Těhotenské komplikace - černo před očima, bušení srdce apod. Máte zkušenost?
Ahoj holky, potřebuji prosim poradit.
Už tak měsíc a půl, se u mě objevují problémy - černo před očima, šílené bušení srdce, sevření v krku a bolest v krku. Někdy se mi to stane i 3x za den, někdy mám i 3 dny klid. Chodí to v nepravidelných intervalech, při různých činnostech, v různou dobu. Jednou jsem ráno vstala a ihned se mi udělalo blbě, jindy jsem hodinu vařila večeři, potom si sedla a bum. Jednou jsme jeli autem, já jako spolujezdec, a po 2 hodinové cestě se mi udělalo tak hle zle. Při kontrolách na gynekologii mi vše vychází dobře - tlak, moč,. Při poslední návštěvě jsem to říkala doktorcena gynekologii, ta mě odkázala na obvoďáka, jelikož za ní je vše OK. Doktor mě poslal na EKG, které dopadlo dobře - vše v normálu.
Nestávalo se Vám to některé?
Díky.
@kristyna182019 ještě doplním že to trvá tak 5-10minut.
@kristyna182019 a nyní jsem 29tt
@kristyna182019
Ortostatická hypotenze. Trpím tím celý život, v těhotenství to bylo intenzivnější. Je třeba měnit polohy těla fázovitě a pomalu, aby se ten krevní tlak srovnal. K tomu dodržovat pitný režim a hýbat se.
Nemáš stuhlý krk? Ono to může být i od krční páteře. Dokonce i panicke ataky. Ja jsem se na neurologa taky dívala nevěřícně- ale mel pravdu.

@kristyna182019 ještě doplním že to trvá tak 5-10minut.