5+4 týden těhotenství: Co dělat, když ultrazvuk nic neukázal?
Ahoj holky, dnes jsem byla na prohlídce. Sestřička mi vzala krev a že jestli vypíšeme průkazku a já jsem hned řekla, že ne, že počkáme a ona že dobře, tak po prohlídce, nakonec na ni již ale nedošlo. Na ultrazvuku ale paní doktorka nic neviděla. Jen zvýšenou sliznici. Jsem 5+4 týden. Testy pozitivní. Prsa bolí a jsou větší a tvrdá. Mám přijet znova za 4 dny a uvidí se, to už tam něco být musí. Ale prý nemůže vyloučit i mimoděložní. Holky, já mám takový strach. A už se cítím netěhotně, i když zároveň si moc přeji, aby se v pondělí něco ukázalo…Jak jste na tom byly vy prosím?
@sojca A nemáš problémy jako špinění, bolesti? Se divím že nekouknul jestli to nemáš někde jinde... Já když měla mimoděložní (muselo to být plus mínus 7tt,protože mimčo mělo už srdíčko), tak doktorka viděla zvětšený vejcovod...
@klokanka31 Právě že mi vůbec nic není zvláštního, tlak uprostřed podbřišku, oteklá bolavá prsa, často chodím na wc. Ale žádný výtok, špinění ani krvácení
@helen_h
@lucittta
@klokanka31
@katousek4
Dobré ráno všem, tak jsem celou noc nespala s tím že je vše špatně a že mám smůlu. Ráno jsem to ještě oplakala. U doktor mi udělal cytologii a pak šel na hloukový ultrazvuk. Zase byla vidět jen ta černá skvrna, říkala jsem si je to v hajzlu. Až pak zajel jakoby za roh té dutinky a tam se schovávalo miminko se srdíčkem ❤️😂
Holky mě padl takový kámen ze srdce. Takže miminko je 6+4tt se srdíčkem čili o týden mladší než podle poslední MS.
@sojca To je super moc gratuluju 🥳🍀🍀

Já drzim palce aby to tak bylo. Hcg mate kolik?