Velmi bolestivé hemoroidy s výhřezem
Ahoj holky,
čekám druhé mimčo, jsem v 17 tt. Bohužel už druhý týden bojuji s šíleně bolestivými vnitřními hemeroidy, které mi navíc po stolici vyhřezávají ven a musím je prsty vracet. Je to peklo na zemi. Probrečela jsem několika nocí. Jsem zoufalá a zcela mě to paralizuje. První 30 hodinový porod byl proti tomu procházka růžovou zahradou. Na pohotovosti mi o víkendu řekli, že u těhotných se to v těhotenství léči konzervativně a dali mi čípky (haha - k ničemu - v lékárnách už jsem nechala aspoň 3000 Kč) a na proktologii mě nikde nechtějí vzít, že mají plno až do listopadu. Já už se asi zbázním...
@petrapetramedvidek Ahojky, můžu vřele doporučit Krém na nohy od JUSTu a pak Fortiven kapsle (při těhu se normálně užívají). Opravdu - funguje výborně. Je to, ačkoli to podle názvu, nevypadá, krém na všestranné použití. Mám vyzkoušeno i na sobě a fakt super. Lze z něj udělat i čípek. Všechno, co jde, řeším bylinkami. Jsem dlouholetou odbornou poradkyní 🙂
@petrapetramedvidek Klidně mi pošli mailík, napsala bych Ti více info ... 😉 Zrovna dneska mi volala paní, je vážně nemocná, dneska byla na kontrole a doktorka prý se divila, jak se jí zlepšila krev. A jen po bylinkách 🙂 hana.benes@tiscali.cz
@petrapetramedvidek Jinak Fortiven je rostlinný Detralex 🙂

Mast vychlazenou z lednice, lactulosu ba zmekceni stolice, Detralex.. A volej do ordinaci, treba se neci uvolni