icon

Svědění kůže na zádech, prsou a břiše v těhotenství

petta12
17. bře 2018

Ahojte řešila jste některá svědění bricha, prs a zad v těhotenství? Jsem 20tt a hrozne mě to svedí. V pondělí to jdu řešit na gyndu jen mě zajímá jestli měl někdo stejný problém. Děkuji 🤔

slimacikmia
•
17. bře 2018

@petta12 jasné, to je bežné. Koža sa naťahuje, vysušuje, tak svrbí... natieram bambuckým maslom.

koblizek3666
•
17. bře 2018

Mě od začátku těhotenství taky všechno svědí... :/ hlavně obočí z toho bych se zbláznila.. 😁 po sprše je to snad nejhorší.

sharks555
•
17. bře 2018

Taky jsem měla ten stejný problém a řekli mi že si to stačí namazat tělovým mlékem a na břicho je dobrý ten bi oil 🙂

fafaline
•
17. bře 2018

Osypalo se mi celé brisko, strašně svedi a nedá se to vydržet. Vyloženě to tedy lecim na kožním, protože se přidala i krupička a to bych proste dalších 10tt nevydržela.. ale je to lokální a vypadá to, ze to je z bazénu, chodím 2x týdne plavat sama a 2x s malym. Takže jak je kůže teď citlivá a napíná se, tam to takto dopadlo. Ale kamarádce svědilo v tehu cele tělo a byl to problém s játry!

sviva
•
17. bře 2018

Taky mám teď období svědění, zvlášť když se kůže napne... třeba když si přisednu paty, můžu si udrbat nohy. Připisuji to změnám, mažu a těším se až to přejde. Beru to jako jednu z věcí, která prostě s těmi všemi změnami přišla. Je to otravné, ale snesitelné. Kamarádku svědilo celé tělo, opravdu hodně...drbala se až do strupů. Nakonec byl tuším problém někde ve střevech.

petta12
autor
•
18. bře 2018

Já právě doufám že je to tím pnutím, ale v pondělí si skočím pro jistotu na gyndu a na krev jestli ty játra jsou ok a budu mazat, mazat a mazat je to pak lepší tak to asi bude tím ☺ děkuji vám

raduna78
•
18. bře 2018

Me vysli spatne jaterky tri tydny po sobe a stale se me v poradne ptaji, zda me neco svedi. Radeji nechat si udelat testy. Pry to byva i priznak neceho vaznejsiho.

vendelinka08
•
18. bře 2018

@petta12 sestrenku svedilo cele telo...mela to ze spatnych jaternich testu. Takze urcite zajdi na gyndu a nech se zkontrolovat. Vim..ze strasne trpela..nekdy se nechala i hospitalizovat a neco ji davali..

pajushak
•
18. bře 2018

Jo, ja sem nakonec skoncila v nemocnici s jaterni cholestazou, byla jsem tam tyden a cpali do me asi 12 leku denně.. Musela sem je brat az do porodu

codal
•
18. bře 2018

Moje mamka měla taky problémy se svěděním a taky to byl problém s játry.Urcite to res!

petta12
autor
•
18. bře 2018

Vsak ja jdu v pondeli k doktorovi sem psala dekuju