icon

4.tt+1. Od kdy jste pociťovaly příznaky Vy?

herousek
3. led 2020

Ahojky holky čekáme s přítelem první miminko. Vím že každá z nás to má úplně jinak ale chtěla jsem se zeptat kdy jste začali pociťovat první příznaky že se ve vás něco děje.
Já až na občasné křeče a taková zvláštní citlivost prsou vůbec nic. Děkuji za odpovědi ☺️😊

Strana
z2
adel_si
3. led 2020

@herousek to by mě zajímalo, který doktor ti v tomto týdnu potvrdil 🤷‍♀️
Z krve fakt nezjistí, v kolikatem týdnu jsi..

herousek
autor
3. led 2020

@adel_si nikdo tady neřekl že mi to bylo řečeno z krve 😂😂

herousek
autor
3. led 2020

@adel_si jdi pryč kazis tady lidem.jen náladu bez uz

adel_si
3. led 2020

@herousek gynekolog teď může vidět maximálně zvětšenou sliznici.. Rozhodně ne něco, z čeho by vypočítal, že jsi 4+1🤷‍♀️
Jne mi jde o to, až někdy na tuhle diskuzi narazí někdo nezkušený, aby se pak nedesil, že mu její gynekolog řekl, že těhotenství určí později, rozhodně ne 5 dnů po vynechání menstruace...
Tím zde končím.. Opevujte si zde vaše nevědomosti.. 🙊

misula.g
3. led 2020

@adel_si Může být 4+1, pokud má cyklus 25 dní a poslední měsíčky měla 5.12. A týdny se určují takhle brzy přeci podle prvního dne poslední menstruace

misula.g
3. led 2020

@herousek já měla celodenní nevolnosti už od 5 týdne u všech 3 dětí

herousek
autor
3. led 2020

@misula.g naprosto správně 😊☺️

ivetkakr
3. led 2020

@adel_si tak pardon paní vedmo a vsevedko :D bez si rozdávat své nežádoucí rozumný třeba někomu kdo o to stojí :D každopádně si zde budeme opevvat své vědomosti,protože ty o svém těle máme větší než ty 👋 čau a sbohem :D

krupka3
3. led 2020

6dpo silne pichani v podbrisku, prisuzovala jsem ho uhnizdovani. 3 dny na to duch na testu. Jinak obcas nejake zvlastni pocity pichani nebo prokrveni v genitaliich, ale to spis proto, ze jsem se na to soustredila a vnimala to. V 7tt mi zacalo byt zle, 8tt uz pak hodne zle.

jjasmina
4. led 2020

@herousek Já asi od 9tt a drželo se mě to až do 6. měsíce 😀 Nevonosti, nejhorší migreny v životě, unava, zvracení. Ale kolem 6. měsíce jsem většinou blila jen ráno . Do 5. měsíce se mi hnusilo maso a jako kuřačka mi přestaly chutnat od 8tt i cigarety.

1991_michaela
7. led 2020

Ahoj holky, měla bych být 11 DPO, mám teď třetí den zpoždění. Vim, nevychází to, ale je to protože ovulaci jsem měla až 19 DC. Normálně bych to už dávno měla, ale teď mám jen bolesti břicha a špiním. Doufám, že se zrovna uhnizďuje. Zítra ráno zkusím test, jinak zase otestuju 14 DPO. Myslíte, že můžu doufat, že se to povedlo? Snažím se už přes půl roku, teď jedu druhý cyklus s Clostilbegytem. Děkuju za odpověď. 🙂

jjasmina
7. led 2020

@1991_michaela 50/50 já u tohodle těhu nešpinila vubec.

Strana
z2