icon

Zánět močového měchýře v těhotenství

bauskka
21. dub 2017

Ahoj těhulky, máte někdo zkušenosti s negativními výsledky moči při zánětu močáku? V úterý jsem byla u obvodní, s bolestí podbřišku, chodila jsem furt čurat a bolest byla řezavá a občas křečovitá, měla jsem problém i s tlačením na stolici a i čuraní. Nepálilo mě nic ani neřezalo, jen mě při zatlačení bolelo břicho. k dr jsem šla, protože jsem si myslela, že mám zánět močáku. Kdysi jsem ho měla, a měla jsem stejné příznaky i s lehkou nevolností. Dr. mi předepsala ATB Duomox 1000 a odeslala moč na kultivaci. V pátek jsem si volala na výsledky a řekli mi že jsou negativní. Objednla jsem se tedy na kontrolu na gyndu, jeslti je všechno v pohodě. Jsem z toho nervozní, protože mě břicho bolelo docela dost a několik dní. Mám ještě zakloněnou dělohu, tak si na druhou stranu myslím, že to je bolest od dělohy, ale člověk nikdy neví. Jsem v 15tt a první těhu. Nevím jestli mám dobírat atb. dr mi říkala že jo. Prosím jaké máte zkušenosti vy?

kaja2016
•
21. dub 2017

Hele ta Atb bez kultivace, to není dobrý. Já měla před těhotenstvím chronické záněty, v těhotenství 3x.

kaja2016
•
21. dub 2017

Víš co,těžko radit, oni říkají že ty záněty můžou být nebezpečný, ale řeknu ti, že po porodu jsem měla zánět jednou, atb si nevzala, rozehnala.cajem a už se mě to nevrátilo, dceři je rok. Určitě se pořád s gynekoložkou. Já teda atb v těhotenství brala, bala jsem se to podcenit, aljenžádné příznaky jsem neměla, je mě přišlo z laborky, že mám zanet. Po posledních atb jsem dostala děsnej průjem, tak jsem je už nedobrala. Všechno jsem konzultovala s gyn.

zuzzik82
•
21. dub 2017

Ja na zanety trpim. Vyzkouseli na me snad vsechna atb. Nakonec mi pomohla kamoska a jeji radu. Beru Blokurimu a mam klid. Je to jen cukr co se muze i v tehu a pri kojeni. Prodavaj se v pytliku. Zpocatku jsem si z nich delala tabletky. Ted me staci brat obcas pytlik kdyz citim, ze to na me "jde".