icon

4. týden těhu, bolest podbřišku, píchání na levé straně. Je to v pořádku, že?

siima12
3. led 2021

Ahoj holky, ještě to nemám potvrzený. Ale podle poslední MS bych měla být 4+0 mám i aplikaci dám fotku ale tam je 5 týden ale pod tím že jsem 4 týdny😂 jinak bolí mě podbříšek a pýcha trochu na levé straně někdy na pravé straně je to v pohodě že?

4. týden těhu, bolest podbřišku, píchání na levé straně. Je to v pořádku, že?
Strana
z6
melisa18
6. led 2021

Zdravím já jsem 37 den 6 týden 😇 jak se cítíte?,

michaelarousova
6. led 2021

@melisa18 jako v prvnim tehu,uplne na hovno😂

melisa18
6. led 2021

@michaelarousova fakt? 😁 Takhle brzy? Já zatím v pohodě sem tam se mi udělá špatně když se najim ale jinak se cítím dobře

wendyv
6. led 2021

@melisa18 u prvního úplně v pohodě. Teď jsem 4+5 a včera neskutečná migréna až jsem začla i zvracet🙏🙏... a to jsem na začátku jsem zvědavá co bude dál😂😂🙏

michaelarousova
6. led 2021

@melisa18 jj me je vzdy blbe po pozitivnim testu☺️Mam zaludek cely den na vode ...ja jsem unavena☺️

melisa18
6. led 2021

@wendyv mě se taky dělá už špatně ale většinou odpoledne ráno mi je dobře a unavená jsem taky vždy po obědě ale dá se to 😇 a byla si už u doktora?

melisa18
6. led 2021

@michaelarousova taky s tím žaludkem bojuji 😁 ale. Zatím se to dá.. A co prsa boleji vás mě vůbec.. A u doktora si už byla?

michaelarousova
6. led 2021

@melisa18 sle nezvracim teda ☺️Jen musim staoe neco jist 😂prsa me ani u jednoho tehu ze zacatku nebolela to prislo az dele☺️ Nene az 27.1

siima12
autor
6. led 2021

Mě taky prsa nebolí, akorát když přijdu do místnosti tak mi je chvilku vedro a pak to přestane. A akorát to někdy ten podbříšek trochu pobolívá a trochu na levé straně

wendyv
6. led 2021

@melisa18 ja jsem zrovna objednaná na preventivku 20.1. Tak to vememe všechno při jednom 🤗 snad už půjde něco vidět🍀.... jinak prsa to byl první příznak že se něco děje. Tak mě bolela že jsem si na ně nemohla ani sáhnout. Teď mě už šíleně bolí jen bradavky.

luciesss
6. led 2021

@siima12 5tt+1 13.1. Jsem objednana k doktorovi tak doufám ze bude vše v pořádku.

melisa18
6. led 2021

@wendyv tak držím palečky

wendyv
6. led 2021

@melisa18 děkuji 🍀 taky drzim palecky at je vse v poradku

siima12
autor
6. led 2021

@luciesss Dej pak vědět jak si dopadla. Držím palce. Já až 21.1 to je doba 😀😏

luciesss
7. led 2021

@siima12 i já bych to měla ráda zasebou, to čekání je tak dlouhé. I já Vám všem držím pěstě 🤍

michaelarousova
7. led 2021

To cekani je sileny, jeste kdyz clovek uz ma za sebou jeden neuspech☺️

siima12
autor
7. led 2021

@michaelarousova Přesně to čekání trochu ta nervozita je😀 ale snažím se myslet pozitivně a moc na to nemyslet 😁

siima12
autor
7. led 2021

@luciesss Kdybych už šla zítra bylo by to lepší 😁

michaelarousova
7. led 2021

@siima12 ja se taky snazim ale lehke to neni jeste v dnesni dobe kdyz musis prakticky sedet doma na zadku😂

siima12
autor
7. led 2021

@michaelarousova Mám úplně to samé 😁 už aby byl ten den kdy tam půjdu je to nekonečný

michaelarousova
7. led 2021

@siima12 zas lepsi jit az v dobe kdy bude srdicko☺️Ja byla poprve hned nejak kolem 6tt a nic taˇ nebylo a taky to nebylo prijemny☺️Pak zase cekani jestli se tam objevi ..

siima12
autor
7. led 2021

@michaelarousova No u mě to vychází když tam půjdu 6+4 😊

michaelarousova
7. led 2021

@siima12 ano ja tam taky takle cca byla a uz bylo srdicko☺️

siima12
autor
7. led 2021

@michaelarousova Modlím se ať je kde má být 👏😊

mladamamka
7. led 2021

Ahoj holky můžu se k Vám přidat. TT jsem měla pozitivní v den očekávané Ms Tedy 5.1.

siima12
autor
7. led 2021

@mladamamka A počítala sis v kolikátým jsi týdnu? 🙂

mladamamka
7. led 2021

Ukazuje mi to 4 +5.

siima12
autor
7. led 2021

@mladamamka O 1 den víc jak já 😊 kdy jdeš na kontrolu?

mladamamka
7. led 2021

@siima12 zatím mi sestra řekla , že si mám udělat příští týden ve středu test a pak, že mě teprve objedná. Je to hrozný to čekání. Pořád když jdu na záchod mám strach. Otěhotněla jsem po 14 letech a 4 neúspěšných ivf přirozeně. Už jsem to ani nečekala.

siima12
autor
7. led 2021

@mladamamka Já měla taky problémy je to hrozný

Strana
z6