nechávají tak do 38tt.Takže to bude stejně asi lednáček jako manža a dcera 😉 no uvidíme to je ještě mooc daleko ted jsem ráda za tohle. 😉 Tak ted je na řadě Zanny myslím.A pak další. 😉
andi, tak to budete mít v lednu jednu oslavu za druhou 😀 a ani se nebudeš moct opít 😀
Ahoj holky,tak u mně zase smutek..krev negativní ☹
Andi,to je fajn,že je vše v pořádku..opatruj se.
Martasl,tak aspoň že máš dobrého doktora a udělá ti nějaké vyšetření..prolaktin může dělat neplechu.
Steph,nějak ty Kety v R.nevychází..sakra!!!
Já teď ani nevím,co dál..no uvidíme,až se trošku vzpamatuju.
Ostatní zdravím..
@zanet2009 No krása, opravdu viditelné, ne jako moje, kolik jsi DC a jaký jsi měla test?
@angelina987 dneska jsem 27DC-mamatest.
a ty máš ovu testík nebo těhu? ten zelený proužek mě mate 😕
@zanet2009 těhu, teda snad 😀 ale ano, je těhu, no tak to máš krásné čárečky a testila jsi ráno?
Ahojda.no holky!To je supr a rovnou dvě najednou!angelino já měla ted taky dušíka takovýho hlavně aby sílil ale já věřím,že ano. 😉 zanet supr jsou krásně vidět to je tak když to už nečekáš tak to je. 😉
No já plivala těhubacily už včera a ještě Vy tak to by bylo aby to nedošlo i na ostatní. 😉 a jdeš zanet na krev?nebo to musíme jen my po umělku po 14 dnech.Jinak se chodí asi dýl vid.
No vidíš jak Ti prospěla dovča u rodičů ani jsi nemusela k moři.jak většina jezdí,že tam otěhotní.
zanet tak já bych asi u toho moře ani asi neotěhu my se spoléháme na car.tak snad ted už se bude mimís držet. 😉 tak pak dej vědět to je stejně supr vid. 😉
ahoj holky, lezu vám sem do zaběhlé diskuze, ale potřebuju poradit. včera jsem byla na revizi, zamlklé těhu v 10tt. život je prostě sviňa ☹
jen mi v nemocnici nějak nedali moc poučení, tak vlastně nevím, co se smí, co nesmí (bláhově jsem zítra chtěla jít na kolo, ale to se prý zrovna nesmí 😀) tak budu ráda za rady 🙂
moc díky
@vecernice: Rituško, strašně nerada Tě vidím tady a ne na říjnovkách ☹ No kolo, lyže a tak nějak náročné sporty zatím ne tak min. první tři dny. Uvidíš ale jak se budeš cítit 😉 Je to spíš o tom. Mi bylo hrozně, fyzicky, psychika taky v háji, ale fyzicky mi bylo hůř a pak jsem po třech dnech od zákroku skončila na kapačkách s tím hematomem a hrozila mi další revize ☹ no hrůza .. ale dostala jsem injekci na stažení dělohy a hematom odešel sám .. pak 14 dní kontroly kvůli pomalu stahující se děloze a nějakým zbytkům sliznice, ale nakonec vše OK.
Tak se hlavně nějak nepřepínej, nezvedej těžké věci a jestli hodně krvácíš, tak ascorutin nebo stačí voda s citronem 😉 a klidně si můžem povídat u nás na říjnovkách 😉
ahoj janko - mely jsme se obe potakvat na veselejsich tematech, vid?
na rijnovky jeste mam cas, je mi tam ted nejak smutno .....
jinak ja po fyzicky strance v poradku, vcera jsem krvacela, dnes zcela slabe, tak snad vse vyslo. jen uvazuju, zda more nemuze neco zkomplikovat, jaksi mi to v nemocnici nezodpovedeli .... 🙂
dusicka se zahoji, cas je vselek a ty jsi mi prikladem 🙂
😉 Ahoj večernice.Jéjda ☹ jak psala jankabry moc se nepřepínat,nenamáhat bříško.já měla revizi v 8tt za 3 týdny jsem šla naa ko a bylo to v pořádku.problémy jsem neměla ani jsem moc nekrvácela ale každý je jiný akorát ms dorazila dřív po 21dc po revizi .nejhorší je ta psychika ale po 1 ms bude líp známe to tu všechny. 😉

Dnes jsem si byla vyzvednout recept na listovku a doktor chtěl se mnou mluvit.prej jak to takto ještě chceme dělat.tak mu říkám,že jsem počítala tento měsíc s otěhotněním,že jsme se poctivě obden snažili.prej obden nemá cenu.hlavně v období ovulace.listovku mi dal na 2 měsíce(jinak mi ji dává na 3)a prej od srpna s tím začnem něco dělat.udělá komplet vyšetření,stěry a kkev na prolaktin.říkala jsem mu,že mě pořád dost bolej prsa.prej to může být tím prolaktinem.jestli ho nemám moc.tak uvidíme a snad se to nějak pohne.třeba do té doby budu těhu.je vidět,že s tím sám od sebe chce něco dělat.taj jsem ráda.