Ve 39. tt jsem nachlazená, co pomáhá?

zaneta3
23. zář 2014

Mám pár dní do termínu porodu a začalo mě bolet v krku a hlava a celkově se cítím nemocná, nerada bych v tomhle stavu ale rodila, neznáte nejaký fígl, který pomáhá. Bojím se že budu rodit každým dnem a budu jim tam na sále kašlat a kdesi cosi.

vercik83
23. zář 2014

@zaneta3 mam uplne. Stejny problem,vcera venku jsem prochladla a zmokla dnes rano bolest v krku,mosohltanu.ucpany nos.jsem takova slabounka a kdyz si predstavim,ze kazdym dnem mam rodit....na tyto potize si kup Bioparox,a taky zkusim si nalozit cibuli do medu,pak se po lzickach pije ten roztok z toho...ale jeste nevim jak presne se to dela... At je ti brzy lepe

zaneta3
autor
23. zář 2014

@vercik83 Děkuji moc za rady, vyzkouším tu cibuli s medem, protože v nejbližší době se do lékárny asi nedostanu. taky držím palce at se brzo uzdravíš ;)

naomi6
23. zář 2014

@zaneta3 Ahoj, také jsem byla před porodem i během něj nachlazená. Měla jsem rýmu jak trám. Ten Bioparox opravdu můžeš, brala jsem ho při obou těhotenstvích. Hodně pít a odpočívat. Ono stejně nic moc nepomůže. Držím palce a přeji pohodový porod 😉

baru88
23. zář 2014

ahoj mě skolilo něco podobného jako tebe před víkendem, na pátek jsem skoro už nemohla spát (bolestí v krku, bolestí hlavy, rýma, celková únava atd) takže jsem hned ráno vyrazila k dr, který mi řekl, že je to jenom viróza a že za pár dní přejde, ať si koupím v lékárně bioparox nebo tantum verde a odpočívám..koupila jsem si sprej do krku a pastilky tantum verde, dvakrát denně jsem si brala obyč paralen, hodně pila, dávala si mléko s medem a od včera jsem už v pohodě ;) držím palce, ať je ti brzy dobře a ať jsi na porod fit ;)

marketinkakopretinka
23. zář 2014

to uz je asi pozde, ale rozhodne zabira tymianovy krem z justu, říká se mu i prdikovy krmek (pro male miminka při kolikach), rozhodne by ho mela mit kazda maminka (samaozrejme nejen). Dokonce i teplotu srazi. Pro nas takovy maly zazrak. Alekdyz uz je clovek nemocny a nic nemá, tak to je tezko. Krk nekdy i boli, když zacina ryma, ma se proplachovat nos.

marketinkakopretinka
23. zář 2014

mleko zahlenuje, je lepsi med s citronem jenom...proste do caje 🙂

helcenka
23. zář 2014

@zaneta3 - já se začala 2 dny před termínem cítit divně, začala jsem mít hustou rýmu, bolela mě hlava, svaly, léčila jsem to doma čajema a paralenem, ale rozjelo se mi to a tak jsem musela k doktorovi, nakonec se z toho vyklubal zánět dutin a nasadili mi atb, po třech dnech braní atb jsem rodila. Naštěstí mi stačily trochu zabrat, takže jsem nerodila v takovém stavu děsivém...

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru