Špinění v 5tt
Ahoj holky,včera jsem byla tak spokojená,že se cítím skvěle jak fyzicky tak psychicky a dneska lehké špinění. Jsem z toho nervózní, strašně se snažím zůstat v klidu,že to určitě nic není,ale nedá mi to a hledám různě po netu..
Včera večer mě dost pichlo jakoby na pravém vaječníku,ale po chvíli to přešlo. Tak jsem si říkala,že asi jak se roztahuje děloha. A dneska odpoledne špinění. Nic hrozného, světle hnědé a není toho ani moc,ale stejně... navíc mi takhle začíná i menstruace.. :(
Ovulace byla 3.1. termín menses minulý čtvrtek. Od středy mám krásně pozitivní test, který sílí. (Dneska ráno jsem dělala poslední) měla jste to tak některá a bylo vše v pořádku? Děkuji moc
Taky bych šla na krev jako samoplátce 😉 určitě bych nevydržela čekat 😁
Doktor může mít pravdu, nahlédla jsem do jiných diskuzí a ten Ovitrelle hodně holky zmiňují, že jim způsobil plané těhotenství. Jedna měla podobně zesilující testy a na konec dostala menzes.
Zkus zagooglit a rozhodně se objednej na krev.
Pokud ti 2.1. píchl ovitrelle to by se držel dnes už 22 dní a to mi přijde moc dlouho určitě bych šla na krev
HCG z krve 1200,do toho jsem začala krvácet. Tak ležím v nemocnici s tím,že v děloze tedy nic není a nejspíš to tedy bude zase mimoděložní. V sobotu mě chtějí brát na operaci,ale před tím udělají kontrolní utz a odběry krve.. :(
Držím pěsti

@mumik A bude to úplně zbytečné, takhle brzo s tím nikdo nic dělat nebude, do 12-tého týdne je to buď a nebo, příroda to vyřeší, co se má udržet se udrží a pokud je něco špatně, tak bohužel to nevyjde (nebo takhle brzy bohudík než řešit postižené dítě a ukončení třeba ve 20.týdnu). Mně se naposledy doktorka zeptala, jestli si myslím, takhle brzo, že udělá císařský řez a něco na tom je, chce to jen klid a vymačkávat si citrony, tak teď nejvíc pomůžete miminku i sobě a vím dobře, o čem mluvím...
@andelka
@kaculka2014
Moc děkuji :-*
@mumik ano, to máte pravdu, já jsem se dočetla až po příspěvku, že už ležíte v nemocnici a je mi to hrozně líto. Já jsem psala jen o tom špinění nebo krvácení, sama to mám teď za sebou dvakrát, v létě špinéní, pak krvácení a o 14dní později miminku dotlouklo srdíčko v 10.týdnu, nyní čekám chlapečka, jsem v 16.týdnu, ale od 9. až do 12.týdne jsem zase krvácela a docela masivně a miminko snad vypadá, že je tentokrát v pořádku, modlím se, aby už se nic nestalo. A Vám se to vážně stalo už opakovaně to mimoděložní??
@2hanah nemáme to my ženské jednoduché,ale co bychom pro dětičky neudělaly, že?
Loni jsem prodělala mimoděložní těhotenství na začátku března, vzali mi levý vejcovod. Vyšetření pravého vyšlo dobře,všechny výsledky také dobré,ale stejně od té doby ani ťuk. No až teď pozitivní test, který krásně sílil,takže mě na začátku tahle možnost vůbec nenapadla,u toho prvního sílil pomalu.. a pak to špinění,teď tedy už krvácení..ale to je jak se čistí děloha,takže tedy opožděná menstruace. Ale HCG vysoké,takže prý tam plod nejspíš někde bude.. uvidíme v sobotu. Jestli přijdu i o pravý vejcovod,tak vůbec nevím,co budu dělat :( stále jen pláču, vím,že mi to nepomůže,ale moc mě to bolí..
Zkusím tě uklidnit, ikdyž z vlastní zkušenosti vím, že to moc nejde. Já jsem špinila hnědě, přesně jak píšeš ty od 6tt a jela jsem hned na pohotovost, protože jsem se hrozně bála (mám za sebou 2x ZP) tam mě chtěli hnát na potrat, jelikož nebylo vidět srdíčko a v té době už prý mělo být. Já se ale nedala a domluvili jsme se na kontrolu za 3dny. Na kontrole už bylo srdíčko vidět, ale špinila jsem dále, později i krvácela a to až do 16tt. A nakonec jsem mimčo donosila a dokonce přenášela. Držím palce, ať vše dopadne dobře. :-*
ahoj, já jsem to měla podobně s prvním synem: dle uzv žádný plod, embryo, nic, spíš jen naběhlá sliznice, dle ms jsem měla být v cca 6.týdnu. TAkže jsem dostala žádanku na vyčištění dělohy, protože tam něco "asi" bylo, ale neprosperovalo to. No, nikam jsem nešla, za 2 týdny na kontrolu "jako po revizi" a byla tam nová doktorka a ta už našla srdeční činnost 🙂 Ted mi tu už běhá 26m syn, který by vlastně nebyl, kdybych poslechla tamějšího doktora.
4+3 jsem mela jen zvetsenou sliznici a az v 5+6 na dalsi kontrole bylo vsechno krasne videt. Doktor je idiot, kdyz dela ukvapene zavery.
@astyna Tak to máme skoro stejné klučíky. Synovi bude zítra 27m 🙂) Jsem ráda, že jsem se nenechala odbýt. Teď se snažíme o druhé a snad vše bez komplikací, protože syn je hodně hyperaktivní a nenechá mě chvíli odpočinout 🙂)

@mumik zmenila bych doktora... vim ze dotaz znel jinak... taky jsem prodelala mimidelozni tehotenstvi a hned v dalsim cyklu jsem otehotnela. Doktor me hnal nekolikrat na krev a potom kazdou chvili kontrola do definitivniho potvrzeni tehotenstvi v deloze - a to neni jenom ten cerny flek ale musi byt videt i plod v nem. A k dotazu - taky jsem spinila a dobre. V dalsim tehotenstvi jsem i dost zakrvacela a taky to dobre dopadlo 🙂 drzim pesti