icon

4. týden těhu, bolest podbřišku, píchání na levé straně. Je to v pořádku, že?

siima12
3. led 2021

Ahoj holky, ještě to nemám potvrzený. Ale podle poslední MS bych měla být 4+0 mám i aplikaci dám fotku ale tam je 5 týden ale pod tím že jsem 4 týdny😂 jinak bolí mě podbříšek a pýcha trochu na levé straně někdy na pravé straně je to v pohodě že?

4. týden těhu, bolest podbřišku, píchání na levé straně. Je to v pořádku, že?
Strana
z6
siima12
autor
11. led 2021

@michaelarousova Si říkám doufám že nejsem jediná 😂 nekrvácím nic

pipiinka
11. led 2021

@siima12 je ti špatně, bolí té břicho a nebo tak něco?

ovesova
11. led 2021

@wendyv úplně stejne to mám s tím motáním

siima12
autor
11. led 2021

@pipiinka Ne nic mi není

mladamamka
11. led 2021

@siima12 tak to jsme na tom stejně. Taky mi nic není.

ovesova
11. led 2021

@siima12
@mladamamka
Jo holky povime si po 6tt vzpomenete si já minuly týden úsměv od ucha k uchu jak mi nic není. A Ted lezim jak lata. Ne ze bych vám to přála jsou i výjimky a některým ženským je fakt nic viz příklad moji kamarádky. Ale HCG se začíná rapidně zvyšovat od 6tt až do 12 kde nabijí svou nejvyšší hodnotu.

luciesss
13. led 2021

Ahoj Holky, už jsem doma od lékaře. Na ultrazvuku vše jak má být v 6tt jinak jdu na začátku února na další, to mi vychází na 9tt 🙂🙏 celkem se mi ulevilo, že jsem ho mohla vidět na vlastní oči. Jinak mám žaludek stále na vodě, ale když se najít je to hned lepší. Posílám všem energii a budu se těšit na vaše zprávy a zkušenosti. Jsme v tom spolu 🤍

wendyv
13. led 2021

@luciesss gratuluji 🤗.... ja jdu až příští týden ve středu 🤗 a nemůžu se dočkat ❤️... už bylo vidět i srdíčko?

siima12
autor
13. led 2021

@luciesss Gratuluji👍😊 já jdu až příští týden ve čtvrtek je to hrozně dlouhý 😏😃

pipiinka
13. led 2021

@luciesss gratuluji. Bylo už vidět srdíčko?

pipiinka
13. led 2021

@wendyv jdeme stejne 🙂

wendyv
13. led 2021

@pipiinka myslím že z úterý na středu bude pro nás dlouhá noc 😂😂😂😂

luciesss
13. led 2021

Děvčata popravdě jsem byla úplně mimo, už jednou jsem o miminko přišla, a když mi teď konečně řekl vše v pořádku tak jak má. Ani nevím jak to popsat. Vše ze mě spadlo, vím ze není ještě vyhráno. Ale chci myslet už jen pozitivně 🙂 něco si tam měřil a priblizoval, zastavoval. A já jsem konečně slyšela větu, vše je jak má byt ...🙏🤍tak omluvte ze nedokážu ani popsat co a jak. Ale na kontrolu jdu až 9tt 2.2. teď mám přesně 6tt 🙂

mladamamka
13. led 2021

@luciesss moc gratuluji

siima12
autor
13. led 2021

@luciesss Máš fotku z ultrazvuku?😊

luciesss
13. led 2021

@siima12
Počkám si raději na příště. Vím jaká to byla bolest poprvé, tak si pak počkám až bude větší 🙂navíc po tom všem co si člověk prošel raději celkově s touhle radostnou zprávou počkáme minimálně na 12tt -15tt 🙂🙏

siima12
autor
13. led 2021

@luciesss To věřím 🙂

wendyv
20. led 2021

Ahoj, děvčata tak jak jste dopadly na kontrole? A jak vám je? 🤗

siima12
autor
20. led 2021

@wendyv Já jdu zítra, a mám úplný nervy🤣🤣

pipiinka
20. led 2021

Byla jsem včera. Dle uz 5+6 se srdickem. Dle ovulace 6+0.0

siima12
autor
20. led 2021

@pipiinka gratulace☺️

wendyv
20. led 2021

Ja byla dnes... srdicko uz tam nastesti bylo🙏🙏🍀 dostala jsem uz karticku... a pocitala ze tam tyden bude napsany ale neni ani na fotce. Na kontrolu jdu az 24.2. ... je mi neskutecne porad blbe ... kdyz nemam migrénu tak i tak lezim protoze se nemuzu hnout jinak se asi pozvracim. Doufam ze me to brzo prejde, ted uz jsem uplne vystavena.

siima12
autor
20. led 2021

@wendyv Mě vůbec nic není, tak si říkám jestli to je normální když skoro každému je zle.

ema90
20. led 2021

@siima12 Je to uplne normalni. Mne nebylo az doted (20tt) vubec nic.

wendyv
20. led 2021

@ema90 já to tak měla u prvního těhu. Je fakt že každé je jiné 🙏🙏

michaelarousova
20. led 2021

@siima12 uzivej si ze to nic neni😂nekdo ma stesti a nic mu neni☺️ Mam spoustu kamosek kterymnic nebylo☺️

siima12
autor
20. led 2021

@michaelarousova Děkuji 😀🙂 jsem nervní když mě to už zítra čeká 😀

michaelarousova
20. led 2021

@siima12 me je blbe mnohem vic nez u prvniho tehu 😂 takze uz ani nejsem nervozni z te kontroly 😂 myslim jen na to aby mi nebylo blbe..dobre to dopadne☺️Drzim palce🌸

siima12
autor
20. led 2021

@michaelarousova Moc děkuji zítra dám vědět 🙏

pipiinka
20. led 2021

@siima12 dekuji

Strana
z6