lenculina
    21. črc 2020    Čtené 385x

    Voňavé SAVO 🌸

    Ahoj koníkovky! 

    Někdo nás zná, někdo ne. Každopádně jsem maminka dvou malých dětí a jednoho psího medvídka.

    Jsem taky jedna z těch, co měla možnost testovat nové SAVO, a tak bych ráda ukázala, co toto Savo dokáže oproti tomu předešlému.

    SAVO S ROZPRAŠOVAČEM - balení obsahuje 700 ml roztoku.

    Tento přípravek je bez chlóru, slouží jako dezinfekce povrchů a je antibakteriální.

    Používání: nastříkejte rovnoměrně na čištěný povrch a nechte působit 15 minut, poté opláchněte.

    Tento prostředek předčil všechna má očekávání. Hned jsem si ho zamilovala a používám ho úplně všude. Nejen že nádherně voní, ale taky se vše krásně leskne. Když to tedy hned na poprvé přeženete, tak vůně je docela silná a není to úplně příjemný. Po umytí dětských hraček má člověk hned lepší pocit, předtím jsem je oplachovala pouze horkou vodou.

    SAVO S VÍČKEM - balení obsahuje 1000 ml roztoku.

    Tento přípravek je bez chlóru, slouží jako desinfekce na podlahy a je antibakteriální.

    Používání: Je vhodný pro každodenní desinfekci podlah , ale lze použít i na všechny omyvatelné povrchy.

    NA PODLAHU : na běžný úklid - 50 ml roztoku + 4 l vody (není potřeba oplachovat)

    NA MALÉ PLOCHY - použijte přípravek bez ředění, nechat působit 15 min a opláchnout. (prach, pyl, místa, kde se vyskytují naši domácí miláčci) 

    HRAČKY A MÍSTA, KDE VAŘÍME - použít přípravek bez ředění, nechat působit 15 minut, před použitím důkladně opláchnout pitnou vodou.

    Tento přípravek s tímto mopem je až k neuvěření. Nejen že to tu nádherně voní, ale podlaha se nám opravdu leskne. Naposledy, co jsem zkoušela nejmenovaný prostředek, jsem měla podlahu zašedlou a občas se i lepila. Musím opravdu uznat, že se mi teď vytírá úplně samo. 

    Doufám, že tato recenze stačila všem, kteří stále váhají, zda si tento zázrak koupit, každopádně se nebráním otázkám, co se přípravků týče. 

    Na závěr bych tedy chtěla poděkovat za možnost otestovat tyto dva přípravky, které mi udělaly obrovskou radost! Mají toho tolik v jednom. A určitě až nám dojdou, tak pořídíme další! Rozhodně všem doporučujeme!!

     VYZKOUŠÍTE A UŽ NEBUDETE CHTÍT JINÝ!

    #test_savo2 #recenze #zkusenosti_savo_bez_chloru

    janickaavitecek
    20. črc 2020    Čtené 330x

    Savo po x letech voní

    Ahoj čtenáři a čtenářky, nedávno koník vyhlásil testování na letitou, všemi známou značku a my měli to štěstí, že jsme se stali součástí vybraného týmu a teď vám napíši pár řádků, jak u nás obstály vybrané produkty.

    Testovaly se dva prostředky, a to Savo dezinfekce bez chlóru s praktickým rozprašovačem a Savo dezinfekce bez chlóru na podlahy.

    Jako první a častěji jsme zkoušeli a používali Savo bez chlóru s rozprašovačem . U nás jedou dezinfekční prostředky celkem ve velkém, takže si u nás určitě našlo své stálé místo. Na rozdíl od konkurenčních značek totiž přinejmenším příjemně voní. 

    Za mě osobně je vůně velice příjemná a na rozdíl od obyčejného Sava nevyžene z místnosti vše živé, teda až na bakterie, ty by totiž mělo zahnat téměř na 100 %, alespoň to se píše na obalu. Samozřejmě chci zdůraznit, že to, že voní mě, neznamená, že bude vonět všem. V uzavřeném prostoru bude vůně velice agresivní. Já jí třeba moc nezvládala ve sprchovém koutě a nejednou sem si zhluboka zakašlala a zalapala po dechu na chodbě.

    Nejvíc jsem ho používala na záchody, nočník a jídelní židličku, které jsou u nás nejvíce namáhané. Stačí nastříkat, nechat pár minut působit a pak setřít vlhčeným hadrem. Na židličce překvapil vážně moc mile. Vzala jsem s ním i dětský pracovní stolek a i zažrané barvičky slezly dobrovolně dolů.  

    Během testování jsme odjeli na rodinnou dovolenou a už během jízdy nás zachránil, naše mladší princátko totiž už pár minut po jízdě začalo házet nevídané šavle :/ Takže jsme s ním vzali gumové koberečky a jemu velké díky.

    Přijatelná se mi zdá i jeho cena, která se pohybuje okolo 100 Kč.

    Druhý prostředek bylo Savo na podlahy

    Předem se vám musím přiznat, že nejsem schopná náš velký dům vytírat více než 1x za týden až 14 dní kompletně.

    Chodbu a spodní záchod vytírám samozřejmě častěji, protože ty jsou používané nejvíce.

    Tento prostředek mě nadchl, čistí krásně a hezky provoní celý dům. Pro mě je velice důležité, aby po něm nezůstávaly na podlaze mapy, hlavně na dlažbě, protože tu přesně máme v těchto místnostech. Což splnil na jedničku podtrženou. Mám doma x prostředků a po všech musím jít se suchým hadrem a setřít to do sucha.

    Doma máme ještě plovoucí podlahy, u kterých uspěl také velice dobře, jen v obývacím pokoji a kuchyni máme dřevěnou drbanou podlahu, tak na tu jsem si netroufla, ta má svůj speciální mýdlový čistič.

    Saponáty na podlahy používám méně, takže s ostudou přiznávám, že během testovacího období jsem Savo na podlahy použila jen jednou jedinkrát, já totiž beru podlahy víceméně jen hodně vařící vodou.

    Toto Savo má pořizovací cenu okolo 60 Kč.

    Ještě bych mimo tyto prostředky ráda doporučila Savo prací gel, který i mě byl doporučen a po několika letech praní v Lovele pro děti jsem uvítala příjemnou změnu.

    Moc bych chtěla poděkovat celému týmu koníka za možnost testování a věřím, že Savo si získá zase spousty nových příznivců.

    #test_savo2 #recenze #zkusenosti_savo_bez_chloru

    bellaver
    20. črc 2020    Čtené 455x

    SAVO bez chloru: RECENZE

    Ahoj všem, které zajímá recenze na SAVO bez chloru.

    Testovala jsem 2 produkty:

    1. SAVO dezinfekce na podlahy (s odměrkou ve víčku)

    2. SAVO dezinfekce antibakteriální (ve spreji)

    Jako první musím vyzdvihnout to, že SAVO bez chloru není cítit po klasickém savu, jak jsme zvyklé, takže úklid je jiný, než s klasickým savem - nicméně - vůně, jestli to lze nazvat vůní 🙂, je dost silná a mně jako těhotné to přijde asi až trochu dost.

    Když jsem použila SAVO antibakteriální sprej v garáži do auta, kde mi v kelímku od ledové kávy, vyrostla taková malá velká plíseň - bylo to akorát, sprej opravdu vyčistil vše, doufám, že tedy i ty bakterie, to už nevím 🙂 A vůně byla na vzduchu snesitelná. S výsledkem jsem byla opravdu moc spokojená.

    Podruhé jsem SAVO sprej použila doma v koupelně na běžný úklid WC a umyvadla, kde jindy používám konkurenci (Sanytol sprej) - tady jsem neměla pocit, že je to to pravé. Vše bylo umyto jako vždy, ale nějak mi chyběl lesk, na který jsem zvyklá po použití Sanytolu. Možná, že bakterie byly zničeny lépe, ale první dojem nebyla čistá a právě umytá koupelna.

    Další den se vytíralo - a tady už to bylo mnohem lepší. SAVO na podlahy je u mě na prvním místě a srovnání mám s Mr. Proper a Sanytol na podlahy. SAVO na podlahy je naprosto bez chyby jak na dlažbě, tak na plovoučce i parketách. Žádné šmouhy, ta vůně se v tomto případě tak nějak rozložila a čistá nelepivá podlaha - nádhera.

    Shrnutí:

    1. SAVO dezinfekce na podlahy (s odměrkou ve víčku) 

    * ze své zkušenosti doporučuji

    + skvěle a bez šmouh se s ním vytírá

    + vůně je akorát

    + pohodlné a přesné dávkování víčkem s odměrkou

    2. SAVO dezinfekce antibakteriální (ve spreji) 

    * představuji si využití na čištění interiéru auta a na zahradu (venkovní stůl např.)

    - vůně je velmi koncentrovaná a přijde mi až moc silná

    - při běžném úklidu koupelny mi chyběl závěrečný lesk

    Děkuji za možnost testování 🙂

    Veronika

    #test_savo2 #recenze #zkusenosti_savo_bez_chloru

    maloira
    20. črc 2020    Čtené 698x

    Savo s vůní?!

    Při pořizování baráku jsme už měli Natálku. Každý mi říkal, že udržet takhle velký dům čistý bude náročný, natož se psem. A my? My si pořídili ještě Žvejku 😁 A pak jsem pochopila, jak těžký je udržet barák čistý, hlavně podlahy. A teď mi na tom záleží o chlup víc, připojí se k nám v listopadu miminko a samozřejmě chci, aby vyrůstalo v čistém prostředí.

                         Naše dvě největší nepořádnice 

    Když jsme byli vybraní na testování Sava, těšila jsem se. Ráda střídám prostředky k úklidu, přesto jich není mnoho, které mám v oblibě. Ráda však dávám šanci novým, nevyzkoušeným. 

    Savo bez chlóru na podlahy

    Upřímně jsem byla skeptická, Savo má v naší domácnosti své místo - používáme ho na praní i do bazénu, ale vždycky mi vadil jeho zápach. Při otevření tohoto prostředku jsem byla příjemně překvapená, že se nedusím a vůně je opravdu decentní. A co víc - po naředění vodou a vytření - ta vůně je dokonce příjemná! Odzkoušeli jsme jeho účinnost na nejšpinavějším místě našeho domova - Žvejky koutku s jídlem. Oba pejsky krmíme masem, je pro mne tedy důležitý i dezinfekční aspekt čistícího prostředku, který samozřejmě nedokážu objektivně vyhodnotit, ale věřím tomu, co píší. Vytření šlo samo, špína hezky pouštěla. Podlaha se krásně leskla. Po zaschnutí jsem vyzkoušela můj největší problém s některými prostředky - lepení. A nic! Podlaha se po Savu nelepí.

    Savo bez chlóru na plochy  

    K tomuto prostředku jsme se dostali až jako k druhému. Mé očekávání bylo vysoké, s tím na podlahy jsem byla nadšená. První místo na vyzkoušení jsme zvolili koupelnu. A já se nemohla účastnit. Vůně rozprašovače je na můj nos příliš výrazná, dráždivá. Voní podobně jako ten na podlahy, přesto tím jak se to rozpráší, už mi vůně nebyla vůbec příjemná. Manžel tedy v testu pokračoval beze mne a já zhodnotila až výsledek. Místnost stále byla cítit pro mne štiplavou vůní, ale krásně se leskla. Opět mohu zhodnotit, že po setření nejsou šmouhy, ani na dotyk nelepí.

    Na hračky bych tento prostředek nepoužila, i po oplachu vodou stále cítím ostrou vůni.

    Avšak rozhodla jsem se mu dát ještě jednu šanci. V kufru auta se nám rozlil olej. Plus směs psích chlupů - prostředek se chlubí antialergenním účinkem. Nastříkali jsme tedy podložku Savem a dle instrukcí nechali 15 minut působit. Po spláchnutí jsme s povděkem kvitovali, že působí i na mastnotu. Tento rozprašovač tedy necháme do garáže - venku mi jeho vůně nevadila, a krom toho na něm není nic špatně.  

    A závěr?

    Savo na podlahy se stane stálou součástí naší Savo rodiny. Savo rozprašovač si určitě nekoupíme.

    Děkujeme za možnost vyzkoušet oba produkty!

    #test_savo2 #recenze #zkusenosti_savo_bez_chloru

    andrysek111
    20. črc 2020    Čtené 340x

    Savo desinfekce bez chloru do každé rodiny

    Nejprve chci poděkovat Modrému koníkovi za možnost otestovat tyto dvě, pro mě, novinky - Savo desinfekce bez chloru na podlahy a antibakteriální sprej. A proč? Zkrátka proto, že jsem v obou výrobcích objevila skvělé pomocníky při úklidu našeho bytu se dvěma malými rarášky.

    Nám maminkám vždy záleží na čistotě, v současné době ještě více, než kdy jindy. Děti jsou důkladnými průzkumníky okolního světa a naším úkolem je zajistit jim bezpečné prostředí.

    Savo desinfekce na podlahy lze použít i na laminátové podlahy, které máme v bytě, takže jsem tento prostředek použila při vytírání nejen koupelny a kuchyně, kde máme položenou dlažbu, ale i v ostatních místnostech. Celý byt byl dokonale vytřen a navíc ho naplnila velice příjemná vůně. Pro mě obrovské plus, že se nejednalo o štiplavou vůni desinfekce. A mohlo mě hřát u srdce, že 99,9% bakterií z naší domácnosti je pryč 🙂

    Opravdovou pravou rukou se pro mě stala Savo desinfekce ve spreji. Lze použít na veškeré omyvatelné povrchy v domácnosti. Díky absenci chemického zápachu a chloru ve složení je přípravek vhodný i na povrchy, se kterými přichází do styku děti - dětské židličky, postýlky či hračky, můžete ho použít i na kuchyňské povrchy, které přichází do styku s potravinami.

    U nás ale teď je jeho hlavním úkolem desinfikování záchodu, pomocného prkénka na záchod, nočníku a jejich okolí, protože synek se konečně naučil fungovat bez plenek. Leč samozřejmě ne vždy skončí vše v místech k tomu určených a je třeba vše dokonale umýt, protože si sám chce zvedat prkénko, sám chce splachovat, sám chce vylévat nočník. Už je to zkrátka velký kluk!

    Přejeme krásné léto!

    #test_savo2 #recenze #zkusenosti_savo_bez_chloru

    drago49
    19. črc 2020    Čtené 345x

    Testování SAVO aneb život s miminem a vlkem

    Jak už vidíte v úvodu, byli jsme vybráni, abychom testovali nové Savo dezinfekce, která neobsahuje chlór a má odstraňovat alergeny a až 99.9.% bakterií. 

    Testovali jsme poctivě oba prostředky na úklid, což u nás nebyl problém jak v nadpisu vidíte, naší domácnost obývá vlk a batole. 

    Moje každodenní rutina úklidu se změnila hned jakmile Máťa začal lízt a cestou nabalil tunu chlupů od Draga. Takže vysavač u nás jede každý den (silně uvažuju o nějakém geniálním pomocníkovi, co luxuje a vytírá sám, to nebudu lhát), ale od té doby co rostou Máťovi ještě zuby a nechává za sebou cestičku jako slimák, jsem musela přidat i každodenní vytírání. 

    Nejsem úzkostlivá matka, co furt jen uklízí, ale dokud nenašiju dítěti mop na body a tepláky, nebo neoholim psa, tak mi nic jiného nezbývá.

    Vůně 

    Ze začátku byla moje reakce docela pozitivní, tohle Savo totiž nemá typickou nemocniční vůni, ale zjistila jsem, že mi trochu vadilo s ním vytřít celou kuchyň, chodbu, koupelnu, záchod a chodbičku v zádveří. Prostě toho bylo moc. U spreje jsem vůni nijak extrémně neregistrovala, v dalším odstavci vypíšu, na co vše jsem ho použila.

    Účinek 

    Nevlastním doma nic, čím bych dokázala to, že jsme zničili oněch 99,9% bakterií. Ale! Čistí docela dobře. Savo na podlahu jsem použila převážně na vytírání dlažby, co doma máme a měla jsem pocit, že se nemusím tolik snažit drhnout některé fleky jako s konkurenčním prostředkem. 

    Savo ve spreji jsem používala na více věcí, třeba na dětskou židličku, kterou musím umývat opravdu denně a šlo to z bílé koženky hezky dolů. 

    Dál jsem testovala sprej na dětské puzzlové podložce a ano povrch byl čistý, ale ze struktury pěnového puzzle už nějaké fleky vyčistit nejdou, takže stejně jednou za čas peru v pračce (čtete dobře, pěnové hrací puzzle peru v pračce na 30’ a je jako nové, takže doporučuju 😊). 

    Minulý týden jsem si naplánovala úklid kuchyně (myslím pořádný úklid včetně vytažení věcí, umytí šuplíků, madel, reorganizace atd). Standardně myji kuchyň vodou s přípravkem na vinylovou podlahu, teď jsem zkusila tenhle sprej a efekt byl stejný, jen opět tolik té vůně koncentrované na jedno místo mi neudělalo dobře (mimochodem mýt kuchyň takhle mi poradil truhlář, který vyrábí kuchyně přes 20 let - tip pro vás).


    Závěr 

    Celkově je můj názor na tuhle testovačku takový, že neurazí, ale úplně nenadchne. Myslím, že bude fajn si těmito prostředky občas ozvláštnit úklid, ale nejspíš je nebudu vyhledávat a mít je jako prostředky pro denní užívání 😊. 

    #test_savo2 #recenze #zkusenosti_savo_bez_chloru 

    dzogobela
    19. črc 2020    Čtené 438x

    Savo v novém aneb dezinfekce bez chloru

    Řešila jsem tady na Koníkovi, jaký čistící prostředek je nejlepší a zrovna jsem zahlédla, že probíhá "konkurz" na testování Sava bez chloru. Jakožto nemilovník uklízení jsem byla dost překvapená, že právě mě vybrali na testování. 🙂

    Klasické Savo nemám ráda a můj manžel ho vyloženě nesnáší. Když ho někde cítí, tak ho navaluje. Chtěla jsem mu tedy dokázat, že i Savo může příjemně vonět!

    K testování jsem dostala dva produkty, Savo bez chloru na vytírání podlahy a Savo bez chloru v rozprašovači.

    Testovala jsem na chalupě i doma.

    Savo dezinfekce bez chloru na podlahy antibakterialni

    + klasické balení, s uchem na snadný úchop, odměrka je víčko

    + nezanechává šmouhy na podlaze

    + silná vůně, která provoní celou místnost

    + cena

    - silná vůně 😀 (na mě prostě až moc silná)

    - odmaštění podlahy není úplně 100%

    - jestli je opravdu antibakteriální posoudit nemůžu

    Savo bez chloru dezinfekce antibakteriální

    + klasické balení s rozprašovačem

    + silná vůně, která provoní celou místnost

    + cena

    - silná vůně 😀 (na mě prostě až moc silná)

    Neholduji sterilní čistotě, přesto vím, že občas je třeba něco vydezinfikovat. Balení s rozprašovačem mi zřejmě vydrží dlouho 🙂 ale na to občasné použití bude fajn. Kdybych měla srovnávat s mým favoritem Sanytolem, tak Sanytol vyhrává, jak v čistících schopnostech, tak ve vůni. Jediné, v čem má Savo navrch, je cena.

    #zkusenosti_savo_bez_chloru

    mstotova
    19. črc 2020    Čtené 342x

    Není úklid jako úklid

    Ahoj holky. 

    Jsme tady v podstatě všechny maminky, nebo budoucí maminky, a když se jedná o téma "děti", nedá se vynechat myšlenka na čistou domácnost. Co se týká mé osoby, tak mám ráda čistou domácnost. Člověk se hned cítí lépe, než v chlívku, kde jsou všude drobky, prach, mastnota a jak říkají moje děti - "bacily". Nicméně nejsem uklízecí fanatik, rozhodně nejsem zastánce naprosto sterilní čistoty. Zkrátka u nás doma se uklízí, uklízí se hodně, ale nemáme doma "hygienickou laboratoř". 

    Baví vás uklízení? Přiznávám se, že mě ne. Ale je to zapotřebí, někdo to udělat musí, bohužel se to samo neudělá. Však to znáte. U nás doma uklízím hlavně já, někdy mi pomáhá dcerka. No a aby nás to aspoň trošku bavilo a šla nám práce od ruky, poctivě si vybírám přípravky, které používáme na úklid našeho domova. A mám pro vás super tip. Mrkněte na můj test přípravků Savo bez chloru.

    Zde je naše #recenze a poznatky.  

    Co opravdu nesnáším, je smrad z octu, nebo chemický smrad různých čistidel. Co se týká dezinfekcí Savo bez chloru, je pro mne velkým překvapením právě vůně! Běžné Savo nepoužívám vůbec, protože hned po otevření jakéhokoli běžného čističe Savo je okamžitě smrad po celém bytě. A než to vyčichne, dost to trvá. Chápu, že musí být doma čisto a musíme "zabít" veškeré bacily, viry, vyhrát nad špínou atd., ale opravdu nemusím mít díky tomu chemický odér v bytě na několik hodin, dráždění ke kašli atd. Tohle Savo bez chloru je TOP! Nádherně voní! A stejně tak jako ten smrad zůstane v bytě dlouho, tak i tato krásná vůně provoní celý byt na několik hodin. Za mě velké plus. 

    Další faktor, který ovlivňuje výběr čističů v naší domácnosti, je vjem, kterému říkám "rozežrané ruce". Mám hodně citlivé ruce. Bez krému na ruce s aplikací každý den i několikrát jsem ztracená. A přípravky, které používám na úklid, také hrají svou roli v tom, jak moje ruce vypadají. Ano, samozřejmě první, co vás napadne: "Proč si nevezme rukavice?" Používám rukavice, ale ne vždy se mi s nimi dělá dobře. Když je mít nemusím, nedávám si je. Nemám ráda takový ten sypký pudr uvnitř většiny rukavic a zkrátka bez rukavic člověk cítí víc to, co dělá. Třeba mi některá dáte za pravdu. No a většina čistících prostředků doslova žere ruce! Pálení, svědění, štípání a následně velmi suchá i praskající kůže. To neeee! A dámy, tohle Savo bez chloru je naprosto šetrné k pokožce rukou. Dle mé zkušenosti a mých rukou samozřejmě. A také rukou mé dcerky, která se s radostí také pustila do testování. Plus číslo dva. 

    Konkrétně jsem dostala možnost vyzkoušet dva přípravky. A to dezinfekci Savo bez chloru na podlahy a Savo bez chloru s rozprašovačem

    Ad. podlaha - super! Další plus, které dávám. Přípravek na podlahu také krásně voní a podlaha je umytá raz dva. A přípravek na podlahu není nadměrně pěnivý, což mi také vyhovuje, protože pak po uschnutí povrchu nezůstávají na podlaze zaschlé mýdlové skvrny. 

    Rozprašovací Savo bez chloru je taky bezva. Použila jsem ho v podstatě na všechno u nás doma od kuchyně až po kliky na dveřích. Hodně dezinfikuji toaletu, protože když jsou doma děti, je jasné, že wc musí být opravdu čisté. Nebo aspoň já to tak vnímám. Takže každý den "šlo" Savo bez chloru na wc, nočník, nebo dětské prkénko. Opět krásná vůně a bakterie jsou pryč. 

    Obě tyhle Sava bez chloru jsou antibakteriální, takže "vybijete" při úklidu i "nezvané hosty" v podobě různých bakterií a další "havěti". Také plusový bod.

    Obsahy balení jsou taková ta běžná klasika, kterou všechny znáte. Savo bez chloru na podlahy se pyšní obsahem 1 litr. Při dodržení dávkování vám láhev vydrží docela dlouho. Rozprašovač je sedmička, tj. 700 ml, čili také hned nepadne a vydrží vám slušnou dobu. 

    Asi se budete ptát na cenu. Abych řekla pravdu, tak do tohoto tématu bych se nerada pouštěla, protože každá vnímáme dobrou cenu jinak. Jen řeknu svůj názor. Cena naprosto v pohodě. Super poměr cena - výkon, jak se dnes rádo říká. 

    Když se řekne Savo, tak se mi vybaví "vybělené" fleky na barevném oblečení. Možná máte podobnou zkušenost, tak víte, o čem mluvím. Uklízíte a troška Sava někam kápne, nebo stříkne a hned je tričko zničené, protože se vám okamžitě objeví "vyžraná" barva. Toto se mi za celou dobu s těmito přípravky Savo bez chloru nestalo. Nejsem tedy takový hrdina, abych si tohle Savo bez chloru cákla na oblečení záměrně, abych vám mohla podat report na téma fleky na oblečení, ale s dcerou jsme uklízely opravdu poctivě a jak moje, tak její oblečení zůstalo bez nehod. A když budete brouzdat Modrým koníkem, tuhle otázku tu najdete a holky píší, že tohle Savo skvrny nedělá. No když nad tím tak přemýšlím, možná se odhodlám a vyzkouším to na nějakém kusu hadru. 🙂 

    Podtrženo, sečteno, jsem se Savem bez chloru opravdu moc spokojená a jsem hodně mile překvapená tím, jaké tyto přípravky jsou a, budu se opakovat, jak nádherně voní. 

    Vůně, šetrné na ruce, kvalitní výsledek úklidu, přijatelná cena, dostatečně velký obsah balení a možná tedy nedělá fleky na oblečení, ale za to zatím ruku do ohně nedávám. 🙂 

    Asi bych měla říct i něco negativního, že? 🙂 Nic extra mě nenapadá. Snad jen mohu říct, že se Savem bez chloru nejde o žádné "eko" a "bio" čistění, takže pokud jste zastánkyní bio-eko-nontoxiko domácnosti, tak to nebude nic pro vás. Ale to už samy dobře víte, takže sáhnete při nákupu po něčem, co vám bude pro váš styl života vyhovovat. Co se týká mně a mé domácnosti a mojí rodiny, tak my vše bereme s rozumem, nic nehoníme do extrému. Ani potraviny, ani úklid. Střídáme věci, které jsou přírodního charakteru s věcmi, které jsou "normální". Takže my jsme s výrobky Savo bez chloru spokojeni. Doma je čisto, voňavo, příjemno. A úklid se Savem bez chloru mě nestál hodiny a hodiny práce a dřiny. Co víc si přát. 

    Tak tedy konec hlášení na téma Savo bez chloru. 

    Děkuji Modrému koníkovi za možnost vyzkoušení a přejeme všem krásný den.

    #zkusenosti_savo_bez_chloru #recenze #test_savo2

    mimrovka
    19. črc 2020    Čtené 333x

    Testování produktů Savo bez chlóru

    Vždy jsem ráda, když můžu společně s Modrým koníkem otestovat nějaký produkt. Tentokrát jsem měla možnost testovat dva produkty značky Savo. Savo ve spreji a Savo na podlahy.

    Jako první jsem sáhla po Savu ve spreji (bylo to jednodušší než vytahovat kýbl 😀 ale na ten taky samozřejmě dojde).

    Začala jsem s kuchyní, kde se člověk, ještě když má doma děti, pohybuje velmi často.

    Savo jsem využila jak na kuchyňskou linku, tak na dřez. Kuchyňskou linku Savo vyčistilo pěkně. Savo má příjemnou vůni, nic agresivního, takže jsem se zdárně vyhnula řečem od chlapa: ,,Co to tu tak smrdí?" 😀 Takže opravdu vhodné i pro citlivější nosíky 🙂 

    Na dřez už bylo Savo horší. Vodní kámen Savo neodstranilo, takže jsem musela dočistit jiným přípravkem, pro vodní kámen vhodnějším.

    Dále jsem využila v dětském pokoji. Zaujalo mě, že je Savo bez chlóru a vhodné i na dětské povrchy, což se na mnoha přípravcích neuvádí. Takže jsem mohla bez výčitek a obav použít na dětskou hrací podložku. Člověk má hned lepší pocit, když Savo ve spreji bez chóru čistí a zároveň dezinfikuje.

    Za pár měsíců se nám narodí další dítko, takže až nastane období prvních příkrmů, určitě taky využiji na jídelní židličku.

    A konečně se dostávám k přípravku Savo na podlahy.

    Savo pěkně vyčistilo podlahy a krásně provonělo celý byt. Máme doma pejska, takže dezinfekce je pro nás určitě důležitá. Ještě, když si na zemi hrají děti.

    Takže za mě Savo bez chlóru určitě super a můžu jen doporučit. Hlavně rodinám s dětmi, kde je čistota velmi důležitá.

    #zkusenosti_savo_bez_chloru

    konik_testuje
    22. čer 2020    Čtené 3396x

    Vaše zkušenosti se SAVO

    Každá maminka se snaží postarat o to, aby byla její domácnost čistá a voňavá. Někdy to však může být doslova boj. Upatlaný nábytek od dětských ručiček, které jsou obtisknuté úplně všude, kam jen oko dohlédne. Kuchyně, v níž se s láskou pohybujete a kouzlíte tam jídla pro své strávníky, je jako po výbuchu bomby. A to nemluvíme o podlahách, které hrající děti opravdu nešetří. Říká se, že dobré mámy mají sice špinavé sporáky a podlahy, ale šťastné děti. Ale díky našemu testování můžete mít obojí! Chcete se efektivně zbavit nejen veškeré špíny, ale také bacilů, bakterií a virů?

    Co budeme testovat

    Jelikož víme, že udržet domácnost čistou není vždy jednoduché, rozhodli jsme se vám nabídnout arzenál, který vám v tomto boji pomůže. SAVO se již desítky let stará o čistotu a hygienu našich domácností. Jde o českou, tradiční, léty ověřenou kvalitu, která vám díky svému bohatému sortimentu usnadní každý úklid. My budeme testovat 2 čistící a dezinfekční prostředky SAVO, které jsou vhodné pro každodenní dezinfekci, čímž ochrání váš domov i rodinu před bakteriemi.

    SAVO čisticí a dezinfekční přípravek na podlahy bez chóru a SAVO víceúčelový čisticí a dezinfekční sprej se díky svým vlastnostem stanou oblíbenými pomocníky v boji proti špíně, bacilům, bakteriím i virům. Dermatologicky testované složení bez chlóru účinně zničí 99,99 % bakterií. Kromě toho odstraňují alergeny, které jsou způsobeny prachem, pylem či přítomností domácích mazlíčků. Tyto prostředky lze použít i na povrchy, které přicházejí do styku s potravinami, ale i na dětské hračky, židle či jiné dětské předměty. A v neposlední řadě vám úklid zpříjemní i příjemná vůně 🙂

    Koho hledáme

    Hledáme 10 žen, které nedají dopustit na čistotu a pořádek a při úklidu sahají po osvědčených čistících pomocnících. Hledáme aktivní ženy, které zapojí do svého testování nejen svou rodinku, ale i nás, aby nám ukázaly, jak se s úsměvem starat o svůj domov.

    Jak se zapojit

    Zapojit se můžete velmi jednoduše. Stačí, když nám v komentáři pod tímto článkem napíšete, jaký máte vztah k pořádku a k čistotě. Zapojují se do domácích prací i ostatní členové rodiny, nebo je to spíše na vašich bedrech? Také nám prozraďte, které domácí práce vám zas tolik nevadí, ale i to, co z domácích prací děláte nejméně rády ;)

    Čas na napsání komentáře máte do neděle 28.6.2020. V průběhu dalšího týdne pak vybereme 10 žen, které budeme kontaktovat interní poštou. Tyto ženy potěšíme čisticími a dezinfekčními prostředky SAVO.

    Držíme všem palce! Ať vám jde zatím úklid od ruky ;) 

    konik_testuje