icon

Těhotenská rýma, zmizí po porodu? Co vám pomáhá?

amendee12
26. zář 2016

Ahojda jsem v 39tt těhotenství a od 3 měsíce trpím na totalně ucpaný nos. Máte taky některá zkušenosti s tím že by to po porodu zmizelo nebo co vám pomáhá? Diky

astyna
26. zář 2016

ahoj, já to měla celé těhotenství také 😉 odeznělo fakt až s porodem, stejně jako návaly horka 😎

amendee12
autor
26. zář 2016

@astyna a dělala si s tím něco? Já nemužu vubec dychat tak si pořád stříkám:-/

astyna
26. zář 2016

@amendee12

pamatuju, že jsem měla nějaké kapky, ale je těžké najít takové, aby nevadily těhotenství. Ale používala jsem je - aspon před spaním 😎

linee
26. zář 2016

@amendee12 ja jsem tim docela trpela, pravidelne chodim i na ORL a mohla jsem v tehu pouzivat max. morskou vodu a nebo vincentku do nosa. Preslo to asi dva mesice po porodu. No a zvysena poloha ve spanku, aby nos nebyl nize, nez telo, proste opatreni jako u klasicky rymy, ale bez paralenu.

ivulela
30. zář 2016

Tak paralen by v těhotenství vadit neměl, koukala jsem do brožur a vincentka do nosu i pinosol taky ne.. 🙂 A když jste nemocné, jak to máte s pohyby miminka? Já jsem teď nechlazená a zdá se mi, že holky jsou nějaké línější, je to normální?

emysicka
30. zář 2016

Taky jsem to mela, pomohl az porod. Pouzivala jsem normalni kapky do nosu, jen jsem je stridala. V noci jsem se skoro dusila, hruza. Jen doufam ze to u druheho mit nebudu 🙂