apacheeeAMBASADORKA
    6. dub 2020    

    Nyní v přímém přenosu sledujeme, jak je přízeň lidu vrtkavá záležitost. Zatímco před pár dny laická veřejnost pana Prymulu téměř glorifikovala, dnes se karty otočily. Zatímco před pár dny to byl odborník, kterého musíme poslouchat, protože tomu přece rozumí nejlépe, dnes by ho mnozí nejraději odstranili pro jeho nekompetentnost. Přitom všechno jeho vědění zůstává stále stejné.

    Ano, uznávám, samotné slovo PROMOŘENÍ zní fakt hnusně a zle. Ale ve skutečnosti to je dle odborníků přesně to, co se musí stát. Protože, když se na rok zabarikádujeme doma, ten vir zázrakem nezmizí. Bohužel.

    K celé situaci paniky, hysterie a strachu bohužel hodně velkou měrou přispěla právě média, která nepíší a nemluví už o ničem jiném. Každou chvíli slyšíme, kolik umřelo a kolik se nakazilo lidí. A to i v hodně odolných jedincích zanechá strach a pochyby.

    Ale opravdu je nutné, abychom se vraceli k našim "normálním" životům. Nemůžeme žít napořád v karanténě. A dokonce to není reálné třeba ani rok. Chci pro své děti život s kamarády, školou, knihovnami, procházkou bez hadru. Nikdo neříká, že přestaneme chránit náš národ, jen je prostě nezbytné projít řízeným získání imunity.

    Abychom mohli i nadále žít. A ne jen přežívat ❤