icon

4. týden těhu, bolest podbřišku, píchání na levé straně. Je to v pořádku, že?

siima12
3. led 2021

Ahoj holky, ještě to nemám potvrzený. Ale podle poslední MS bych měla být 4+0 mám i aplikaci dám fotku ale tam je 5 týden ale pod tím že jsem 4 týdny😂 jinak bolí mě podbříšek a pýcha trochu na levé straně někdy na pravé straně je to v pohodě že?

4. týden těhu, bolest podbřišku, píchání na levé straně. Je to v pořádku, že?
Strana
z6
maaaadlaaaaa
3. led 2021

Gratulace. Jinak v nastavení si můžeš ty týdny změnit, ať ti ukazuje jen ukončené a budeš i nahoře mít čtyřku. 😉

michaelarousova
3. led 2021

@siima12 dneska jsi zacala 5tt totiz☺️

michaelarousova
3. led 2021

@siima12 a ta bolest je normalni☺️

siima12
autor
3. led 2021

@michaelarousova Aha já tomu nerozumím 😂 ale že mi to dole píše 4 týdny?

siima12
autor
3. led 2021

@michaelarousova Děkuji 😊😊

michaelarousova
3. led 2021

@siima12 tam by melo byt totiz 4tt+ 1 spis.. ja jsem ted 3tt+5 a mam tam 4. Tyden☺️ Mas nastaveny ze ti to ukazuje nedovrseny tydny☺️

ema90
3. led 2021

@siima12 Ano ctvrty tyden ukonceny, paty tyden zacinajici.
A vse co popisujes je uplne normalni 🙂
Ted to prosim neber spatne, ale prijde mi, ze se az moc a ve vsem ujistujes a jsi hrozne vyplasena a vse moc resis.
Hod se do klidu a uzivej si to ❤️ Vse je urcite v poradku a kdyby nebylo, tak s tim stejne nic neudelas. Bohuzel tyhle zacatky jsou bud a nebo.
Tady tim sledovanim se a neustalou kontrolou jestli je kazdy pichnuti normalni si akorat delas zbytecny nervy 🙏🏼❤️

siima12
autor
3. led 2021

@ema90 Děkuji 😊😁 na ultrazvuku je asi brzy něco vidět? Jen se ptám 😊

maaaadlaaaaa
3. led 2021

@siima12 ultrazvuk kolem 8tt

siima12
autor
3. led 2021

@maaaadlaaaaa Děkuji zítra zavolám abych jim to řekla😊

michaelarousova
3. led 2021

@siima12 hodne brzo..lepsinaz kdyz je videt srdicko☺️Doktorka te pozve urcite az pozdeji☺️I kdyz taky jsem se tady docetla,ze zvou drive a kontroluji jestli jde i tehu,jesrli se nejedna i mimodelozni atd..

ema90
3. led 2021

@siima12 Na utz pujde videt neco az tak za dva tydny, pokud bude sedet to, ze jsi ted ctvrty tyden a nebude tehotenstvi mladsi 🙂
V tom 6tt byva videt gestacni vacek, nekdo uz treba slysi i srdicko, ale to spise az tak v 7-8tt.
Me si doktor objednal na nejakych 6+3, kde videl dva gestacni vacky a o tyden pozdeji v 7+3 potvrdil dve srdicka. Ale to je hodne individualni. Nektery doktor si te objedna az v 8-9tt, aby rovnou potvrdil srdecni akci.
Ja vim, ze je ten zacatek hodne tezky, ale vazne se hod do pohody, jinak ti garantuju, ze budes v nervech porad.
Az ti totiz potvrdi srdicko, tak budes trnout do dalsi navstevy, potom se budes bat screeningu v 12tt a to u tebe zatim vypada, ze se z toho asi zblaznis 😀 (nemyslim to zle), potom probehne jeste nejaka kontrola, nicmene porad se bavime o tom, ze ty kontroly jsou vetsinou po mesici, takze mesic vubec nevis co se v brise deje. Druhy screening, atd atd. Pak prijdou pohyby. Ucitis je, budes v klidu. Dva dny je neucitis a budes plasit. A najednou zjistis, ze se cely tehotenstvi nervujes 🙂.

siima12
autor
3. led 2021

@michaelarousova Mě si hlídají já už jedno bohužel měla

michaelarousova
3. led 2021

@siima12 tak uvidis zitra☺️ Myslim ze kazda doktorka to ma jinak☺️ Ja mam za sebou zas zamlkle tehu ,tak vim ze jsi z toho nervozni ,ale musis bejt v pohode☺️ Ono az ho uvidis na uz tak se ti ulevi☺️

siima12
autor
3. led 2021

@michaelarousova Přesně tak 😊😊 děkuji

komni
3. led 2021

@siima12 mame to o den od sebe🙂
Já jsem si psala mail s gynekologem po Vánocích a mám se objednat až kolem 7 tt..😇
Jinak mě teda taky bolí podbříšek, tak snad je to normální🙂

mia636
3. led 2021

Ahoj holky, muzu se zeptat co
To mate za aplikaci? Dekuji

maaaadlaaaaa
3. led 2021

@mia636 těhotenství+

siima12
autor
3. led 2021

@komni už jsem si to opravila mátlo mě u fotky 5 týdnů😂 máme to podobný 😃👍 já budu volat zítra a uvidím.

siima12
autor
4. led 2021

@komni Tak jsem volala jdu 21.1 na kontrolu

pepickovapavlinka
4. led 2021

Mě píchalo taky ono to přejde.A tuhle appku mám taky je super

komni
4. led 2021

@siima12 ja jdu 22.1. na kontrolu🙂

siima12
autor
4. led 2021

@komni Máme to o jeden den do je hezký😁 dej pak vědět 😊

ovesova
4. led 2021

@michaelarousova já taky

wendyv
4. led 2021

Děvčata gratuluji 🤗🤗 ja si teda taky appku a jsem 31den 🤗🤗 ... 20.1 mám jít na preventivku tak snad už něco půjde vidět❤️

michaelarousova
4. led 2021

Ja dneskq 27 den a jdu az 27.1 👊to cekani je dlouhyy..

siima12
autor
4. led 2021

@michaelarousova To mi povídej 😃

ovesova
5. led 2021

@wendyv ja dnes 21

luciesss
5. led 2021

Ahoj holky, já jsem 35 den, přidám se sem abych mohla sdílet a povídat s někým kdo je na tom stejně 🙂

siima12
autor
6. led 2021

@luciesss V jakým jsi týdnu?

Strana
z6