icon

Zázvorový čaj v těhotenství, máte zkušenost?

kaci11
23. zář 2015

Ahojte, chtela jsem se zeptat na zazvorovy caj v tehotenstvi. Jestli ma nekdo zkusenost. Vcera jsem si uvarila 2l konvici zazvoroveho caje, dala jsem tam dva pytliky a nechala je tam do druheho dne. Tak byl asi silnejsi. A takto jsem ho upijela vcera a dnes jsem ho dopila. Jsem dnes 14+0tt, nemuze me ublizit? Poradte prosim. Uz jsem si uzila dost komplikaci. Dekuju.

papalinka
•
23. zář 2015

@kaci11 když to takhle nebudeš dělat každý den, tak takhle jednorázově určitě neublíží, navíc zázvorová lízátka se těhotným doporučují.

monunkaaa
•
23. zář 2015

Ja jsem ho obcas pila kvůli migrenam,z čerstvého zázvoru a jen slabý.

markyska88
•
23. zář 2015

@kaci11 i ja si myslim, ze je to uplne v pohode 🙂 a ano, zazvor se doporucuje pri tehu nevolnostech. Kdyz to s nim nebudes prehanet, tak je to ok 🙂

kaci11
autor
•
23. zář 2015

Diky holky za radu. Uz jsem mela strach, ze jsem neco podelala. Ono me dnes boli cely den bricho, tak jsem si myslela jestli to nema souvislost s cajem. Ale byla jsem u doktora a mimi je ok. Caj jsem si uvarila, ze jsem byla nakrapla a zabral. Uz je me dobre. Nez cpat do sebe leky tak jsem zvolila caj. Akorat jsem netsila, ze to muze byt problem. Fakt diky.

frantiska85
•
24. zář 2015

Nápoj z čerstvého zázvoru jsem pila ve velkém v obou těhotenstvích.

smallinka
•
24. zář 2015

já myslím že dneska se všechno moc řeší. vždyť se dělají zázvorová lízátka proti nevolnostem. tak proč si neudělat dobrý zázvorový čaj - je to dobrá prevence nachlazení 🙂

kaci11
autor
•
24. zář 2015

Ja jen, ze jsem cetla na netu, ze ve velke mire muze vyvolat potrat. Tak jsem se trochu vylekala.

pokyska
•
13. říj 2015

doktorka mi doporucila caj ze zazvoru kdyz jsem nachlazena. ale čerstvý zazvor. pouzivala jsem ho vzdy kdyz jsem byla nemocna