icon

Ucpaný nos v 35tt, jak bych si mohla ulevit?

gabriella85871316
8. říj 2016

Ahoj holky, jsem 35 TT a uz skoro tyden mam ucpany nos, ale rýmu nemám. Jediný co prý mohu používat jsou ty mořské sole do nosu, ale pomůže to na pár minut a pak znovu plny nos a blbe se my dýchá. Mate některá typ jak bych si mohla ulevit? Diky

autumn11
•
9. říj 2016

ja som mala upchatý nos celé tehotenstvo. Nebola som chorá, ale že vraj je to v tehotenstve normálne. Morská voda nepomohla vôbec. Ja som si občas strekla muconasal plus. Hlavne na noc, aby som sa vôbec vyspala.

gabriella85871316
autor
•
9. říj 2016

V noci je to ok ale pres den ...

berenikova
•
9. říj 2016

Ja to osobne moc nehrotila, v 12 tt jsem byla nachlazena a dva dni sem uzivala olynth a pak jen tu morskou sul s eukaliptem.. A pred tydnem sem zas pouzila olynth parkrat a pak zas mentolovy 🙂

alcar
•
9. říj 2016

V tehotenstvi muzes urcite Afrin a kratkodobe i Olynth, Nasivin, Otrivin apod. Muconasal plus bych ale nebrala, ten je strasne silny. Morske vody jsou jen na zvlhceni sliznice, ale splasknuti otoku, ktery ten nos ucpava, nepomuzou.

rickym
•
9. říj 2016

@gabriella85871316 Mi teď právě dost pomáhá použití Rhino Horn s teplou vodou a mořskou solí. Budu to dál používat preventivně..

dyslovka
•
9. říj 2016

@ssaskiaa : pocti si 😊

ssaskiaa
•
9. říj 2016

@dyslovka jsi uzasna ❤️

dyslovka
•
10. říj 2016

@ssaskiaa : ty jsi 😘

melounitko
•
12. říj 2016

Já skončila na ORL - těhotenská rýma. Dali mi kortikoidy, po týdnu skvěle zabraly. A než zabraly, mohla jsem Olynth, hlavně na noc. Doktor říkal, že možné nežádoucí účinky jsou lepší než abych sebe a miminko nezásobovala kyslíkem a byla fyzicky vyčerpaná.

melounitko
•
12. říj 2016

Jo a problémy s ucpaným nosem u mě přetrvávaly skoro rok po porodu, hodně jsem kojila, tak hormony pořád pracovaly. Ale už jsem nestíhala na ORL dojít, nějak jsem to přežila 🙂