4.tt+1. Od kdy jste pociťovaly příznaky Vy?
Ahojky holky čekáme s přítelem první miminko. Vím že každá z nás to má úplně jinak ale chtěla jsem se zeptat kdy jste začali pociťovat první příznaky že se ve vás něco děje.
Já až na občasné křeče a taková zvláštní citlivost prsou vůbec nic. Děkuji za odpovědi ☺️😊
@herousek gynekolog teď může vidět maximálně zvětšenou sliznici.. Rozhodně ne něco, z čeho by vypočítal, že jsi 4+1🤷♀️
Jne mi jde o to, až někdy na tuhle diskuzi narazí někdo nezkušený, aby se pak nedesil, že mu její gynekolog řekl, že těhotenství určí později, rozhodně ne 5 dnů po vynechání menstruace...
Tím zde končím.. Opevujte si zde vaše nevědomosti.. 🙊
6dpo silne pichani v podbrisku, prisuzovala jsem ho uhnizdovani. 3 dny na to duch na testu. Jinak obcas nejake zvlastni pocity pichani nebo prokrveni v genitaliich, ale to spis proto, ze jsem se na to soustredila a vnimala to. V 7tt mi zacalo byt zle, 8tt uz pak hodne zle.
Ahoj holky, měla bych být 11 DPO, mám teď třetí den zpoždění. Vim, nevychází to, ale je to protože ovulaci jsem měla až 19 DC. Normálně bych to už dávno měla, ale teď mám jen bolesti břicha a špiním. Doufám, že se zrovna uhnizďuje. Zítra ráno zkusím test, jinak zase otestuju 14 DPO. Myslíte, že můžu doufat, že se to povedlo? Snažím se už přes půl roku, teď jedu druhý cyklus s Clostilbegytem. Děkuju za odpověď. 🙂
@1991_michaela 50/50 já u tohodle těhu nešpinila vubec.

@herousek to by mě zajímalo, který doktor ti v tomto týdnu potvrdil 🤷♀️
Z krve fakt nezjistí, v kolikatem týdnu jsi..