icon

V 34tt bolest v krku a rýma. Jaké léky můžu užívat?

denajanska
3. říj 2015

Holky, jsem 34 tt a mám bolest v krku a pořádnou rymu ☹ jaké léky můžu užívat aby neohrozili mimi. Prosím o radu

alachrom
•
3. říj 2015

Ahoj, urcite muzes na bolest a horecku Paralen nebo Panadol, ale ten uplne obyc, zadne grip,extra,rapid a podobne.
Na krk Septisan pastilky, nic moc na chut, ale pomahaji.
Do nosu nejakou morskou vodu nebo Vincentku ve spreji.
A celkove caj s medem a citronem.
At je brzy lepe!

soleilll
•
3. říj 2015

@denajanska V lékárnách Drmax mají dobře napsanou příručku, co se může v těhotenství. Jinak si můžeš přečíst i tohle http://www.dumzdravimh.cz/leciva-v-tehotenstvi-...

alyssa.anna
•
3. říj 2015

Ahoj. Také jsou touto dobou v těhu měla chřipku jak trám (a v 34tt pak také). Užívala jsem Bioparox sprej (lokální antibiotikum, nedostává se do krve), obyč Paralen a na cucání Propolki, pak mi doporučili v lékárně homeopatika. Neboj se, mé malé chřipka nijak neublížila

mina_
•
3. říj 2015

můžeš Bioparox, ale ne každému "chutná", ale hlavěn že pomůže, je jak do krku tak do nosu, na uvolnění dýchacích cest se mi osvědčil čistý lipový čaj - pozor nepít na večer a pak klasika med, citron, do nosu slané roztoky Physiomer a pod...... já jsem měla chcípu před 14 dny a abych se v noci vyspala a nedusila, tak jsem si jen večer stříkla jednou a jednou do každé nosní dírky Vicks ty fungují na moc dobře a celou noc máš pokoj.

denajanska
autor
•
3. říj 2015

Holky děkuji za rady zkusim a uvidim snad budu brzo OK 😉

karlajasmine
•
3. říj 2015

A neboj, pokud nebudeš mít vyloženě horečky tak nachlazení miminku neublíží..

handangervidda
•
3. říj 2015

Ještě z kapek do nosu můžeš Pinosol.

naho31
•
4. říj 2015

Já jsem měla v 32tt antibiotika, angína. Penicilin miminku neublíží, zajděte k lékaři. Naopak ohrožujete miminko bolestí... Přeji brzké uzdravení. N.