Škodí kožní plíseň mimi v těhotenství?

andre_ab
4. únor 2016

Holky, máte někdo nějaké zkušenosti s kožní plísní během těhotenství? Objevilo se mi na zádech a pod prsama pár flíčků, dostala jsem od kožního mastičku, která se může i během těhu, ale teď jsem se dočetla nějaké info, že ta plíseň může nějak ohrožovat i mimi? Nevíte, jestli to nejsou jen ,,fámy"? Docela mě to vyděsilo. Díky.

pavvvcccaaa
28. bře 2016

Ahoj, prosímtě, jak jsi dopadla? zabrala ti mastička a neřekl ti kožní něco víc? Já jsem teď v patnáctém týdnu a na obličeji mám vyrážku, myslela jsem, že to ty hormony, trochu se to stáhlo, ale zůstalo jedno takové kolečko, tak se bojím, aby to nebyla plíseň... samozřejmě ke kožní se objednám, jen mě zajímá, jaké máš zkušenosti 🙂

malajka80
31. bře 2016

Ahoj, nebála bych se že plíseň ovlivní mimi, spíš může ovlivnit přípravek který dostaneš, ale pokud doktorka napsala něco bezpečného. Já mám dobrou zkušenost s chytrou houbou. Používala jsem jak na vaginální mykozu v těhu tak na kožní (samozřejmě vždy jiný přípravek 🙂)

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru