icon

Zkušenosti s vcestnou placentou centralis. Může se vytáhnout?

calipsocrash
28. led 2023

Zdravím , byla mi zjištěna vcestná placenta centralis je tu někdo kdo sní má zkušenosti vytáhla se ? Nevytáhla se ? Krváceli jste nebo ne ? Já jsem 23tt zatím teda všechno dobrý do teď jsem si těhotenství užívala teď jsem akorát vynervovaná co bude 😭

Strana
z2
apolena30
24. bře 2024

@calipsocrash jak to u tebe dopadlo ?

uzivatelkapetra
25. bře 2024

@apolena30 jakože máš placentu vzadu a přes branku?

calipsocrash
autor
25. bře 2024

@apolena30 ahoj já měla ve finále dvě placenty 🫣 jedná byla ve předu ta se vytahovala a druhá vzadu co tam držela, doktoři co tu druhou neviděli mě dávali šanci na normální porod furt no od 2. Screeningu sem měla klidový režim a kolem 32tt začala krvácet byla sem 4 dny doma 4 dny v nemocnici (tam se to 3 x zastavilo) ale po 3 jsme se domluvili že si mě tam nechají že kdyby se trhla šlo by o minuty ale že počkáme co se bude dít ale ať si pod dozorem no vydrželi jsme do 35+4 a celkem brutální krvácení vypadalo to v noci ze pojedu na akutní ale povedlo se zastavil takže se počkalo do rána kde se doktori rozhodli už těhotenství s mým souhlasem ukončit normlanim CS než se stane průser 🙂 malej mel odhad 2,9 a narodil se s 2810 sám dýchal termoregulace fungovala jen jak byl předčasně narozenej tak byl spavej musel mi sondu na krmení ale hezky se rozkojil a za týden jsme byli doma kdyby tě něco zajímalo klidně napiš 😊

Strana
z2