icon

Vysoké riziko preeklampsie v těhotenství: Jaký byl váš průběh?

guliii
6. dub 2022

Ahoj byla jsem na 1. screeningu a vyšlo mi vysoké riziko preeklampsie. Už v prvním těhotenství jsem měla ke konci vyšší tlak a otoky. Malý se narodil spontánně o měsíc dříve. Teď mám dost strach. Budu to řešit na gynde, ale jsem strašně nervózní. Nevím co to přesně pro mě znamená. Vím, že dostanu nějaké prášky. Měla jste taky některá a bylo vše dobré? Bojím se o prcka.

Strana
z2
nazka
15. dub 2022

@guliii já do Horovic chodila až od 34tt. Přijali mě bez problémů. Předtím jsem rodila na Kladně a bylo to jako nebe a dudy. Kdybys chtěla tu zdravotní masáž, tak je na Kladně. Za ten výlet to možná stojí. Paní říká, že neexistuje vysoký a nízký tlak, že je to o blocích v těle a fakt mi to dokázala. Tak kdybys něco potřebovala, klidně se na mě obrat. 🙂

guliii
autor
15. dub 2022

@nazka a to je masérka? Ale určitě bych si ráda na ní vzala kontakt. Chci udělat co se dá, aby to pomohlo. Děkuji

janinasm
15. dub 2022

@guliii ja mela riziko vysoké dvakrát a pokazde vse dopadlo ok😁

guliii
autor
16. dub 2022

@janinasm to ráda slyším, také v to budu doufat 🙂

dana1121
19. kvě 2023

@guliii ahoj, vše v pořádku? Mám obdobné výsledky z 1. screeningu

guliii
autor
21. kvě 2023

@dana1121 bohužel preeklampsii jsem měla, kvůli špatným výsledkům jsem byla skoro měsíc v nemocnici, ale vše pohlídali a dopadlo všechno dobře, jen musel ven v 36.tt. teď už je mu 8 měsíců 🙂 tak držím palce ať se u tebe preeklampsie neprojeví 😉

Strana
z2