icon

Silné krvácení a bolesti v těhotenství. Co dělat?

veverice27
3. srp 2025

Ahoj, potřebuji poradit prosím , nejsem si jistá,jestli mám vyhledat lékařskou pomoc, nebo to nechat na přírodě.
Dnes bych měla být 4+3tt. Těhotenství zjištění jen domácími testy, plus příznaky, které již rozpoznám jako jsou jinak citlivá/bolestivá prsa , 4 dny zpožděná MS, proběhlo špinění při uhnizdovani aj.
Dnes nejspíš proběhlo čištění, zřejmě tedy biochemické?
Moje otázka ale zní, už od rána silně krvácím, doprovází to šílené bolesti/ křeče břicha.
Mám to nechat na přírodě, jestli se s tím tělo popere samo, nebo raději vyhledat lékařskou pomoc?
Ke svému gynekologovi jsem objednana až za týden.
Bolesti jsou opravu velké, znemožňuje mi to normální fungování.
Jaké máte zkušenosti? Je to v normě, takhle silné bolesti a krvácení, pokud zárodek odešel takhle brzo sám?
Předem Vám děkuji za Vaše zkušenosti a rady.

ele_nka
3. srp 2025

Já měla hodně silné bolesti i s kontrakcemi, nechala jsem to na přírodě, ale věděla jsem, že je plod tam kde má být. Jinak bych se bála mimoděložního těhotenství a na kontrolu raději jela.

miiiisa007
3. srp 2025

Ahoj ja mela testy zjištěny taky pred dvěma lety testy pozitivní testy a vše i z krva a zničehonic nic jednostranné bolesti křeče co jsem jeste nemela dvakrát třeba silnější než u ms tak mi vzali krav a hcg nerostlo do toho jednorázově průtok krve čistě čerstvě a mela jsem mimoděložní těhotenství
Raději bych jela ať to není neco víc 😇a ať jsi v pořádku 😊😊
Nečekej na gynekologa a rovnou pohotovost! !!

veverice27
autor
3. srp 2025
@ele_nka

Já měla hodně silné bolesti i s kontrakcemi, nechala jsem to na přírodě, ale věděla jsem, že je plod tam kde má být. Jinak bych se bála mimoděložního těhotenství a na kontrolu raději jela.

@ele_nka děkuji za Tvou radu. Zítra zavolám své lékaři. Třeba to vážně bylo mimo

veverice27
autor
3. srp 2025
@miiiisa007

Ahoj ja mela testy zjištěny taky pred dvěma lety testy pozitivní testy a vše i z krva a zničehonic nic jednostranné bolesti křeče co jsem jeste nemela dvakrát třeba silnější než u ms tak mi vzali krav a hcg nerostlo do toho jednorázově průtok krve čistě čerstvě a mela jsem mimoděložní těhotenství
Raději bych jela ať to není neco víc 😇a ať jsi v pořádku 😊😊
Nečekej na gynekologa a rovnou pohotovost! !!

@miiiisa007 děkuji i Tobě, zítra mě snad lékař vezme a uvidím. Nejspíš to může být mimoděložní 🤷🏽‍♀️. Jen jsem nechtěla být zbytečně hystericka, zatím s potratem a podobnými situacemi nemám zkušenost.

hezz17
3. srp 2025
@ele_nka

@ele_nka pokud je to 4+3, tak na uz lokalizaci stejne nepoznas.

miiiisa007
3. srp 2025
@hezz17

@ele_nka pokud je to 4+3, tak na uz lokalizaci stejne nepoznas.

@hezz17 ale podle Hcg v krvi to poznají pokud budou mít podezření tak bude chodit na krev tam se ukáže jak to stoupá jestli dobře nebo pomalu

hezz17
4. srp 2025
@miiiisa007

@hezz17 ale podle Hcg v krvi to poznají pokud budou mít podezření tak bude chodit na krev tam se ukáže jak to stoupá jestli dobře nebo pomalu

@miiiisa007 to samozrejme jo, ale pokud silne krvaci a je to teprve 4+3, tak to 99.99% mimodelozni neni.

veverice27
autor
4. srp 2025

@veverice27 děkuji všem. Dnes jsem u de byla, poslal mě na krev, zítra se uvidí.
Krvácím tedy dost, čerstvá i hnědá,stará krev.
Křeče od včera polevily, jsou jen mírné.

miiiisa007
4. srp 2025
@veverice27

@veverice27 děkuji všem. Dnes jsem u de byla, poslal mě na krev, zítra se uvidí.
Krvácím tedy dost, čerstvá i hnědá,stará krev.
Křeče od včera polevily, jsou jen mírné.

@veverice27 tak dej vědět jak jsi dopadla 🍀

sticker
miiiisa007
6. srp 2025

@veverice27 jak jsi dopadla ?

veverice27
autor
6. srp 2025

Tak to odešlo holky s MS. HCG už jen 5,5. Utlo se to hned v začátku.

miiiisa007
6. srp 2025
@veverice27

Tak to odešlo holky s MS. HCG už jen 5,5. Utlo se to hned v začátku.

@veverice27 tak další cyklus se to snad povede držím palečky 😇

veverice27
autor
7. srp 2025
@miiiisa007

@veverice27 tak další cyklus se to snad povede držím palečky 😇

@miiiisa007 určitě , moc děkuji 😇