helulela
    3. dub 2019    Čtené 2065x

    Medvěd Wrr rozpitván

    Upozornění: Autorům budu v článku říkat "kluci", doufám, že to nebude nikoho drásat😉

    Knížku o medvědovi Wrr a další navazující produkty vymysleli dva kluci z Hradce Králové. Na financování vydání zrealizovali úspěšnou kampaň na Hithitu a neusnuli na vavřínech, ale pokračují v dalších projektech, což lehko zjistíte, když si projedete jejich internetové stránky a profily na sociálních sítích. Z jejich postaviček, knížek a her přímo sálá, jak moc na nich klukům záleží, jsou do detailu vymazlené. Už jen to, že produkty na testování dorazily v papírové krabici s adresním štítkem, převázané červenými tkaničkami od bot - přesně v takové krabici, v jaké se medvěd Wrr ocitne na staré poště. A děti si takových detailů všimnou, to mi věřte🙂

    Knížka Medvěd Wrr: Po přečtení zavřít je plná krásných celostránkových ilustrací a jejím cílem je nalákat v dnešní digitální době děti ke čtení. Moji synové (7 a 9 let) se okamžitě zaradovali, když zjistili, že moc psaní v knize není, takže ji budou mít rychle přečtenou a téměř zadarmo jim tak přibyde další kniha do čtenářského deníku. Já si ji přečetla taky a musím říct (nerada), že kluci líp malujou než píšou. Příběh je akční, ale místy by neuškodilo vsunout 2-3 věty navíc, aby děj lépe navazoval a byl srozumitelnější. Takhle jsem občas po otočení stránky listovala zpátky, jestli jsem nějakou nepřeskočila.

    Druhá knížka - Prckův deník - je parádní. Je to deníček vašeho dítěte od narození, vlastně už od početí, až do tří let a má přesně takový rozsah, jaký bych si u takové knížky já představovala. Opět v ní hrají výraznou úlohu ilustrace, které jsou hravé a vtipné, nic sentimentálního, nic růžového, pořídit ji můžete pro holčičku i pro chlapečka. Uvnitř je dostatek místa na fotky, vlastní psaní a najdete tam i originální prvky jako shrnutí milníků za každý rok, které si vyznačíte nalepením samolepky k příslušnému měsíci. O knížce jsem v záchvatu činorodosti natočila před pár dny krátké video, kde si ji můžete se mnou celou prolistovat - video na Youtube.

    Na příběh mědvěda Wrr navazuje stejnojmenná karetní hra určená pro 2-4 hráče od 7 let. Pravidla nejsou složitá, ale doporučuju nechat si na nastudování klidnou půlhodinku a až potom hru vytáhnout před dětmi. Partie má spád, netrvá dlouho, pobavíte se, k výhře vám pomůže z části štěstí, z části taktika, prostě ideální kombinace🙂 Věk 7 let je tak akorát, s mladším dítětem si sice můžete zahrát taky, ale budete ho muset při hře vést a neužijete si naplno to taktizování. Oceňuju i hezkou pevnou krabičku a hře dávám 10/10.

    V balíčku byl v neposlední řadě ještě sám plyšový medvěd Wrr, o kterého se kluci, samozřejmě, nejdřív shádali, aby na něj po pár dnech zapomněli. Dále pexeso s postavičkami z knížky, které jsem, přiznám se, zatím nerozstříhala, protože mě odrazuje jeho šestiúhelníkový tvar. A nakonec ještě papírová vystřihovánka medvěda, kterou jsem si nechala do zálohy na tvoření za nějakého deštivého odpoledne.

    Testování všech produktů byla radost. Jsou opravdu moc povedené a s nadšením je můžu doporučit i vašim dětem nebo jako dárek pro jejich kamarády. Doufám, že se autorům bude dařit a můžeme se těšit na další přírůstky do Wrr rodiny.

    #test_wrr #recenze #zkusenosti_wrr

    veve_zlobidlo
    26. bře 2019    Čtené 1707x

    Každý večer Wrr!číme 🙂

    Pětiletý syn je nadšenec do knih. Tedy encyklopedií, pohádkové příběhy ho moc neberou. Zato deskové hry, oujé! Za poslední tři měsíce jich doma přibylo sedm, a to nepočítám dospělácké deskovky, které s námi většinou hraje taky. Na šesté narozeniny jsem měla v plánu pořídit hru Wrr!, takže mi testování s Koníkem padlo pěkně do noty. Asi jsem Vendelína ve výběrovém řízení dostatečně vychválila, protože nás opravdu vybrali a my se začali těšit na novou hru.

    V den, kdy přišel balíček (teda vlastně pořádný balík), jsme doma nikdo neměli kloudnou náladu. Synek měl první den horeček z neštovic a roční dcerka pro změnu první den reakcí na očkovací vakcínu. Ideální kombinace pro krásný den, že ano. Když mi odpoledne pán v bílé dodávce předával velkou krabici, netušila jsem, že nám vlastně zachránil den...

    Testovací propriety přišly v úžasném balení - ve stejné krabici, v jaké byl v knížce o medvědu Wrr! chudák hlavní hrdina zavřený a do které ho chtěl poštovní holub zase uvěznit. Přepásání balíku červenými tkaničkami mělo u synátora velký ohlas, dokonce se mu povedly rozvázat bez mé pomoci a to jsem tedy docela koukala.

    V balíčku našel plyšového medvídka Wrr! (kterého ihned věnoval mladší sestřičce), krásnou knihu, pexeso, a hlavně - hlavně TU karetní hru!

    Únava z neštovic byla tatam, knížku fofrem prolistoval a už jsem slyšela "Mamí, pojď si to zahrát!". A tak jsem musela, místo před spaním a po čtení knížky, hrát v jednu odpoledne. Aspoň jsem si u toho mohla vypít kafe (ale to jsem ještě netušila, že první hra vydá na kávy tři).

    Tak jsme to tedy rozbalili. 

    Nejdřív jsem Vendovi přečetla anotaci - úkolem medvěda Wrr! je najít součástky tiskařského stroje a ubránit se zlým pirátům. A pak jsme rozdali karty a nachystali hrací pole.

    Grafické zpracování pěkné, jen trošku ponuré (ale to zase korespondovalo s příběhem z knížky, jak jsme později večer zjistili). Gramáž papíru karet akorát, pouze neochmatané nové karty dost klouzaly po sobě, což nám pak vykompenzovala roční cácorka s křupkami v ruce (zasloužilé matky tuší, že lepivý kukuřičný blemc byl pak všude). Mě fascinovala krabička - tedy její vnitřní vložka, takové origami jsem dlouho neviděla.

    A pak přišla na řadu pravidla... můj ty světe! Díky deskoherní průpravě jsem už zvyklá na ledacos. Systém hry jsme tedy pochopili ihned, v tom problém nebyl. Kámen úrazu se u nás objevil v momentě, kdy pětileťák měl vybírat nějakou z akcí. Mohl použít schopnost jedné z postav, zkusit najít v balíčcích chybějící součástku nebo vyčkávat a shromažďovat tak potřebné karty. Nebyl schopen držet nějakou taktiku. Takže první hru pořád jen prozkoumával jednotlivé hromádky, klidně i třikrát za sebou tu stejnou, já mu do toho nemluvila... 

    První hra nám trvala skoro dvě hodiny (a ty tři kávy). Dost mě to otrávilo, čekala jsem svižnější průběh. Nicméně v jedné deskoherní skupince na Fb mě podpořili a já medvědovi Wrr! dala večer druhou šanci. Prej to bude lepší.

    Tak jo, druhá hra nám zabrala tři čvrtě hodiny. Já očima jak sůva z nudlí musela neustále lustrovat pravidla, protože jsme nebyli schopní si zapamatovat, jak se která postava jmenuje. Takže krásný přehledný soupis vlastností jednotlivých hlavních hrdinů na zadní straně pravidel nám byl k ničemu, protože u nich bylo vždy jméno postavy, jenže na kartičce chybělo. Tohle bylo asi jediné negativum u celkového zpracování hry, které jsem nemohla skousnout (mimochodem, ta jména si nepamatuju doteď, ani po asi dvaceti partiích - syn pozná aspoň želváka Edwarda, protože s ním může hledat piráty v hromádkách).

    Naštěstí, fejsbůk měl pravdu a s každou další hrou se čas zkracoval a synkovo nadšení zvětšovalo. Po dvou týdnech dáváme partii za cca 30 minut a JEDNO (!) kafe. Není to sice favorit mezi našimi hrami (syn je spíš na logické a matematické deskovky), ale jako oddychovka před spaním parádní.

    Osobně se mi líbí provázanost s knížkou, kterou ale večer nečteme na jeden zátah, na to je příběh moc dlouhý. A také nám v ní chybí ucelený konec - začalo to krabicí a poštovním holubem, který se v průběhu knihy někam ztratil a i když jsme jej čekali na konci knížky, už se neobjevil (jen na obrázku).

    Takže když to shrnu: hra Medvěd Wrr! je originální hra, kterou si po pár partiích a osvojení pravidel s dětmi opravdu rádi zahrajete. Je vhodné dodržovat doporučený věk 7+ u nehráčů, ostřílené trpělivé děti by si to mohly užít už od těch pěti let. Knížka je milá a čtivá, plyšák ňuňací a fakt má natržené ucho (jako v knížce).

    Tak vy si běžte hru objednat a já jdu hledat kartičku Kapitána Crabsona, která dnes vletěla pod gauč v zápalu boje se strašlivými piráty... 🙂

    #recenze #zkusenosti_wrr

    chocomorocco
    26. bře 2019    Čtené 1632x

    Jak se u nás zabydlel medvěd s pochroumaným ouškem aneb příběh Medvěda Wrr

    Doma rádi a hodně čteme, a jak Terezka roste, čím dál tím více si užíváme i společných chvil u hraní her. Proto jsem byla velmi nadšená, když jsme byli vybráni k testování knihy a hry o Medvědovi Wrr. Balík dorazil, když byla Terezka ve školce, tak jsme s Martínkem s rozbalením čekali, až přijde domů.

    Krabice byla označena štítkem s nečitelnou adresou a převázaná červenými tkaničkami od bot. Později při čtení knihy jsme zjistili, že přesně v takové krabici byl zabalený i medvěd Wrr, když ho našel poštovní holub Pipp.

    Když Terka dorazila domů, vrhli jsme se na rozbalování. Velkým překvapením byl obsah krabice. Byla v ní kniha Medvěd Wrr – Po přečtení zavřít!, kniha pro zapisování prvních 1000 dní miminka, hra Medvěd Wrr, pexeso, vystřihovánky a hlavně i sám plyšový medvěd.

    Plyšový medvěd Wrr

    Je to přesná kopie hlavního hrdiny z knihy. Je zvláštní, není moc tulivý, docela tvrdý, ale u nás měl obrovský úspěch. Každý den si ho dcera nosí do školky, chodí s námi na procházky, nákup a dokonce vyměnila oblíbenou nejmenovanou myš a Wrr vzala s sebou k babičce. Medvěd má jedno ouško pochroumané. Toho si Terezka okamžitě všimla a moc ji zajímalo, co se mu stalo. Hned první den večer jsme museli číst knížku, aby se dozvěděla, co že se přihodilo.

    Kniha Medvěd Wrr – Po přečtení zavřít!

    Kniha má 54 stran. Toto byla první takto dlouhá knížka, kterou jsme spolu četly. Příběh je tak zajímavý a poutavý, že jsme obě netrpělivě čekaly, jak to vše s medvědem Wrr dopadne. Wrr zažije spoustu dobrodružství a díky němu i my, čtenáři. Ilustrace jsou opravdu krásné a písmo je dost veliké, aby se kniha dobře četla začínajícím čtenářům.

    Karetní hra Medvěd Wrr

    Hra je určena pro děti od 7let. My jsme testovali s téměř 5letou dcerou. Po přečtení pravidel jsem byla trochu v rozpacích. Zdálo se mi to moc komplikované. Pro pochopení hry jsem si ji nejprve zahrála „sama se sebou“. Po první hře to vše do sebe zapadlo a mohli jsme začít testovat s Terkou. Naštěstí to vypadá složitější, než to ve skutečnosti je. Pravidla pochopila velmi rychle a hrajeme každý večer. Hra je skvěle propojena s knihou. Příběh, který jsme četli, najednou prožíváme. Stejně jako v knize jde o záchranu tiskařského stroje, aby nevymizel svět knih. Sbíráme karty a vyměňujeme za součástky do stroje. Vyhrává ten, kdo je sesbírá jako první. Velmi oceňuji rychlost hry, trvá přibližně 15minut.

    Kniha Prckův deník – prvních 1000 dní

    Kniha je určena pro zapisování vývoje, zážitků a všech důležitých maličkostí v prvních 3 letech života prcka. Jako vše ostatní, i tady je vše propojeno s medvědem Wrr. Kniha obsahuje ilustrace vztahující se ke knize o medvědovi Wrr. Při dopisování prvních dvou let našeho Martínka jsem zavzpomínala, co bylo na začátku. Jsem moc ráda, že jsem se vrátila k chvílím, kdy se narodil, poprvé se přetočil, jeho první Vánoce. Jako doplněk jsou vloženy i milníkové samolepky (první zoubek, první příkrm, první přetočení,…) a taky zápisník do terénu. Kniha je velmi povedená a moc milá. Za chvíli už budeme doplňovat fotku z druhých narozenin a jsem moc ráda, že jednou bude mít takovou krásnou památku.

    Pexeso

    Toto je jediná věc, která mě nenadchla. Je super, že si můžeme vystřihnout krabičku, tak se nám pexeso nikde nepoztrácí. Jinak mě trochu zklamal materiál. Pexeso má šestihranný tvar, stříhání tedy nic moc. A papír má tendenci se při hraní ohýbat. Nevím, kolik to vydrží, než se rozbije. Ale i přesto Terezku moc baví. Takže účel určitě splní.

    Vystřihovánka

    Líbí se mi, že kluci vymysleli spoustu zábavných aktivit, které se medvěda Wrr týkají. Vystřihovánka je skvělá. Měla jsem trochu strach, jak to Terezka zvládne, ale velmi mě překvapila. Poprala se s tím (já pomohla jen u pár míst) a vznikl papírový kamarád, který už nás sleduje z poličky.

    Kdo by měl zájem, vystřihovánka se dá stáhnout a vytisknout. Zde je odkaz:

    https://www.thewrr.cz/uploaded/wrr/wrr-vystrihovanka.jpg

    Info o autorech:

    Medvěda Wrr vymysleli a oživili dva kluci z Česka (Jaromír Štejnar a Michal Široký), kteří měli skvělý nápad a díky bezvadnému projektu si mohli splnit sen a vydat knihu. Ke knize pak vznikla i karetní hra (autor Michal Ekr) a nakonec se k tomu přidalo i spousta dalších věcí jako čepice, trička, plecháček (na ten si už dělám zálusk pro Terezku k narozeninám) a mnoho dalších věcí.

    Kluci neusnuli na vavřínech a právě připravují novou pohádku. Už se moc těšíme, jaký příběh si pro nás přichystají.

    A závěrem:

    Jelikož nás kniha i hra opravdu nadchly, už máme nachystaný balíček i pro Terezky kamaráda k narozeninám 🙂

    Děkujeme za možnost testování.

    #test_wrr #recenze #zkusenosti_wrr

    d_zejn
    25. bře 2019    Čtené 455x

    S medvědem Wrr za záchranou knižního světa

    Prorazit na dnešním přeplněném trhu s dětskými věcmi chce nejen dobrou ideu, líbivý a snadno rozpoznatelný vizuál, silný marketing a pořádný tah na branku, ale ideálně i příběh, který přitáhne lidi, a k tomu pořádnou dávku štěstí. Autorská dvojice Michal Široký a Jaromír Štejnar, čili Michal a Míra o tom ví své. Jejich Medvěd Wrr začal jako hithitový projekt na vydání dětské knihy a díky nepolevujícímu úsilí a nekonečné trpělivosti se za několik málo let rozrostl do úspěšného formátu.

    Medvěd proti pirátům!

    Kdo vůbec medvěd Wrr je? Wrr není jen tak obyčejný medvěd, ale správný hrdina bez bázně a hany, který se vrhne po hlavě do dobrodružství za záchranu knižního světa. Jak se to ale přihodí, že se tenhle malý nemluvný savec ocitne přímo ve víru strhujících událostí?

    Poštovní holub Pipp, zodpovědný doručovatel, přinesl na půdu staré a trochu strašidelné továrny krabici s tajemnou adresou. Zatímco odpočíval, unikl mu z ní medvěd Wrr. Při průzkumu okolí narazil na spousty knih, do jedné z nich se začetl a příběh ho natolik pohltil, že se ocitl přímo uprostřed děje. Který čtenář  by to neznal, to odtržení od reality, úplné ponoření se do děje 🙂 Na rozbouřeném moři bohužel narazil na bandu pirátů v čele s kapitánem Crabsonem, kteří se snaží zmocnit tří součástek tiskařského stroje a tím i ovládnout celý knižní svět, dobré knihy přepsat na špatné, šťastné konce v nešťastné. Medvěd Wrr musí cestovat knihami mnoha žánrů, aby nalezl poslední součástku stroje. Jenže jak se u toho nenechat chytit pirátskou bandou? Jestli se mu to povede, to už si přečtěte v knize Medvěd Wrr - po přečtení zavřít! sami.

    Kniha má opravdu velký potenciál zaujmout i dětské nečtenáře. Její ilustrace jsou koncipovány tak, aby se svým stylem přiblížily počítačové grafice. I naše nepočítačové děti byly na první prolistování zaujaté, díky výrazné polarizaci postav hned věděly, kdo je “klaďas” a kdo “záporák”. Dospělý zase ocení vtip a nápad velkoplošných ilustrací, Wrr jako hrdina noir filmu je TOP 🙂

    Při prvním čtení měly děti trochu problém se zorientovat v příběhu, podruhé už byly v knize jako doma. Celá kniha má rychlý spád, žádná hluchá místa a jak řekla Éčko: "je to dobrodrůžo". Text rychle odsýpá, Wrr doslova létá z jednoho knižního příběhu do druhého. Kniha vystačí tak akorát na večerní čtení nebo poobědový odpočinek. Pro mladší děti bude náročnější na pochopení, ale ty ilustrace za to stojí. A děti 4+ už si jí užijí se vším všudy.

    Z příběhu rovnýma nohama do reality

    Až vás kniha omrzí, můžete zkusit novou karetní hru, kterou vymyslel Michal Ekrt z herního studia Blackfire. Jde o hru, která je velmi úzce provázaná s knihou a dětem umožňuje zažít stejné dobrodružství, které zažil medvěd Wrr. Cestuje knihami, sbírá součástky do tiskařského stroje a bojuje s piráty. Princip hry se možná na první přečtení může zdát složitý - pro vstup do jednotlivých knih se musí nasbírat sada medvědů, v každé knize číhá několik pirátů a celou hru ovlivňuje mnoho funkčních karet a proměnných. Stejně tak je několik strategií, jak v této hře postupovat.

    První prolistování pravidly mě vyděsilo, myslela jsem, že tohle naše děti nedají. Deskové a karetní hry hrajeme hlavně přes zimu nebo na cestách, ale pravidla Medvěda mi přišla na děti ve věku 4,5 a 7 let moc komplikovaná. Jenže stačilo si celou hru jednou zahrát s odkrytými kartami a pravidly po ruce a byli jsme doma! To, co se na první pohled zdálo jako složité, se při hře chovalo jako skvělý dynamický prvek a my najednou zjistili, že už mastíme karty dvě hodiny v kuse 🙂 Tomu odpovídá i délka jedné partičky, která se u nás v počtu 3, popř. 4 hráčů pohybuje kolem 20 minut. Ideální doba na to, aby děti neztratily pozornost a nezačaly se nudit.

    Autoři stanovili doporučenou věkovou hranici 7+, což je naprosto adekvátní. Děti v této věkové skupině si společně užijí rovnocennou zábavu s rodiči, mladším dětem bude potřeba hlavně ze začátku pomoci a poradit. S klidným svědomím bych ji doporučila všem, kdo mají doma děti od šesti let výš.

    Jako rodič, který s dětmi často cestuje vlakem, velmi oceňuji tisk na pevném papíře a hlavně tvrdou a bytelnou krabičku, která přežije i mačkání v batohu a častou manipulaci.

    Pohádkové balení

    Protože sama pracuji v knižním oboru a zákaznický servis je moje parketa, budu donekonečna chválit prezentaci, kterou autoři vymysleli. Když vám přijde domů pečlivě zabalený balíček, s adresou z knihy a převázaný červenou stužkou, je vidět, že se někdo zamyslel nad tím, jak důležitý je první dojem. A tohle prostě funguje! Je za tím vidět nápad, pečlivost a cit pro detail, který udělá velkou službu.

    No a když po rozbalení krabice na děti vykoukl plyšový Wrr, jejich radost nabrala na obrátkách. Medvěd se momentálně zabydlel v posteli a střídavě chodí jeden den do školy a druhý den do školky.

    Kromě knihy, hry a plyšového medvěda, kteří si našli pevné místo v naší domácnosti, si s boxu děti vybalily ještě pexeso a každý vystřihovánku medvěda. V tuhle chvíli jsem se projevila jako krkavčí matka a obojí jim po prohlédnutí zabavila. Vystřihovánka i pexeso čekají na nějaké deštivé odpoledne, kdy si je naplno užijí.

    Sečteno a podtrženo

    Medvěd Wrr je skvělým příkladem toho, kam vás může vykopnout crowdfunding. Začnete s knížkou, napínavým příběhem a silným hlavním hrdinou a najednou tu máte karetní hru, merch v podobě oblečení, placek i plecháčků, pexeso i deníček pro miminka. A já si jdu zaregistrovat newsletter, protože osušku s medvědem děti k moři prostě potřebují!

    Tímto velmi děkuji autorům i členům MK za možnost testování a přeji jim mnoho nadšených dětí a rodičů.

    #test_wrr #recenze #zkusenosti_wrr

    shak29
    25. bře 2019    Čtené 73x

    Testování The Wrr

    Nesmírně mě potěšilo, když nás Koník vybral na testování. Naše děti milují knížky a společenské hry.
    S holkami jsme netrpělivě vyhlížely balíček. Když ho dovezli, Sebíček spinkal a Páťa byl ve škole. Vzhledem k tomu, že jsme baby zvědavý, na kluky jsme se vyprdly 😀 A rozbalily bez nich.

    Přišlo to v krabici, která byla převázána červenou tkaničkou... Otevřely jsme ji a koukal tam na nás plyšový medvídek. Okamžitě o něj začala hádka. Je fakt roztomilý 🙂

    Nicolka s Anetkou balík přebraly a čekalo se na Páťu, až dorazí ze školy a zahrajou si hru.

    Prozatím si prohlížely KNÍŽKU. 

    Medvěd Wrr - Po přečtení zavřít

    Fakt mě zajímalo, proč jako Po přečtení zavřít ?

    A tak jsem se začetla... 

    Sebík stále spinkal a smečka si prohlížela karty, dala jsem si nohy do tureckého sedu a četla dál...

    Začínalo to být fakt napínavé a naprosto dokonale ilustrované.

    Nakonec mi knížku sebraly děcka a zalezly s ní do pokoje, kde nejstarší začal nahlas číst. Toho knížka zaujala na tolik, že si jí následující týden vybral do čtenářského deníku a dostal za 1 😉

    Kniha má krásná, větší a čitelná písmena a tajemný obal. 

    Jestlipak víte, proč Wrr chybí kus ouška. Ne? Tak doporučuji přečíst, ale pozor, po přečtení opravdu raději zavřít!

    KARETNÍ HRA

    Láká k okamžitému hraní.

    Karty jsou s krásnými obrázky a z tvrdšího papíru, což opravdu chválím

    Jen tedy pro malé děti mi přijde složitější, nejvíce baví nejstaršího, kterému bude 9 let. Hraje nejraději s tátou a občas mám pocit, že je do toho děje opravdu vtáhla. Anetka, která má 4 roky, ji hraje podle sebe 😀 No a dokonce pestrost barev zaujala i Sebíka tak, že se k nim začal poprvé plazit.

    PRCKŮW DENÍK

    Z toho jsem měla radost hlavně já. Má super zápisník "do terénu" na vaše honem poznámky, kam si můžete načmárat aktuální úspěchy prcka, aby se nezapomněly. A pak třeba večer si je v klidu a hezky přepsat do deníku, který je až do 3 let.

    V deníku je hodně prostoru a vy se tak můžete pořádně vyřádit. Navíc jsou součástí i super samolepky, kterých by tedy ale mohlo být víc 🙂 

    Můžete si do ní nalepit fotky a stejně tak i udělat otisky nožiček a ručiček vašich miláčků. Super je i Slovníček, já si třeba do teď pamatuji slovo syna "kakn" , které znamenalo "krokodýl". Už se těším, až tam budu zaznamenávat Sebíkova slůvka.
    Na konci deníku je možné napsat i věnování a za každým rokem sepsat jeho shrnutí.

    Jako překvapení bylo v balíčku i pexeso s krabičkou, kterou si vystřihnete, slepíte a máte hotovo. Žádné rozházené nebo poztrácené pexeso.

    A kdyby jste chtěli k plyšovému medvídkovi i papírového, můžete si ho vyrobit hned 4x nebo se o něj s někým i podělit. 🙂

    Děkujeme za skvělý a obohacující testování, rozhodně doporučíme dále!

    #recenze #zkusenosti_wrr

    ilona87
    25. bře 2019    Čtené 1609x

    Wrr

    Zpráva o testování Wrr mě opravdu potěšila a o to větší radost byla, když balíček dorazil. Pod papírem se skrýval krásně zabalený balíček s dírkou. 

    Při rozbalování mi pomáhala dcerka Elenka, které červené tkaničky nenechali chladnou. Po otevření na nás čekalo milé překvapení a to v podobě plyšového medvěda Wrr.

    Hned mi blesklo hlavou... To se děti poperou. Jeden medvěd na dvě děti. Ale, střídají se.  Když je syn ve školce, tak ho má dcera. Po té je vyrván ze spárů malých ruček těmi velkými. 

    Na řadu přišlo pexeso, obrázky moc hezké. Rozstříhání dalo celkem zabrat, kdyby byli klasické čtverce, mohla bych to svěřit i 5letému synovi. Takhle jsem musela já, jinak by z toho nic nezbylo. Krabička hezká, ale je z lesklého papíru, který moc nedrží s lepidlem,  takže jsem musela použít izolepu. Za mě zbytečné.  

    Knížka je opravdu krásná, jen mě mrzí, že tam není víc toho textu, měli jsme ji přečtenou hned první večer. A zarazilo mě, že místo nápisu Pošta je tam Post, když je to česká "výroba". 

    Večer jsme si sedli ke hře Wrr. Vůbec jsem nechápala,  co se po mě chce, ani návod mi nepomohl. Musela jsem to nechat na druhý den, kdy jsem si hru zahrála sama se sebou 🙂  Pak jsem ji konečně pochopila. Další večer už jsme si zahráli všichni, hned jak dcera usnula. Tu obrázky velice lákají.  

    Krabička je super,  pevná a na cesty ideální.  

    No a v neposlední řadě Deníček pro naši dceru. Je super, že tam nejsou žádná cizí miminka 🙂 

    Prolistovala jsem a šla pro tužku.Výjimečné údaje a události byli hned zapsány. Jen mi chybí místo, kam bych napsala jméno.  

    Nálepky jsou super nápad, akorát šli některé špatně odlepit a taky mohla být i ta popiska připravena k nalepení. Takhle jsem ji musela vystřihnout 🙂 

    Shrnutí

    U dětí největší pecka plyšový medvěd Wrr  🙂 

    A mě největší radost udělal Prckův deník.  Je fakt povedený.  

    #test_wrr  #recenze #zkusenosti_wrr

    mimiveru
    23. bře 2019    Čtené 1688x

    Testování produktů The Wrr

    Před 14 dny nám dorazil VIP box od The Wrr na testování. Myslela jsem si, že přijdou 2 produkty, jak tu bylo zmiňované, ale balíček nás milé překvapil. Byl totiž od začátku dokonalý 😉

    Kniha 

    Knížku jsme přečetly jako první. Příběh vypráví o medvědovi Wrr a pirátech, takže není jednostranně jen pro kluky. Kladně hodnotím i větší písmena, takže až se S. naučí číst, přečte si jí sama. 

    Karetní hra Medvěd Wrr

    Ta je úplně top 👍 Hrajeme ji neustále. Ze začátku nám chvíli trvalo pochopit pravidla, ale nakonec to jede jako po másle. Rychlá, svižná, zábavná. Kartičky jsou silnější, kvalitní, takže se jen tak nezničí. 

    Pexeso The Wrr

    Klasické pexeso, opět s medvědy a piráty. Dítě si po vystřižení pexesa vystřihne a slepí krabičku, kam pexeso uloží. 

    Papírové vystřihovánky medvěda 

    Vystřihnout, slepit a je to... 2 medvědi už stojí v pokojíčku a hlídají knížku 😉

    Prckův deník 

    Tato kniha pro našeho Matýska je úplně skvělá. Česká, krásně animovaná, jednoduchá. Konečně jsem se dokopala vytisknout fotky za ty naše 3 společné měsíce a začala tvořit. Naše vzpomínky budou nezapomenutelné ❤️ 

    A nakonec plyšák medvěd Wrr 😉

    S ním jsem vůbec, ale vůbec nepočítala, takže se jednalo o fajn bonus k předchozím produktům, a je to hlavně parťák pro Sofi. 

    Na závěr bych chtěla říct, že se mi toto testování moc líbilo. Žádné zahraniční produkty, ale zlaté české ručičky, a toho si cením. Celý balíček je od začátku originální a pokud se vám líbí, určitě ho pořiďte jako dárek k narozeninám, nebo už pod stromeček 😉  

    #recenze #zkusenosti_wrr

    beruska125
    21. bře 2019    Čtené 54x
    Image title

    Jak jsme testovali balíček The Wrr

    Měli jsme možnost otestovat s dětmi balíček The Wrr. Testovací tým ve složení já, syn Tomáš (8), dcerky Terezka (4) a Emička (1 měsíc).

    Plyšák: Je super, zabavil ho starší syn, protože dřív přišel ze školy. Má své hrdé místo na poličce nad Tomovou postelí.

    Kniha: Opravdu krásná, jedna z nejhezčích knih pro začínající čtenáře, kterou jsem zatím viděla. A hlavně je opravdu zábavná a napínavá. Mě samotnou zajímalo, jak to dopadne. Má líbivý design, na krásném, voňavém, křídovém papíře. Není moc obsáhlá a na stránce nemá hodně textu, což je pro začínající čtenáře motivující a neodradí je to hned od začátku. Syn nečte úplně rád, ale tuhle knihu si hned zamiloval.

    Karetní hra: Krásně se doplňuje s knihou, prolíná se příběhem i postavami. Rozhodně je pro starší děti, je už trochu složitější. Dost jsme bojovali s pochopením pravidel, ale když jsme do toho pronikli, je to opravdu zábavná hra, která bude bavit i dospěláky.

    Kniha Prckův deník: Ta je úplně úžasná. Není moc obsáhlá, pro mě tak akorát, abych ještě měla nápady, co psát. Obsahuje místo na fotky, zápisky, časové plány s možností zapsání milníků a vlepení samolepek s důležitými momenty (samolepky jsou vzadu přiložené). U starší dcery jsem měla jinou knihu k zapisování deníku miminka a popravdě, naprostá většina knihy je prázdná. Tato kniha mi rozhodně vyhovuje víc, je tak akorát, aby to nebyla nuda a současně obsáhla všechny důležité momenty miminka.

    Pexeso: Krásné obrázky a se super krabičkou, která se sestaví a slepí. Vystřihování šestiúhelníků bylo ale o nervy a taky nejsou na moc tvrdém papíře, takže se obávám, že se brzy budou ohýbat.

    Dohromady tvoří balíček opravdu krásný komplet, takový dárek by určitě potěšil spoustu maminek a dětí. Kniha je super, nápaditá, zábavná a ne moc složitá i pro začínajícího čtenáře. Karetní hra se krásně s knihou doplňuje, prolínají se postavy i děj. Dohromady tvoří všechny komponenty úžasný komplet, za kterou stojí myšlenka dvou českých tvůrců a kus poctivé práce a velkého srdce.

    #test_wrr  #recenze #zkusenosti_wrr

    d_zejn
    Zpráva byla změněna    18. bře 2019    

    Často jezdím s dětmi delší trasy vlakem, pokaždé je nutné řídit se heslem "kdo je připraven, nebývá překvapen". Na naše víkendové cestování jsem jako největší trumf (po svačině) zabalila i karetní hru medvěda Wrr. Na první pohled možná zdá složitá, ale stačí několik málo her a dostanete se do toho. A ty dvě hodiny ve vlaku utekly jako nic.

    #test_wrr

    Protože sama pracuji v eshopu moc dobře vím, jakou radost udělá pěkně zabalený balíček. Protože nejen obsah, ale i forma prodává a je důležitá. A když vidím, že si s balením dal někdo práci, těší doručená objednávka dvojnásob.
    Musím říct, že svoje balíky mají lidé od Medvěda Wrr zmáknuté do detailu. Adresa, červená tkanička jako v knížce, razítko... A tyhle detaily já ráda, je na nich vidět, že prodejce si dává záležet 🙂

    #test_wrr

    (3 fotky)

    Dneska k našemu velkému medvědovi kurýr přivezl ještě jednoho malého, konkrétně Medvěda Wrr od kluků z The Wrr. Děti si ho přejmenovaly na Véčko, protože oba ráčkují 😀
    Zítra ráno jedou na hory, medvěd jede s nimi a bere si s sebou i knížku a karetní hru, která k tomuhle chlupáčovi patří. Na hru jsem moc zvědavá, slibuje napínavý a svižný průběh hry s hrdiny z knížky Medvěd Wrr: Po přečtení zavřít. Sice je určená pro děti od 7 let, po prvním rychlém mrknutí do pravidel myslím, že s malou pomocí jí zvládne i náš mladší.

    Knížka není dětem neznámá, s kluky od Medvěda jsme měla tu čest spolupracovat už dřív, když jim čerstvě vyšla Hithitová kampaň.

    https://maleeradosti.blogspot.com/2017/12/cteme...

    #test_wrr

    #test_wrr
    Už jsem rozbalila krásný balíček 🙂 syna hned zaujala hra a kniha, dokonce se těší, že ji budeme číst😅 a já se asi nejvíce těším na vyplňování Prckova deníku🙂😍

    (3 fotky)
    konik_testuje
    23. únor 2019    Čtené 4932x

    Vaše zkušenosti s The Wrr

    Knihy otevírají dveře do neodolatelného kouzelného světa. Udělejte všechno pro to, aby se tyto dveře otevřely i vašim dětem. Čtěte si s nimi, hrajte si a zažijte krásné chvíle, díky kterým si vytvoříte neobyčejné vzpomínky. Tentokrát nebudete testovat, budete si hrát a vydáte se na dobrodružnou cestu, na kterou jen tak nezapomenete.

    Co budeme testovat

    Je nesmírně důležité, abychom dětem dopřáli únik do knižního světa. Obzvlášť v této uspěchané době jsou společné chvíle při knize nebo hře nesmírně vzácné. Věnujte dětem co nejvíc času. Je to to nejvíc, co jim můžete dát. My se postaráme o to, aby byly tyto společné chvíle nejen zábavné, ale i pohádkové. Naše magické produkty hledají novou rodinku a chtějí se stát součástí vašich společných chvil a vzpomínek.

    Kniha Medvěd Wrr: Po přečtení zavřít!

    Znáte ten pocit, kdy se začtete do knihy a její příběh vás zcela pohltí? Tak přesně tohle se stalo i medvědovi Wrr. A to doslova! Medvěd Wrr se ocitne v opuštěné továrně na knihy a po tom, co se do jedné z těchto knih začte, stává se její součástí. Musí čelit pirátské bandě, která se snaží získat moc nad strojem na výrobu knih a podmanit si tak celý knižní svět. Zažijte jednou velké dobrodružství! Příběh knihy pohltí každého malého i velkého knihomola. Pozor však na pirátského kapitána. A jak říká název, nezapomeňte knihu po přečtení zavřít.

    Karetní hra pro děti 5+

    Umocněte svůj zážitek z knihy díky této hře, kterou si oblíbí všichni malí dobrodruzi. Tato poutavá hra vás díky svižnému příběhu a jednoduchým pravidlům vtáhne do děje a pohltí. Stravte chladné večery zábavně a překazte pirátům jejich plán. Spolu to určitě zvládnete ;)

    Prckův deník: Prvních 1000 dní mého života

    První společné chvíle, první přetočení, úsměv, krok, slovo. Ale i první prospaná noc, po které nejedna maminka tak horlivě touží. Zaznamenejte si každou vzpomínku. I tu nejmenší a nepatrnou. Vytvořte si knížku o vašem děťátku, o vás, krásách mateřství, ale i o jeho úskalích. Zažijte všechno nezapomenutelné díky této knížce znova a znova. Součástí knihy je i praktický zápisník, který můžete mít stále při sobě. Postará se o to, aby vám neunikl žádný důležitý moment. Buďte připravená, protože ty nejkrásnější a nejcennější chvíle přicházejí tehdy, kdy je čekáme nejméně.

    Koho hledáme

    Hledáme 10 maminek s dětičkami, které mají rády pohádkový svět. Ideálně, pokud mají doma malého drobečka, který má před sebou ještě hromadu milníků, které je třeba zaznamenat, a malého dobrodruha, který se rád nechá pohltit kouzelným světem pohádek. Maminky, které hledáme, by měly mít v sobě kus dítěte, které si rádo čte a hraje. Musí být komunikativní a měly by rády zaznamenávat své vzpomínky a zážitky. A to nejen slovně, ale i prostřednictvím fotografií.

    Jak se zapojit

    Chtěli byste se spolu se svými ratolestmi zúčastnit tohoto pohádkového testování? Napište nám do komentáře, jakou úlohu pro vás a vaše děti hrají knížky. Prozraďte nám, jak staré jsou vaše dětičky a jestli si spolu často čtete a hrajete. Čas na zapojení máte do neděle 24.2.2019. V pondělí 25.2.2019 pak vybereme 10 maminek a jejich dětiček, které čeká dobrodružný výlet do světa knih, her a vzpomínek.

    Už teď se těšíme na vaše komentáře,

    konik_testuje

    Knihy jsou nesmírně důležité pro rozvoj našich nejmenších. Kromě toho ale mají také magickou moc a otevírají dveře do zázračného světa. Jakou úlohu hrají knihy u vás doma? 🙂

    A) Den bez knihy u nás neznáme.
    B) Knihu bereme do rukou několikrát za týden.
    C) Na čtení bohužel nemáme příliš čas.
    D) Knížky u nás nemají velký úspěch.

    Ještě se stihnete zapojit do neobyčejného testování plného pohádek a kouzel, tak nepromeškejte svou šanci: https://www.modrykonik.cz/blog/konik_testuje/article/vase-zkusenosti-s-the-wrr-3hwvzy/

    #test_wrr

    I vy si vzpomínáte na ty jedinečné chvíle, kdy vám rodiče četli před spaním? Jaká je vaše oblíbená kniha z dětství? Ta pro vás vzácná, neobyčejná, která vám utkvěla v paměti? Zavzpomínejte si a získejte 3 srdíčka.

    Už za týden budeme testovat pohádkové produkty, díky kterým tyto jedinečné vzpomínky vytvoříte i svým ratolestem.

    #test_wrr