13. tt těhotenství. Jaké máte bříško?😊
Ahoj děvčata nevím jestli tady tahle diskuze je.
Dnes jsem 12+4 za chvíli 13 týden☺️ Mužů se jen zeptat jak vypadá vaše bříško ve 13 týdnu? Moje břicho ve 12+4 😁

@amazonkajanik Já teda měla břicho i než jsem otěhotněla😁 takže když jsem zatáhla bříško tak ten malý hrbol tam je vidět 😄
Fotku nemám, ale žádné bříško jsem v tomhle týdnu neměla 😊😊 vůbec na mě nebylo nic poznat 😊 začalo mi trochu růst v tom 4. mesici
@siima12 to je něco jiného, my o tom drobkovi vime i kdyby byl přes břicho rozdíl 1cm 😊
Ale my když šli za prací, tak jsem měla 48kg a v době otěhotnění 54kg a v mém rodišti mě znali jako holku,co měla průměrně 56kg, takže diskrétně čekali, dokud sama neřeknu (nebo máma neprokecne 🤣)
Tak jsem to projela a mám jen porovnání, před těhu a před porodem (týden do) 🤣
Na první foto nevím,zda bude dost znát ten rozdíl, ale přibrala jsem celkem 24kg 😣
Jo a na druhé fotce je náš již nebožtík pes, toho jak se tváří jsem si všimla až doma po průzkumu fotek ...na první pohled debilek ale byl to pán Pes (vychcany jak mraky 🤣)

@siima12 fotku nemám, ale pamatuji si, že pomalu do 12tt na mě nebylo nic znát. Ti, kdo mě znali dřív to nepoznali, páč jsem bříško mívala, než jsem rapidně zhubla a ti ostatní neměli šanci cokoliv vidět ,otěhotněla jsem na podzim. Takže jsem na tom byla podobně, jako ty teď 😉