icon

Ucpané dutiny v 15tt, znáte účinnou léčbu?

lenzaaa
27. srp 2015

Ahoj holky prosim vas znate nakou ucinou lecbu na ucpane dutiny nad ocima?! Denne me kvuli tomu boli hlava v noci ucpany nos, nevim co na to v tehu muzu, takze jen mazu tygri masti ale to vubec nepomaha..

tristizia
•
27. srp 2015

Co bioparox? Ten se může, ale nevím, jestli to nosem "natáhneš" až do oněch míst, aby to tam léčilo..

lenkahhh
•
27. srp 2015

Já si v těhu dělala výplach dutin vincentkou, injekční stříkačkou, zaklonit hlavu a pomalu to tam vstřikovat, není to moc příjemné, ale celkem mi to pomáhalo.

gaba_h
•
27. srp 2015

mě doktorka z orl naopak radila stříkat do nosu a pak předklonit hlavu a držet, počítat do deseti. Při záklonu hlavy to prý nateče do krku a to není úplně účel. Na uvolnění dutin hypertonická mořská voda - quicks, nasodrill. Myslím že i sinupret forte v tabletách - ten je dobrý a účinný. Pokud se bojíš tablet, zkus kapky, ale jsou hořké. Opravdu pomáhají.

lenzaaa
autor
•
27. srp 2015

Moc diky urcite vyzkousim, ja se prave bojim jakych koliv leku ani paralenu moc neverim, ale jestli se ten sinupret fakt v tehu muze a opravdu na to zabira tak ho asi skusim pac ta bolest hlavy je unavna...

gaba_h
•
27. srp 2015

@lenzaaa poraďte se v lékárně, na jiné diskusi psala MUDR že kapky se můžou, já jsem tablety brala při kojení... to je obdobné.

89veronika
•
27. srp 2015

já s tím měla problém od tohoto pátku. Taky 15tt a rýma jak hrom, dutiny ucpané, bolavé... Zkoušela jsem nejdřív mořskou vodu (nepomohla vůbec), pak mi kamarádka poradila homeopatický sprej Euphorbium compositum (pomohl trochu) a nakonec jsem to vzdala a sáhla po normálním Olynthu. A ten pomáhá. Používám ho ráno a večer a zvládám tak celý den. Říkám si, že mimča spíš zvládnou nějakou chemickou srajdu, než nedostatek kyslíku... 🙂

21klara21
•
31. srp 2015

Ahoj, na mě přišla lehká rýma včera odpo. Nenechávám to vůbec rozjet, mám odzkoušeno, že mě pomáhá termální voda Nasodrill. Je čistě přírodní, takže se dá používat krásně i v těhotenství. Propláchne dutiny a tím uvolní dýchací cesty. Navíc zvlhčuje sliznici, takže tě nebude pak "štípat" v nose 😉