akirchnerova
    12. lis 2020    Čtené 120x

    Testování DIXI

    Testování této značky bylo doslova úúúúžasné...Moje vlasy dostaly po třech těhotenstvích dost zabrat a tak sem byla nadšená, že zrovna já můžu tyto produkty testovat. Strašně mockrát děkuju.

    Jednoho dne došel balíček k testování šamponu, kondicionéru, vlasové masky, tonika a bezoplachové kúry. Vrhla jsem se na to doslova po hlavě..🙂 První, co mě doslova uchvátilo byla vůně šamponu. Vždy, když si něco kupuju, musím to očuchat, aby mi to vonělo, a teda tato vůně je bezkonkurenční - svěží, intenzivní, no prostě skvělá.

    Šampon hezky pění, umyje vlasy poměrně dobře i na jedenkrát (většinou musím použít šampon dvakrát) a úžasně voní. Líbí se mi i lahvička, která je mírně průhledná, takže má každý přehled, kolik šamponu ještě zbývá. Z dětství si pamatuju, že kopřivový šampon pálil do očí..bohužel sem se neodvážila toto testnout..😀

    Dál jsem hojně využívala kondicionér. Mám vlnité vlasy a bez něho to prostě nejde. Po kondicionéru jdou vlasy pěkně rozčesat a opět - ta vůně, ta je naprosto úžasná.

    Masku jsem používala ob umývání a ta mi moc vyhovovala. Musím říct, že vlasy jsou mnohem víc pevnější, lesklejší..Nanáší se snadno, v krabičce je toho poměrně hodně.

    Vlasové tonikum jsem použila zatím jen 2x. Za mě asi dobrý, ale trošku mi vadilo, že se po něm vlasy zmastili dřív, než kdybych ho nepoužila. Množství je poměrně dost, stačila by asi i půlečka. Ale má to taky něco do sebe, manžel mi krásně namasíroval celou hlavu. 🙂

    Bezoplachová kúra - zkoušela jsem taky několikrát a nepřišel mi nějakej velkej rozdíl v rozčesávání vlasů když jsem použila a když ne. Ale věřím, že někomu to může pomoct. Jedenkrát se mi ji podařilo malinkato šplíchnout do očí/vedle oka, naštěstí stačí opravdu jen jemně vypláchnout vodou a dobrý. 

    Já jsem celkově se značkou DIXI strašně moc spokojená. Šampon, kondicionér i masku budu určitě i nadále používat a kupovat. Musím říct, že vlasy mám lesklejší, méně mě padají a celkově vypadají zdravěji. A opět musím pochválit tu vůni. Ta je neuvěřitelná. To sem zatím u žádné jiné značky nepocítila..vůně je intenzivní, a opravdu vydrží dlouhou dobu. Joo a málem bych zapoměla..některé šampony mi hrozně vysouší pokožku hlavy, vlasová kosmetika DIXI neee.. Jsem moc ráda, že jsem konečně našla něco, co mým vlasům vyhovuje.  #test_dixi  #recenze #dixi_kopriva_skusenosti

    hhranolka
    9. lis 2020    Čtené 263x

    Moje vlasy už dlouho nebyly tak pěkné!

    Ano je to tak, poslední dobou jsem používala dražší přípravky na vlasy z kadeřnického salónu. Nicméně, vlasy umyté večer byly pěkné pouze druhý den a ten další již totálně mastné vlasy u pokožky. Takže pokud jsem chtěla mít pěkné vlasy, tak mě čekalo mytí každý den. To se ale díky balíčku DiXi na testování změnilo!

    Balíček dorazil opravdu bohatý - šampon, kondicionér, maska, bezoplachová kůra 

    Na první otevření a přivonění se mi to zdá spíše jako vlasová sada pro pány. Nečekejte žádný navoněný, sladký, ovocný či jakkoliv jinak upravovaný výrobek. Svěží kopřivová vůně, tudíž můžete používat celá rodina. 

    Čím jsem začala? Šampon a kondicioner

    Hned na první pohled vidíte, kolik vám ho ještě zbývá. Což považuji za dobrou vychytávku, protože přesně víte, kdy budete muset vyrazit opět na nákup. Navíc, bez nutnosti číst obal hned poznáte po čem máte šáhnout, protože je i dobře rozlišíte.

    Obojího vám stačí jen opravdu málo, šampon krásně pění. Myla jsem vždy dvakrát za sebou. 

    Vlasy jsou pocitově pevnější, jako bych jich měla více. Jsem moc spokojená.

    A navíc, už nemusím umývat vlasy každý den, ale vydrží mi krásné a nemastné celé dva dny, takže PARÁDA! 

    A co jsem si hodně zvykla? Jednoznačně DiXi Bezoplachová kůra

    Stačí nastříkat, jak na mokré vlasy, tak na suché vlasy. Opravdu to funguje a pomáhá. Při rozčesávání vlasů to jde mnohem snadněji a v kartáči mám mnohem méně vypadaných (nebo možná bych spíše měla napsat vytrhaných) vlasů. S cenou okolo 70 Kč je to pro mě naprosto nepostradatelná věc, kterou budu dokupovat i nadále. A žádná dovolená se bez této kůry neobejde. Označuji jako TOP PRODUKT DiXi.

    Dále byla v balíčku ještě Kopřivová maska DiXi

    Masky používám - cca 3x umyju vlasy klasicky (šampon a kondicionér) a počtvrté si dám masku místo kondicionéru. Nechám působit 2-3 minuty a pak opláchnu. Po masce jsou vlasy, řekla bych, lesklejší. Vzhledem k tomu, že mi po testování přijdou vlasy celkově pevnější, tak teď nedokážu dobře posoudit, zda je to jen díky masce, nebo třeba jen díky šamponu a kondicionéru. 

    A poslední přípravek ze sady na testování je DiXi Vlasové tonikum

    S tím tedy doposud nemám žádnou zkušenost ani s žádnou jinou konkurenční značkou, či přípravkem. Je to vlastně vodička v ampulkách, která obsahuje Extrakt z natě Kopřivy dvoudomé, extrakt z kořene Lopuchu většího, provitamin B5 (D-Panthenol), hydratační přísada phytantriol, vitamin F a kofein.

    Pomáhá bojovat proti vypadávání vlasů, což řekněme si upřímně - podzim a jaro, kdo to nezažil. 

    Intenzivní kúra: aplikujte přípravek denně v průběhu dvou týdnů.
    Udržovací kúra: aplikujte přípravek 2 - 3 krát týdně.

    Nanáší se na umyté a ručníkem vysušené vlasy, nebo i na suché vlasy. Úplně jsem nechtěla zasahovat do testování ostatních produktů, takže jsem vyzkoušela jen jednou, nebo vlastně 2x, protože mi množství v ampulce přišlo moc - takže jsem to měla na 2x. Vlasové tonikum je tedy jediný výrobek, u kterého zatím nemohu hodnotit výsledek, zda dojde ke snížení vypadávání vlasů. Každopádně forma - ampulky, odlamování,... Tak to rozhodně není nic pro mě. Nerozdělává se mi to dobře, bylo toho na mě v ampulce moc, musela jsem nějak skladovat otevřenou ampulku. Zkrátka, já bych uvítala jinou formu dávkování.

    Závěr testování:

    DiXi, ačkoliv se jedná o "levnou" vlasovou kosmetiku, kterou seženete v jakékoliv drogerii a i v obchodním domě, tak u mě zabodovala. Cena za šampon o objemu 400ml je cca 40Kč. Výrobky jsou bez parabenů, bez silikonů. Což je přesně to, co mi kadeřnice doporučovala: "Jestli chcete změnu, kupte si kopřivový šampon, ale opravdu ten surový, bez bez parabenů, bez silikonů.". A vida,... Dostal se ke mě díky testování s Modrým koníkem. Výrobky mi vyhovují a už se jen těžko budu vracet k přípravkům z kadeřnického salónu. Až mi dojde kopřivová řada, tak chci vyzkoušet DiXi březový a také čajovníkový šampon. 

    Takže děkuji DiXi a Modrému Koníkovi za pěkné a zdravější vlasy!

    #test_dixi a #recenze #dixi_kopriva_skusenosti

    crochetka1
    9. lis 2020    Čtené 148x

    Mráz kopřivu nespálí! Testování DiXi

    Milé maminky,

    ráda bych se s vámi podělila o zkušenost z testování vlasové kosmetiky DiXi. Jelikož mě po dvou porodech trápí jemné vlasy, které mi často padají. Byla pro mě výzva zkusit se zapojit do testování.  Vyzkoušela jsem už hodně doplňků, vitamínů a preparátů od těch levných, až po ty opravdu drahé. Vždy to vypadalo, že se vlasy vzpamatovaly a že, už alespoň trošku povyrostly, ale do pár týdnů se začaly lámat a má délka je prostě stále po ramena. Do testování jsem nakonec byla vybraná i já, tak jsem byla ráda, že zkusím zase něco jiného.

    Přišla mi krásná sada vlasové kosmetiky. Ještě ten den, po běhání, kdy jsem dala zabrat i vlasové pokožce jsem novou řadu vyzkoušela. Musím říct, že voní příjemně, lehce, nic umělého. Vůní mi to připomínalo dětství u mé babičky, kdy nám hlavu myla právě kopřivovým šamponem. Vlasy jsem pořádně vydrbala. Šampon DiXi obsahuje výtažky z kopřivy bohaté na vitaminy, aminokyseliny a minerály.  Šamponu stačí málo, opravdu hodně pění a do konečků vmasírovala  kondicionér na rozčesávání. 

    Během týdne jsem použila i masku. Maska lehká světle zelená. Po osušení jsou vlasy husté a po použití masky jsou lesklé, hebké a dobře se češou. 

    Do vlhkých vlasů jsem občas přidávala vlasové tonikum proti vypadávaní vlasů, které se mělo vmasírovat přímo do pokožky. Tonikum je v elegantních skleněných lahvičkách, příjemně voní. Já mám tedy jemnější vlasy, takže mi jedna lahvička vyšla třeba na 3 použití. Nanášela jsem před spaním, nebo během dne jako takovou vitamínovou bombičku.  Musím říct, že právě vlasové tonikum se pro mě stalo topkou a velice jsem si ho oblíbila. Vlasy jsou hydratované, vyživené, vlasy nemastí a opravdu mohu potvrdit, že tolik nepadají. Navíc lze používat i na suché vlasy. Ten rozdíl, kdy vlasy nepadají je znát!

    Bezoplachovou kůru ve spreji používám denně. Já i Anička. Nastříkáš, rozčešeš. Vlasy vypadají svěže. Skvělé je, že je vhodná pro všechny typy vlasů. Díky extraktům z kopřivové natě a pšeničným klíčkům je tvá hříva lesklá a vyživená.

    Musím říct, že mě celá řada velmi potěšila. Výsledky jsou opravdu znát. Cenově je celá sada velice příjemná. Tady platí, za málo peněz opravdu hodně, hodně muziky. Tato řada DiXi napomáhá prokrvovat pokožku hlavy a tím podporuje zdravý růst nových vlasů. Šampon šetrně čistí a je vhodný na suché, namáhané i rychle se mastící vlasy. Řada  neobsahuje silikony, ani parabeny, díky tomu budou vlasy lehké, vzdušné a bez zátěže. Při pravidelném používání podpoří výtažky z kopřiv růst vlasů, dodá jim hustotu a vlasy získají zdravý vzhled. Rozhodně doporučuji.

    Tímto děkuji Modrému koníkovi a DiXi, že si mě vybrali do testování. Moc jsem si ho užila!

    #test_dixi a #recenze #dixi_kopriva_skusenosti

    barca90
    8. lis 2020    Čtené 128x

    Testování vlasové kosmetiky Dixi

    Poprvé jsem se účastnila „soutěže“ o testování a ono to hned vyšlo!!! Byla jsem velmi ráda, že jsem byla vybrána pro testování vlasové kosmetiky Dixi. Vlasy mě po porodu trápí asi nejvíce.

    Na začátek uvedu jaké jsou moje vlasy.

    Před plánováním dítka jsem byla dlouhovláska. Většinou jsem si své blond vlasy prosvětlila melírem, či v době studií na SŠ jsem měla tmavě hnědé podbarvení. Cca 8 let mám svou barvu a nebarvím se. Vlasy jsem měla vždy jemné, ale bylo jich hodně. Při plánovaní mimča jsem vysadila antikoncepci. Vlasy se rychle mastily, padaly, takže z dlouhovlásky byla krátkovláska a to už tak bohužel zůstalo. 

    V těhotenství vlasy zase nabraly na síle a to jsem byla spokojená, po porodu klasické padaní, kdy se mi vytvořily kouty. Teď mám mikádo, protože když jsem si chtěla nechat vlasy zase narůst, nemám jich tolik a při delší délce mi dělají nehezké cáry, kdy jsou vlasy spojené do tlustších pramenů, nejsou vůbec jednotlivé a nevypadá to hezky.

    Kosmetiku Dixi jsem neznala. Oslovil mě fakt, že to je kosmetika na vlasy s přírodními výtažky. Já osobně jsem nikdy moc nevěnovala pozornost tomu, co vše je ve vlasové kosmetice obsaženo.

    Vlasy jsem myla ob den jen šamponem, kondicionér jsem nepoužívala, ani žádné masky čí tonika, a pod.  Po každém mytí následovalo použití přípravku na objem od kadeřnice a tradá, vyfoukat fénem. Dál jsem se svým vlasům nevěnovala. Kolikrát taky po celým dnu s dítětem nebyla chuť, člověk se už těšil, že se natáhne k TV. 😴

    Na testovaní jsem měla k dispozici:

    - Šampon

    - Kondicionér

    - Maska

    - Bezoplachová kůra

    - Vlasové tonikum

    … to vše s úžasnou a jemnou kopřivovou vůní.😊

    Na začátku jsem si říkala, že čas 14 dní, je strašně krátká doba na to, abych poctivě vyzkoušela všechny přípravky se správným postupem.😱 Pro mě jako skoro úplného laika by byl fajn nějaký „postup“ toto se je nejlepší kombinovat s tímto, a pod.  Takže šampon + kondicionér klasika při každém mytí, dále jsem ob mytí dávala masku a bezoplachovou kůru. Vlasové tonikum jsem použila 3x.

    Co se mi na Dixi velmi líbilo:

    - Úžasná vůně, kterou jsem cítila celý následující den,

    - Šampon dobře pění a člověk ho nemusí používat hodně,

    - Vlasy jdou krásně rozčesat,

    - Vlasy jsou lesklé, vypadají vyživeně,

    - Vlasové tonikum je zázrak! Vlasy mi padají minimálně!

    Našla jsem jen jediný nedostatek a to paradoxně tonikum, resp. jeho balení. Při nesprávném používání se sklo rozdrolilo do plastové části. Dále mi přišlo, že u tonika je zbytečně velké balení. Balení jsem používala na 2x.

    Na závěr nemohu však hodnotit jinak, než dát 1*!!!

    #test_dixi a #recenze #dixi_kopriva_skusenosti

    xmele004
    8. lis 2020    Čtené 114x

    Testování vlasové kosmetiky DIXI

    V říjnu jsem se zúčastnila „soutěže“ o testování vlasové kosmetiky Dixi. Nikdy se mi ještě nestalo, že bych byla vybraná, celkově mě takové věci nechávají chladnou, protože se mi málokdy poštěstí, abych něco vyhrála. A o to víc mě překvapilo, že mi po pár dnech přistála na koníkovi zpráva, že vybrali zrovna mě a posílají mi balíček na testování.

    Kosmetiku jsem znala. Párkrát jsem si ji koupila v Lidlu v rámci „Retro týdne“, co si budeme povídat, i kvůli ceně a hlavně kvůli vůni. Nikdy jsem moc nevěnovala pozornost tomu, jak se moje vlasy mění v závislosti na používané kosmetice, měla jsem svoji rutinu, ob den umýt šamponem co je po ruce, občas vyfoukat, ale spíš nechat uschnout pod ručníkem a to byl konec. Byla jsem prostě líná starat se dál, obtěžuje mě chodit po drogerii a hledat, který jaký šampon či kondicionér je vhodný zrovna na moje vlasy, takže když mi to někdo pošle až pod nos, o to víc si to užívám.

    Balení testované kosmetiky obsahovalo:

    - Šampon

    - Kondicionér

    - Maska

    - Bezoplachová kůra

    - Vlasové tonikum

    … to vše s úžasnou kopřivovou vůní.

    Když nastalo první testování, trochu jsem znejistila s postupem – jasně, šampon, kondicionér, to zná každý, ale jak správně nakombinovat tyhle všechny super věcičky, aby to mělo ten nejlepší efekt? Klidně by to na lahvičkách mohlo být napsáno. Něco jako „ideálně kombinovat s…“ Takže jsem na to šla postupně a zkusila všechny variace.

    No nebudu jednotlivé kombinace rozepisovat, za mě je úplně nejvíc nejlepší kombinace šampon, kondicionér a maska.

    Celkově mohu testování z mého hlediska soudit velmi pozitivně. Nejhlavnější klady jsou:

    - Úžasná vůně, která ovšem nedrží jen chvilku po umytí, opravdu mi vlasy voněly i celý následující den a je to tak příjemná a zároveň univerzální vůně, že kosmetiku mohla používat celá rodina bez ohledu na věk a pohlaví

    - Šampon hezky pění, i když ho použiju málo, takže dlouho vydrží …

    - Snadné rozčesávání i bez použití kondicionéru

    - To, že jsem si mohla umýt vlasy až po třech dnech je u mě výhra číslo jedna!!! Vlasy se mi dost mastí, takže ob den si je myju už roky…. Po této péči sem si ale mohla dopřát ten luxus a interval mezi mytím vlasů prodloužit :D

    - dcera, která má vlasy „jako koňské žně“ měla díky vlasovému tóniku vlasy tak nějak poddajnější, nevím, jak to správně popsat.

    Pár nedostatků jsem z mé strany našla:

    - Nešťastně řešené balení tónika, při nesprávném otevření se mi to jemné sklo vysypalo do plastové části a pak jsem složitě vybírala a bála se, aby tam něco nezůstalo

    - Tonikum má velké balení, pokud bych ale použila jen půlku, právě kvůli skleněnému obalu jsem nechtěla nechat jen tak položené v koupelně.

    - Po použití tónika jsem měla pocit, že mám vlasy mastnější než jindy

    Při konečném shrnutí nemohu hodnotit jinak, než POZITIVNĚ!!!

    #test_dixi #recenze #dixi_kopriva_skusenosti

    ilona87
    7. lis 2020    Čtené 171x

    Testování

    Šampon

    Po otevření lahvičky na mě dýchla nostalgie a vzpomněla jsem si na svého dědu, který používal jenom kopřivový šampon. I přítel si vzpomněl na své dětství - vždy se těšil, až mu mamka umyje hlavu šamponem ze stříbrného pytlíčku, u kterého mohl odstřihnout růžek.

    Kondicionér

    Dobře se nanáší, vlasy jsou po něm hebké a snadno se rozčesávají. 

    Maska

    Používám na střídačku s kondicionérem. Dobře se nanáší i smývá. Vlasy jsou po ní lesklejší, hebčí a déle voní. 

    Vlasové tonikum

    Při každé přípravě, lámání té skleněné špičky, jsem se bála, aby se mi to nerozbilo. Bohužel se mi tak stalo. A dostat to sklo z té plastové krytky je fakt umění, zvlášť když víte, že další nemáte a prostě to jen tak s tím vyhodit nemůžete. Takže jo, zapotila jsem se u toho. To sklo mi přijde dost nepraktické. 

    Taky je tam toho na můj vkus - hlavu celkem dost. Stačila by klidně půlka. Při prvním použití jsem s tím klepala, aby to vůbec teklo, při druhém už jsem mačkala ten plastový náhubek a teklo to mnohem lépe. I tak mě potom už bolela ruka. 🙂

    Zatím jsem neshledala nějakou změnu při vypadávání vlasů, zřejmě by to chtělo kůru ještě prodloužit.

    Aplikovala jsem vždy večer. 

    Shrnutí 

    Krásně všechny produkty voní, jak v lahvičkách, tak i po aplikaci ve vlasech. Útlum mastných vlasů u mě zatím nenastal, ale mají na to vliv i jiné faktory, zvlášť toto podzimní počasí. 

    Klady i zápory, pokud nějaké byli, tak jsem již napsala u daného produktu, proto je rozepisovat znovu nebudu. 

    Bonus - neobsahují parabeny, ani silikony. 

    Bylo by fajn, kdyby se produkty DiXi dali koupit i v drogeriích. Koukala jsem na jejich web a zaujala mě i dětská řada. 

    Ceny jsou velmi příznivé. 

    Děkuji, že jsem mohla vyzkoušet zase něco nového . 

    #test_dixi  #recenze #dixi_kopriva_skusenosti

    lv
    6. lis 2020    Čtené 161x

    Test Dixi u Vlků

    Vlasová péče Dixi u nás obstála. Oceňuji balení výrobků - průhledné obaly šamponu a kondicionéru, protože ráda vidím, kolik přípravku v obalu skutečně je. Líbí se mi jednoduchost - bílá s motivy kopřivy je jasným sdělením, netřeba tisíce barev, nápisů, atd.

    Účinnost přípravků je výtečná, šampon dobře myje i jedním mycím cyklem, není potřeba šamponovat hlavu 2x. Manžel má poměrně citlivou pokožku hlavy, i denní mytí mu nezpůsobovalo žádné potíže, spíše naopak šampon moc chválil. Ampulky proti vypadávání vlasů si s nadšením aplikovala starší dcera. 

    Mně vyhovovala kombinace šampon a maska, přece jen, mám vlasy namáhané nedávným stahováním barvy a také velmi jemné a kondicionér mi nepřišel dostatečně výživný. 

    Přípravky mají velice příjemnou vůni, z té jsme nadšení všichni. Výrobky bych určitě doporučila, v naší vlčí koupelně budou mít stálé místo. Hezký den, Lenka 

    #test_dixi a #recenze #dixi_kopriva_skusenosti

    beruska125
    4. lis 2020    Čtené 145x

    Testování Dixi řady na vlasy

    V tomto podivném období plném negativních zpráv, mě potěšil balíček vlasové kosmetiky Dixi k testování.

    Na úvod je potřeba uvést, že mám jemné, spíše suché, pomalu rostoucí vlasy se sklonem k vypadávání. Teď mám zase období, kdy mi padají více; asi i podzimem, dlouhodobým kojením a stresem z nouzového režimu, se třemi dětmi doma. Toliko k výchozímu stavu mých vlasů.

    Baliček obsahoval kompletní řadu produktů k péči o vlasy: kopřivový šampon, kodicionér, masku na vlasy, kopřivovou bezoplachovou kúru a tonikum proti vypadávání vlasů. Vyzkoušela jsem vše kromě bezoplachové kůry.

    Šampon opravdu hezky myje vlasy. Mám ráda, když vlasy po mytí „vržou mezi prsty“ tedy když jsou vymyté veškeré stylingové přípravky, mastnota a špína. A to šampon dokonale splňuje. Šampon je bez silikonů a parabenů. Vlasy jsou po něm lehké, nemastí se, nejsou zatížené. Současně nevysušuje pokožku hlavy, s čímž jsem měla u jiných běžných značek šamponů problém.

    Kondicionér jen lehce zjemní vlasy. Opět je bez silikonů a parabenů. Vlasy nejsou po něm mastné a zatížené.

    Masku jsem zkusila pouze jednou, běžně ji nevyužívám a asi nemůžu posoudit. Pro mé jemn, zplihlé vlasy je zbytečná. Ale jiným by určitě mohla vyhovovat.

    Tonikum proti vypadávání vlasů má „díky kombinaci extraktů z kopřivy, kořene lopuchu a kofeinu napomáhat vlasy zpevňovat a vyživovat zevnitř“. Tento produkt mě z testovací sady zaujal nejvíce. Obecně jsem skeptická k tomu, že by jakýkoli produkt zvnějšku mohl mít zásadní vliv na padání vlasů. Když už, tak věřím spíše doplňkům stravy na podporu růstu vlasů a proti vypadávání. Ale největší vliv má na vlasy podle mě celková životospráva, hormonální rovnováha a taky hlavně genofond, který moc neovlivníme. Nicméně, musím říct, že se mi opravdu tonikum osvědčilo. Skutečně se mi zdá, že vlasy padají o trochu méně. I když vliv na padání vlasů by bylo samozřejmě lepší zhodnotit až po delším užívání. Taky se po něm nemastí vlasy, nezatěžuje je a příjemně osvěží pokožku hlavy. Trochu mi nevyhovuje forma skleněných ampulí, ale to je takový drobný detail.

    Musím konstatovat, že řada DiXi mě opravdu příjemně překvapila. Za tu cenu (za jakou je běžně k dostání) je to suprová vlasová kosmetika šetrná k vlasům i přírodě (bez silikonů a parabenů). A můžu ji jen doporučit!

    #test_dixi #recenze #dixi_kopriva_skusenosti

    konik_testuje
    5. říj 2020    Čtené 7131x

    Zkušenosti s vlasovou kosmetikou Dixi

    Aktualizace: 10 maminek testovalo kopřivovou vlasovou kosmetiku od tradiční české značky Dixi, která je ověřená generacemi. Co myslíte, objevili recept na krásné vlasy? Přesvědčte se a přečtěte si jejich recenze. ➡ Zkušenosti s vlasovou kosmetikou Dixi.

    Vlasy jsou tou nejpřirozenější ozdobou každé ženy. A i když máme málo času, pokud jim dopřejeme kvalitní základní péči, odvděčí se nám a budou odrazem naší vnitřní a přirozené krásy.

    Co budeme testovat

    Kopřivová vlasová kosmetika Dixi má tradici ještě z Československa, kdy se začala vyrábět v roce 1927. Dixi je nejen symbolem kvality, ale je zároveň představitelem tradice děděné generacemi. Tradiční receptury se uchovaly dodnes a kopřivové portfolio značka rozšířila o další produkty – kromě šamponu a tonika dnes nabízí taky kondicionér, masku a další. Nejenže je tato tradiční značka kosmetiky ověřená generacemi, ale také splňuje ty nejpřísnější normy a je i cenově dostupná. Díky tomu je ještě blíže ke každému z nás.

    Kopřiva je častokrát vnímána jako nepříjemný plevel. Opak je však pravdou. Má blahodárné účinky na naše zdraví, na náš organismus, a dokonce se postará i o to, abychom se mohli pyšnit krásnou pletí či dokonalými, zdravými vlasy. Extrakty kopřivy ve vlasové kosmetice Dixi posilují a podporují růst vlasů, zabraňují nadměrnému maštění, zpevňují vlasy a také redukují třepení konečků.

    Řada kopřivové vlasové kosmetiky Dixi, kterou budeme testovat, je určena pro všechny typy vlasů a dodnes v sobě uchovává původní recepturu. Jelikož víme, že každá žena touží po krásných, zdravých, lesklých a hustých vlasech, potěšíme vás bohatým balíčkem kopřivové vlasové kosmetiky, ve kterém najdete:

    KOPŘIVOVÝ ŠAMPON pomáhá v boji proti vypadávání vlasů a podporuje zdravý růst těch nových. Šetrně se postará o suché, namáhané, ale také rychle se mastící vlasy. Také redukuje tvorbu lupů a neobsahuje silikony ani parabeny.

    KOPŘIVOVÝ KONDICIONÉR dodá vašim vlasům potřebnou výživu, péči a lesk. Je vhodný pro všechny typy vlasů a postará se o jejich snadné rozčesávání. Rovněž neobsahuje silikony a parabeny.

    KOPŘIVOVÁ MASKA NA VLASY nabízí kvalitní hloubkovou péči. Díky ní budou vaše vlasy vyživené, pružné a zářivé. Jemná textura vlasy nezatěžuje, ale zanechává je vzdušné a lesklé. Obsahuje složení bez syntetických barviv.

    KOPŘIVOVÁ BEZOPLACHOVÁ KÚRA ve spreji je určena pro každodenní použití. Vlasy vyživí, posílí a dodá jim lesk. Díky svému složení s obsahem kopřivy a pšeničných klíčků si poradí s každým vlasovým problémem.

    TONIKUM PROTI VYPADÁVÁNÍ VLASŮ posiluje vlasové folikuly, dodává vlasům potřebné živiny a bojuje proti jejich vypadávání. A to vše díky složení účinných látek, jakými jsou kopřiva, kořen lopuchu, kofein, provitamin B5, vitamin F či hydratační přísady.

    Dopřejte si díky kopřivové vlasové kosmetice Dixi komplexní péči a užívejte si krásné a zdravé vlasy.

    Koho hledáme

    Hledáme 10 žen, maminek či budoucích maminek, kterým záleží na krásných a zdravých vlasech. Měly by to být přirozené ženy, které se však o sobe starají a svým vlasům rády dopřejí potřebnou péči. Protože rodina je na prvním místě a ne vždy nám na sebe zůstane tolik času, kolik bychom chtěly. Ženy, které hledáme, by měly být komunikativní, přátelské a měly by se zajímat nejen o sebe, ale rovněž o své okolí a přírodu. Rovněž by měly být aktivní, aby se o průběh testování a své dojmy podělily taky s námi na Modrém koníku ☺

    Jak se zapojit

    Pokud vás trápí jakýkoliv problém s vaší korunou krásy a v předešlých větách jste se našly, hledáme právě vás. Stačí, když nám v komentáři prozradíte něco o svých vlasech. Také napište, zda značku Dixi znáte. Pokud ano, pouze jste o ní slyšely nebo jste nějaký ten produkt i vyzkoušely? Buďte kreativní a přesvědčte nás, že právě vaše vlasy si zaslouží balíček kopřivové vlasové kosmetiky Dixi.

    Přihlásit se můžete do neděle 11.10.2020 a v průběhu týdne vybereme 10 žen, které potěšíme a oslovíme interní poštou.

    Držíme palce a těšíme se na vaše zajímavé komentáře ☺

    konik_testuje