4. týden těhu, bolest podbřišku, píchání na levé straně. Je to v pořádku, že?
Ahoj holky, ještě to nemám potvrzený. Ale podle poslední MS bych měla být 4+0 mám i aplikaci dám fotku ale tam je 5 týden ale pod tím že jsem 4 týdny😂 jinak bolí mě podbříšek a pýcha trochu na levé straně někdy na pravé straně je to v pohodě že?

@melisa18 jako v prvnim tehu,uplne na hovno😂
@michaelarousova fakt? 😁 Takhle brzy? Já zatím v pohodě sem tam se mi udělá špatně když se najim ale jinak se cítím dobře
@melisa18 jj me je vzdy blbe po pozitivnim testu☺️Mam zaludek cely den na vode ...ja jsem unavena☺️
@michaelarousova taky s tím žaludkem bojuji 😁 ale. Zatím se to dá.. A co prsa boleji vás mě vůbec.. A u doktora si už byla?
@melisa18 sle nezvracim teda ☺️Jen musim staoe neco jist 😂prsa me ani u jednoho tehu ze zacatku nebolela to prislo az dele☺️ Nene az 27.1
Mě taky prsa nebolí, akorát když přijdu do místnosti tak mi je chvilku vedro a pak to přestane. A akorát to někdy ten podbříšek trochu pobolívá a trochu na levé straně
To cekani je sileny, jeste kdyz clovek uz ma za sebou jeden neuspech☺️
@michaelarousova Přesně to čekání trochu ta nervozita je😀 ale snažím se myslet pozitivně a moc na to nemyslet 😁
@siima12 ja se taky snazim ale lehke to neni jeste v dnesni dobe kdyz musis prakticky sedet doma na zadku😂
@michaelarousova Mám úplně to samé 😁 už aby byl ten den kdy tam půjdu je to nekonečný
@siima12 zas lepsi jit az v dobe kdy bude srdicko☺️Ja byla poprve hned nejak kolem 6tt a nic taˇ nebylo a taky to nebylo prijemny☺️Pak zase cekani jestli se tam objevi ..
@michaelarousova No u mě to vychází když tam půjdu 6+4 😊
@siima12 ano ja tam taky takle cca byla a uz bylo srdicko☺️
@michaelarousova Modlím se ať je kde má být 👏😊
Ahoj holky můžu se k Vám přidat. TT jsem měla pozitivní v den očekávané Ms Tedy 5.1.
@mladamamka A počítala sis v kolikátým jsi týdnu? 🙂
Ukazuje mi to 4 +5.
@mladamamka O 1 den víc jak já 😊 kdy jdeš na kontrolu?
@siima12 zatím mi sestra řekla , že si mám udělat příští týden ve středu test a pak, že mě teprve objedná. Je to hrozný to čekání. Pořád když jdu na záchod mám strach. Otěhotněla jsem po 14 letech a 4 neúspěšných ivf přirozeně. Už jsem to ani nečekala.
@mladamamka Já měla taky problémy je to hrozný

Zdravím já jsem 37 den 6 týden 😇 jak se cítíte?,