modrykonik
2. srp 2020
993 

Na letní vlně s Ambasadorkami: 14 dní soutěží, inspirace a letních tipů

Sluneční paprsky nás šimrají na tváři a vzduchem se nese sladká vůně léta. To, že tento rok příliš nepřeje cestování, ještě neznamená, že si ho nemůžete užít naplno. Léto je v plném proudu! Vždyť dny plné nezapomenutelných vzpomínek a dlouhé teplé večery s přímořskou atmosférou si můžete užít i v pohodlí domova – na dobrodružný letní výlet vás totiž vezmou naše úžasné Ambasadorky! 

A co vás čeká? Mnoho soutěží o krásné či praktické ceny, hodně tipů, triků či informací. Nahlédneme do dob minulých a zavzpomínáme si na nejkrásnější vzpomínky z dětství, nahlédneme také do budoucna a načneme téma cestovatelských snů. Ambasadorky vám přinesou tipy na výlety, baby friendly hotely, ale i na různé letní aktivity s dětmi. A jaký by to byl letní maratón bez chutných dobrot, ledových káv či letních drinků? V rámci dvoutýdenního programu letních aktivit vám Ambasadorky prozradí také různé chutné recepty. Tak co, milé dámy, přijímáte pozvání na tuto parádní letní jízdu? Tak sledujte od 3.8. do 19.8.2020 označení #leto_s_ambasadorkami 🙂

Jak budou dny s Ambasadorkami probíhat?

Každý den se můžete těšit na článek od jedné z Ambasadorek, který bude zaměřen na téma LETNÍ TIPY. Tento článek bude vždy provázet také soutěžní článek od jedné z nich. Výhry budou skutečně rozmanité a můžete se těšit nejen vy, ale na své si přijdou i vaše dětičky.

Sledujte profily Ambasadorek @kikina7 @ivakalinova @petuliiik01 @vanea @mariegroth @mummy88 @apacheee @88petule @hanica83 @michaelllas @tratatundra a @kristinandbaby 🙂 Každý den bude tedy patřit jedné Ambasadorce, která uveřejní na svém profilu zajímavou soutěž.  Dobu, po kterou bude soutěž trvat si určí každá Ambasadorka sama (obvykle je ukončení soutěže do 23:59 hod. v den spuštění).  Podrobná pravidla vždy najdete přímo v soutěžním článku.

Pro účast je potřeba splnit tři podmínky: 

  1. Dát like soutěžnímu článku.
  2. Odpovědět v komentáři na soutěžní otázku.
  3. Dát like letnímu článku ze stejného dne (ze stejného dne, ve kterém vyšla aktuální soutěž – pozor, článek bude u jiné Ambasadorky). 

Startujeme v pondělí 3.8.

Milé maminky, těhulky, ženy, zkuste každé ráno na chvíli zpomalit a najděte si chvíli pro sebe. Otevřete Modrého koníka, zapojte se do soutěže a přečtěte si jeden z mnoha zajímavých článků s letními tipy. Užívejte si léto naplno a nalaďte se na letní vlnu spolu s našimi Ambasadorkami. Ať je i toto léto plné krásných vzpomínek, spontánních dobrodružství či nezapomenutelných zážitků. Nechte se vtáhnout do víru letních radostí 🙂

Nezapomenutelné léto dle vlastního gusta vám přejí Ambasadorky a Modrý koník!
#zapfcreation #vileda #fisherprice #babydove #drbrowns #joie #femibion #dm #nestle #sunar #pepco #sterimar

Těším se ❤️

2. srp 2020

Už se moc těšíme, bude to parádní letní jízda 😉 🍹🌞

4. srp 2020

Začni psát komentář...

Odešli