Vcestné lůžko během těhotenství. Máte zkušenost?
Dobrý den, co vám prosím zabralo na vcestné lůžko? Vím, že cvičit se nemá. Ale co nějaké joga pozice s vyvýšenou pozicí pánve atp? Je zapotřebí spíše klid? Ráda bych i nadále chodila na své hodinové procházky, i když mě už hodně unavují, ale chtěla bych se nějak udržovat v kondici. Nebo mám raději odpočívat?
Jakože jsi těhotná a máš vcestnou placentu? Na to nepomůže nic, jen při rostoucím břichu se může a nemusí vytáhnout.
Pokud už jsi v pokročilém týdnu, určitě je na místě se šetřit.
@uzivatelkapetra Děkuji. Ano jsem ve 25tt a mám sestouplou placentu přes děložní čípek. Snad se to ještě vyhoupne nahoru, ale zatím se pohla za tři týdny směrem dolů :/
Taky jsem měla, pracovala jsem až do 28tt, ale to se doktorka hodně netvářila, že nechci nemocenskou, ale nemám fyzicky náročnou práci a sedět doma na vycházkách je pro mě peklo.
Nakonec se placenta urvala v 32tt, když jsem během jedné ze svých nespavých nocí zase rotovala v posteli z jednoho boku na druhý.
Fakt se vykašli na cvičení nebo krásnou postavu hned po porodu, to za to nestojí.

Jakože jsi těhotná a máš vcestnou placentu? Na to nepomůže nic, jen při rostoucím břichu se může a nemusí vytáhnout.
Pokud už jsi v pokročilém týdnu, určitě je na místě se šetřit.