icon

10. týden těhotenství, není srdeční rytmus

katakabrt
18. kvě 2018

Zdrvim byla jsem dneska u doktorky a ta i bohužel řekla,že tam neni srdecni rytmus.tak jsem z toho špatná.má taky někdo takovuj zkušenost?

lachtanice86
18. kvě 2018

@katakabrt jo. Zažila jsem to s tím že v 7tt ta akce byla. Takže zamlklé těhotenství a revize

lucievitackova
18. kvě 2018

@katakabrt
I ja jsem to zazila.V 7tt srdicko krasne tlouklo a v 9tt bez akce.
Neves hlavu

katakabrt
autor
20. kvě 2018

Nevíte jak náročný je zakrok ta revize?mam z toho trochou obavu.

lachtanice86
20. kvě 2018

@katakabrt trvalo to cca 15minut na sále. 2hodiny na dospavacim pokoji a domů. Druhý den do práce

katakabrt
autor
20. kvě 2018

Takže tam nemusim byt pres noc?

lachtanice86
20. kvě 2018

@katakabrt já nebyla. Ráno kolem 8 nástup a v 11 si mě manžel vyzvedl

katakabrt
autor
20. kvě 2018

Tak se uvidí.děkuji za radu.

lachtanice86
20. kvě 2018

@katakabrt není za co

katakabrt
autor
20. kvě 2018

Jsem rada,že se můžu někoho zeptat.

srnka19
21. kvě 2018

Mám podobnú skúsenosť, v 10tt som išla k lekárovi, lebo som asi 5 dní špinila a ten povedal, že plod sa prestal vyvíjať asi v 8tt. Revízia trvala naozaj 15 min+ dospávanie. Podľa mojej poisťovne som mala ostať v nemocnici cez noc, ale nakoniec som išla domov (mali plný stav a aj mi to tak vyhovovalo..)

t.lucka
21. kvě 2018

Můžu se zeptat, zda jste tušily, že jde o ZT? Vymizení příznaků atp?

lachtanice86
21. kvě 2018

@t.lucka ne. Zvracela jsem ještě v den revize. Prsa bolela, hlava se motala. Často jsem curala. A i přes to zmizela srdeční akce

lachtanice86
21. kvě 2018

@t.lucka a ještě ani spineni ani krvácení. Žádná nezvyklá bolest. Proto se tomu říká zamlklé

lenkamecra
21. kvě 2018

@katakabrt taky jsem to zazila. V 8tt potvrzeno srdíčko a na kontrole v 10+6 se ukázalo, že mimco odpovídá 8+2, ale srdíčko stále je. No a za dva dny už netlouklo. Na revizi jsem nakonec nešla, protože se mi potrat spustil samovolně, ale co mi říkali v nemocnici, tak bych tam byla přes noc. Ráno nástup, ještě dopoledne zákrok a druhý den ráno po vizite domu

linee
21. kvě 2018

@t.lucka bohuzel to nezjistis, pouze na utz. Priznaky nebyvaji zadne, protoze i kdyz dojde k zamlknuti plodu, tve telo ma porad vysokou hladinu hcg, takze se porad chova jako tehotne. I po revizi hladina hcg zacne klesat pozvolna, neni hned na 0.

ba2te
21. kvě 2018

@katakabrt Ahoj, já mám těsně po 6ti nedělí, takže celkem čerstvé ☹. V 8 tt kontrola, vše naprosto v pořádku, srdíčko krásně bilo, netřeba další kontroly a rovnou na screening v 13 tt. Týden před screeningem jsem si volala, že slabounce špiním, jinak žádné další problémy a bohužel zjištěno ZT v 10 tt. Hned druhý den revize. Ráno na 6:30 nástup do nemocnice, v cca 10 hod., zákrok, trval asi 10 min., do 14 hod. v nemocnici, pak mě pustili domů, ale pouze s doprovodem. Pak jsem měla týden neschopenku.

katakabrt
autor
22. kvě 2018

Máte někdo zkušenost s rychnovsku nemocnici,rychnov nad kněžnou.děkuji

katakabrt
autor
23. kvě 2018

Tak zítra v 7h nastupuji.😢tak snad to bude dobrý.

katakabrt
autor
24. kvě 2018

Tak už to mám za sebou a jsem doma.proběhlo to vporadku.Zítra a v pondělí mam ještě volno.