Zánět zubní dřeně a léčba v 36+2tt

podkolka
30. led 2016

Ahoj maminky chtěla jsem se zeptat dnes jsem byla na zubní pohotovosti a našli mi kaz ale byl větší takže to napadloi zubní dřeň a paní doktorka mi dala umrtvovaci vlozku na nerv a musím pak na klasické přetečení. Chtěla jsem se zeptat zda jste to některá absolvovala v tahu jsem 36+2 dneškem a od vrtala mi to bez injekce.

lichtakova
30. led 2016

Bez injekce?!!!!! A to slo? Vlozka je max.na 14 dni,pak by se to melo vycistit a zaplnit nebo dat aspon dezinf.vlozka, podle toho,jak to bude vypadat a jak ty to budes snaset 🙂 (osetreni)

japerinka7
30. led 2016

Ahoj, do 14ti dnů se MUSÍ odstranit umrtvující vložka! Pak už bych se domluvila s ošetřujícm doktorem zda dát dezinfekční vložku nebo vzhledem k pokročilému těhu ponechat zub otevřený a dez. vložku dát až po porodu... 😉 Držím palce, ať zoubek nezlobí a vše dobře dopadne! 😉

lpamela
31. led 2016

Mně odešel zub také v těhotenství a zub mi umrtvili. Rozhodně požadujte umrtvení. Já to měla v prvním trimestru a zub mi normálně ošetřili.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru