icon

V 10tt teplota, malátnost, bolest podbřišku. Pohotovost?

hlava5
21. zář 2015

Ahoj holky.
Předem se omlouvám, třeba někomu má otázka přijde jako zbytečná, ale jsem po zamklém potratu v 7+2tt a teď mimi prospívá a roste jak má. Tak mám strach

JSME 9+5tt. Byl mi v 7+5tt zjisten hematom, ale v 9+0tt byl uz pry na ustupu... nekrvacim

Od rána mam teplotu 37,5°C, mám často mdloby jako hvězdičky před očima... jsem taková malátná... mám strach si stoupnout a chodit a jsem úplně bledá...
Do toho mě bolí podbříšek a záda. A nechuť k jídlu 2.den - takže se bojím abych nějak neuškodila plodu...

MOC prosím o odpověď a omlouvám se - určitě to některé z Vás přijde vtipné... že se ptám na takovéhle otázky, ale já mám opravdu strach.
Přeji pěkný den!

jasminecek
•
21. zář 2015

Ano, sla bych. Lepsi jit nez litovat.

rybickamalicka
•
21. zář 2015

Urcite jdete!

betelgeuzz
•
21. zář 2015

POkud se ti motá hlava, nikam bych sama nejezdila. Ať tě někdo odveze do ambulance k tvýmu dr, nebo do nemocnice, případně si tam zavolej a domluv se, ať ti pošlou sanitku.

mandala
•
21. zář 2015

Šla bych, tím nic nezkazíš.

maxinkaa
•
21. zář 2015

Radši zajdi, pro lepší pocit. 😉

moulinkaa
•
21. zář 2015

@hlava5 Určitě je třeba, aby Tě viděl nějaký lékař. Souhlasím s @betelgeuzz , že bude lepší, když si pomoc zavoláš. Pokud se necítíš dobře, sama ven raději nevyrážej. Zavolej svému doktorovi nebo na pohotovost a dohodni se, co bude nejlepší. Ty potíže už máš delší čas, nebo až dnes?

karlajasmine
•
21. zář 2015

@hlava5 ano bez na pohotovost - pokud cloveku v prvnim trimestru stoupne teplota nad 37 stupnu, ma se jet k lekari.

hlava5
autor
•
21. zář 2015

@moulinkaa
Od včera... Myslíte, že si mne nechají na pozorování když přijedu na pohotovost... já spis jestli si s sebou mam brat veci kdyby neco protoze to mame 20km na pohotovost aby manzel nejezdil sem tam... ☹

hlava5
autor
•
21. zář 2015

Jinak sama bych nešla... čekám na manžela až přijde z práce!@moulinkaa

luj_89
•
21. zář 2015

Proč by to někomu mělo připadat vtipné? Každopádně bych zkusila vypít hodně vody, lehla bych si s nohama výš. Určitě bych nikam nešla sama. Možná by nemuselo být špatné zavolat lékaři.

alyssa.anna
•
21. zář 2015

Až na tu teplotu popisuješ mé těhotenské příznaky. Ale ta zvýšená teplota je divná. Může na tebe lézt chřipka, nebo to může být cokoliv. Doporučuju ale jet k lékaři, už jen pro ten klid. Je lepší 30x jet zbytečně, než jednou nejet a doplatit na to

hlava5
autor
•
21. zář 2015

@luj_89
Nebojte sama nic. Čekám na manžela až přijde z práce. Já se bojím aby se mi někdo nesmál, že se ptám na takové otázky...
Mám prostě jen strach. Jste tu všechny moc hodné. 🙂

hlava5
autor
•
21. zář 2015

Ještě bych se chtěla zeptat... je možné, že si mne tam třeba na pozorování nechají? Já kvůli věcem, aby manžel zase nemusel jet 20 km domů a 20 km zpět... ☹

alyssa.anna
•
21. zář 2015

@hlava5 Určitě si je raději vezmi, lepší je vézt zbytečně, než je v případě nutnosti nemít. Já v 17tt vyrazila také s věcmi a jak jsem byla ráda že je mám. Chvíli po mě přivezli jinou slečnu a ta tam chudák lítala mokrá, bez ručníku, bosa jen v triku a kalhotkách protože jsme se museli po přijetí na lůžkové povinně osprchovat

hlava5
autor
•
21. zář 2015

@alyssa.anna
Děkuji za odpověď...

moulinkaa
•
21. zář 2015

@hlava5 Věci si vem pro jistotu s sebou, když tak se vrátíš i s taškou. Držím moc palečky, ať jste v pořádku!

alyssa.anna
•
21. zář 2015

@hlava5 Není zač, samozřejmě přeju, aby to nic nebylo a byli jste v pořádku. Mě si tam nechali také jen na pozorování (ale já špinila) a krom medikace se nic nedělo a vše dobře dopadlo, chtějí holt mít jistotu. Urćitě pak dej vědět, jak jste dopadli

hlava5
autor
•
22. zář 2015

Zdravím... miminko je v pořádku - a já také.

Bohužel mi na pohotovosti cevkovali moc, aby mohli udelat laborku moci. Ale vse negativni...
takze jsem stastna... 🙂

moulinkaa
•
22. zář 2015

@hlava5 Supeeeer! Paráda, to je skvělé! Tak se držte, ať jste zdraví a daří se vám! 😵

alyssa.anna
•
22. zář 2015

@hlava5 Tak to jsme moc rádi, je lepší mít jistotu neź pochybovat. Cévka není nic pťíjemného, ale dá se to vydržet. Já jí měla po porodu po císaři 24 hodin a byla jsem ráda, když mi jí pak vyndali 😀

hlava5
autor
•
22. zář 2015

@alyssa.anna
je to pěknej hnus ☹ nebolí to, ale ten pocit... ☹
Děkuji moc 🙂

mandala
•
22. zář 2015

@hlava5 Mě cévkovali při samotním porodu, úžasná vzpomínka 😒