icon

V 10tt teplota, malátnost, bolest podbřišku. Pohotovost?

hlava5
21. zář 2015

Ahoj holky.
Předem se omlouvám, třeba někomu má otázka přijde jako zbytečná, ale jsem po zamklém potratu v 7+2tt a teď mimi prospívá a roste jak má. Tak mám strach

JSME 9+5tt. Byl mi v 7+5tt zjisten hematom, ale v 9+0tt byl uz pry na ustupu... nekrvacim

Od rána mam teplotu 37,5°C, mám často mdloby jako hvězdičky před očima... jsem taková malátná... mám strach si stoupnout a chodit a jsem úplně bledá...
Do toho mě bolí podbříšek a záda. A nechuť k jídlu 2.den - takže se bojím abych nějak neuškodila plodu...

MOC prosím o odpověď a omlouvám se - určitě to některé z Vás přijde vtipné... že se ptám na takovéhle otázky, ale já mám opravdu strach.
Přeji pěkný den!

jasminecek
21. zář 2015

Ano, sla bych. Lepsi jit nez litovat.

rybickamalicka
21. zář 2015

Urcite jdete!

betelgeuzz
21. zář 2015

POkud se ti motá hlava, nikam bych sama nejezdila. Ať tě někdo odveze do ambulance k tvýmu dr, nebo do nemocnice, případně si tam zavolej a domluv se, ať ti pošlou sanitku.

mandala
21. zář 2015

Šla bych, tím nic nezkazíš.

maxinkaa
21. zář 2015

Radši zajdi, pro lepší pocit. 😉

moulinkaa
21. zář 2015

@hlava5 Určitě je třeba, aby Tě viděl nějaký lékař. Souhlasím s @betelgeuzz , že bude lepší, když si pomoc zavoláš. Pokud se necítíš dobře, sama ven raději nevyrážej. Zavolej svému doktorovi nebo na pohotovost a dohodni se, co bude nejlepší. Ty potíže už máš delší čas, nebo až dnes?

karlajasmine
21. zář 2015

@hlava5 ano bez na pohotovost - pokud cloveku v prvnim trimestru stoupne teplota nad 37 stupnu, ma se jet k lekari.

hlava5
autor
21. zář 2015

@moulinkaa
Od včera... Myslíte, že si mne nechají na pozorování když přijedu na pohotovost... já spis jestli si s sebou mam brat veci kdyby neco protoze to mame 20km na pohotovost aby manzel nejezdil sem tam... ☹

hlava5
autor
21. zář 2015

Jinak sama bych nešla... čekám na manžela až přijde z práce!@moulinkaa

luj_89
21. zář 2015

Proč by to někomu mělo připadat vtipné? Každopádně bych zkusila vypít hodně vody, lehla bych si s nohama výš. Určitě bych nikam nešla sama. Možná by nemuselo být špatné zavolat lékaři.

alyssa.anna
21. zář 2015

Až na tu teplotu popisuješ mé těhotenské příznaky. Ale ta zvýšená teplota je divná. Může na tebe lézt chřipka, nebo to může být cokoliv. Doporučuju ale jet k lékaři, už jen pro ten klid. Je lepší 30x jet zbytečně, než jednou nejet a doplatit na to

hlava5
autor
21. zář 2015

@luj_89
Nebojte sama nic. Čekám na manžela až přijde z práce. Já se bojím aby se mi někdo nesmál, že se ptám na takové otázky...
Mám prostě jen strach. Jste tu všechny moc hodné. 🙂

hlava5
autor
21. zář 2015

Ještě bych se chtěla zeptat... je možné, že si mne tam třeba na pozorování nechají? Já kvůli věcem, aby manžel zase nemusel jet 20 km domů a 20 km zpět... ☹

alyssa.anna
21. zář 2015

@hlava5 Určitě si je raději vezmi, lepší je vézt zbytečně, než je v případě nutnosti nemít. Já v 17tt vyrazila také s věcmi a jak jsem byla ráda že je mám. Chvíli po mě přivezli jinou slečnu a ta tam chudák lítala mokrá, bez ručníku, bosa jen v triku a kalhotkách protože jsme se museli po přijetí na lůžkové povinně osprchovat

hlava5
autor
21. zář 2015

@alyssa.anna
Děkuji za odpověď...

moulinkaa
21. zář 2015

@hlava5 Věci si vem pro jistotu s sebou, když tak se vrátíš i s taškou. Držím moc palečky, ať jste v pořádku!

alyssa.anna
21. zář 2015

@hlava5 Není zač, samozřejmě přeju, aby to nic nebylo a byli jste v pořádku. Mě si tam nechali také jen na pozorování (ale já špinila) a krom medikace se nic nedělo a vše dobře dopadlo, chtějí holt mít jistotu. Urćitě pak dej vědět, jak jste dopadli

hlava5
autor
22. zář 2015

Zdravím... miminko je v pořádku - a já také.

Bohužel mi na pohotovosti cevkovali moc, aby mohli udelat laborku moci. Ale vse negativni...
takze jsem stastna... 🙂

moulinkaa
22. zář 2015

@hlava5 Supeeeer! Paráda, to je skvělé! Tak se držte, ať jste zdraví a daří se vám! 😵

alyssa.anna
22. zář 2015

@hlava5 Tak to jsme moc rádi, je lepší mít jistotu neź pochybovat. Cévka není nic pťíjemného, ale dá se to vydržet. Já jí měla po porodu po císaři 24 hodin a byla jsem ráda, když mi jí pak vyndali 😀

hlava5
autor
22. zář 2015

@alyssa.anna
je to pěknej hnus ☹ nebolí to, ale ten pocit... ☹
Děkuji moc 🙂

mandala
22. zář 2015

@hlava5 Mě cévkovali při samotním porodu, úžasná vzpomínka 😒