icon

Rýma v těhu. Když si kápnu na noc, ublíží to mimi?

martisek11
21. zář 2016

mám jroznou rýmu, kapete si do nossu kapky v těhu? jsem 6 měsíc a nevím, zda když si kápnu třeba jen na noc, to nějak ublíží mimi...

odula
21. zář 2016

@martisek11 preptej se v lékárně nebo mrkni na leták. Některý se můžou jiny ne. Ale takový ty bylinkový olejickovy se můžou téměř jistě 🙂

kekulice
21. zář 2016

Používala jsem v těhotenstvi eukalyptový balzam pro děti od Nobilis Tilia. Fungoval dobře a jsou to jen bylinky, zrovna minulý týden jsem ho kupovala jako přípravu na zimu. Nicméně pokud si na noc kápneš, tak se asi nic neděje...

prostejina
21. zář 2016

Můžou se bylinkovy a mořská sůl.. Jinak jsou dost omezeny ☹ mela jsem někdy v 17tt hnusnou chřipku a řekli mi, ze jedine bylinkovy, nebo s tou soli..

mandala
21. zář 2016

Já měla taky a na noc jsem si teda kápla tuším Nasivin, i když píšou, že se nesmí, ale oni to píšou skoro všude, přitom to prý není pravda, že by se nemohlo nic brát. Jako selským rozumem jsem si řekla, že jedna dvě kapičky přece nemůžou mimi ohrozit a nic se teda nestalo, děti mám zdravé 😉

broskvicka01
21. zář 2016

Používala jsem jemnější Olynth, protože jsem opravdu nemohla dýchat :/. Když rýma povolila nepoužívala jsem už nic a pomalu odeznela 🙂

mejan
21. zář 2016

S rymou jsem se v tehotenstvi taky trapila. Na ORL doporucovali Nasivin 0,01 pro deti do 1 roku. Nema se to dlouhodobe. Jinak bych doporucila morskoz vodu Quix

verunelka
21. zář 2016

Eucasol od Justu je super

pajula123
22. zář 2016

Souhlas s @broskvicka01 ,to same mi poradili v lekarne. Lepsi na noc kapnout nez byt pridusena...

verka4d
22. zář 2016

S mořskou solí v rozprašovači nebo vincentku.