Revize dělohy a zkušenosti s ní
Ahoj holky,jsem tu nová a chci se zeptat jestli mi prosím napíšete vaše názory!!
Jsem 5 den po revizi dělohy po zamlklém těhu 😢 a chci se zeptat jak bylo vám které máte tuto špatnou zkušenost?Snad nevadí že to připomínám je to citlivé téma.
Mě první dva dny skoro nic nebylo jen pobolívalo břicho a včera jsem začala mírně krvácet jako by slabá MS.Volala jsem pro jisotu do Caru a řekly mi že je to normální,děloha se čistí,pokud to nebude moc silné a nebudou veliké bolesti tak by to krvácení mohlo trvat tak 3 dny.Mě to vylekalo,myslela jsem že je nějaký problém.Taky mi poradily at piju citronádu že to zastavuje krvácení....Tak to zkouším a upíjí vodu s citronem 😖...
Pokud se můžete podělit o zkušenosti po revizi,budu moc ráda za vaše příspěvky-jak jste se cítily,jestli jste měly nějaké problémy nebo to bylo dobré a jestli jste taky krvácely?
Děkuju Evuliss
@vanilopka27 moc na tebe budu myslet...držet všechny palce ❤ . Dej potom vědět...
@vanilopka27 Přeji hodně síly a držím palce, aby se štěstí co nejdříve k Tobě přiklonilo. Já jsem o mimi přišla ve 12.tt a dr mi řekla, ze se to stává i těstně před porodem. Bohužel přírodu nikdo neovládne, ani doktoři neví. Drž se.
@katiex
@dashii
Děkuji vám holky ,ano příroda je mocná ale i krutá...
Vidim to všude ,ženský ani děti nechtějí nebo se jich zbavují jak nepotřebného nábytku neví pomalu ani jak se to hejno před barákem jmenuje 😠 a pak když někdo touží vodit svoje srdce za ruku dat mu všechno a všechnu lásku jen trpí a marně se snaží....😢
@vanilopka27 Tvuj příběh me moc mrzi a mas úplnou pravdu, přesně takhle to je. Strašně moc držím palce, aby vše bylo v poradku. Ja lezim v nemocnici a porad cekam. Dnes jsem 4+0, hcg skakalo po 100, ve středu vylezlo jen o 50, tak jsme plánovali uz revizi a v patek bylo 1011, tak nevim, co si o tom mam myslet...nikde tehu nenašli, takze velká pravděpodobnost mimodelozniho těhotenství. Musim dal čekat...
@llenka_li ježiš to je hrozný 😔 také držím pěsti ať se mimi ukáže mě lezlo víc ale dr. mi stejně řekla že je to zamlklé 😢 budu na vás myslet dej o sobě vědět. ....
@vanilopka27 tak to je divné, ne? V kolikatem týdnu a jak lezlo, ze takto soudí?
@llenka_li byla jsem u ni na začátku 7tt a po týdnu to vyskočilo z cca 1200 na 3200 Já jen koukla na papíry z toho odběru vlastně mi to ani neřekla kdybych se v kabince nekoukal nevím to....
Ale ona mi přišla strašně suverénní, jako hm nic nevidím datum mens. Mám a tak to prostě bude nikterak nepracovala ani s tím že by mohlo k oplodnění dojít později....
@vanilopka27 to je dost častá reakce doktoru ☹ zkus najit jineho 😉
@vanilopka27 takze v 7tt nevidí nic v děloze nebo jen neco málo? Ale to přece vubec jeste nic neznamena, takových případu tady všude čtu. Pokud mas alespon jistotu, ze je to v děloze, tak bych na revizi zatim nesla a čekala. Do 9tt bych čekala, pokud hcg roste. A v pondeli jdeš zase k ni nebo do nemocnice?
@vanilopka27 uz to čtu, mas gestacni vacek v děloze, to ale na zacatku 7tt nemusí nic znamenat přece. Kdy je tedy dalsi prohlídka? Jestli by fakt nebylo lepsi jit jinam...treba do nemocnice se optat.
Ani u mě se zázrak nestal....Revize v říjnu 2016, udělali ji blbe, takže za 14dni znovu.Otehotnela jsem po 1.porevizni MS a včera jsem byla na revizi.....Blbý konec roku a stejně tak blbý začátek roku....
@llenka_li na kontrolu jdu v pondělí ale když se mi to nebude zdát zajdu jinam ta dr. je divná....a je v děloze no ale hned mi řekla že tam nic není ,Já jsem si musela vydedukovat na který týden to vypadá podle toho co jsem viděla na ultrazvuku
@meyryen to je mi moc lito ,takže teď čekáte na co? Já myslím že pokud ty se cítíš dobře nemáš strach a nic tě nebolí nač početí odkládat...
@simi1510 no bohužel se to stává....Včera se mě dr na příjmu ptal, proč to v říjnu nevyšlo....Koukala jsem na něj jak z jara, žádnou genetiku mi nikdo tehdy nenabídl, tak uvidíme teď....V říjnu jsem nebrala žádné léky, teď medrol, godasal, píchala clexane a stejně nic....Dr mi říkala, že jsem třeba něco vdechla nebo mam něco v těle nebo to bylo psychicky....Což teda se mi fakt moc nezdá...
@vanilopka27 dej v pondeli vedet co a jak...co to hcg? Ja budu mit taky dalsi vyšetření v pondeli. I kdyz všude čtu jen samé spatne konce pri pomalejším nárůstu hcg, porad doufám v zázrak. A i tobe budu držet palecky a vyckavej...
@meyryen to je strašne, kdyz se to takhle opakuje 😏 moc me to mrzi a držím palecky, aby jste se do třetice dočkali zdravého miminka ☺️
@simi1510 takze jsi si dala pauzu 3 mesice..ptám se kvuli tomu. Ja bych se chtela připadne snažit po sestinedeli, tak snad to nebude chyba...
Porad stejne, nic mi neni ( kromě hrozne únavy a nízkého tlaku)..takze jen čekáme, co zase udělá hcg a jestli se uz někde neco neobjeví...uz jsem v nemocnici 9dni..😏
A jeste jsem na nej pak byla nejak alergické...
Ahoj holky, zítra čekám druhou ms po revizi a zatím nemám bolavá prsa jako každý měsíc za poslední rok a půl a od 14 DC je mi zle od žaludku. Stalo se vám někomu, že se neobjevil PMS? Došla druhá ms včas nebo měla zpoždění?

@puutalo řešilo se to medrolem ale v irm mi sestřička tento lék jaksi zapoměla dát resp. předepsat abych ho brala před a po transferu ,takže se nic neujalo a pak jsem se dočkala jen pardonu a další faktury na 3.000,- 😠
@katiex jdu k dr. v pondělí 😔