5+4tt, máte už klasické těhu příznaky?
Ahoj holky, dnes jsem 5+4 tt - je tu nektera podobne? Jak se citite, mate uz klasicke tehu priznaly jako bolest prsou,nevolnost apod.?Mne snad krome trochu vyssi unavy a mozna mirne vetsich (ale nebolavych) prsou nic neni. Hrozne moc se na mimco tesim, ale zaroven se bojim, aby bylo vse ok, asi se uz moc sleduju 🙂
@molly2013 Tak jak jsi dopadla?? 🙂
@machacisko Tak jsme dopadli dobre 🙂 Srdicko uz krasne bije, jsem strasne stastna ze je vsechno v poradku 🙂) Sice rikal neco o tom zloutkovy vacek je zbytecne trochu vetsi nebo o, ale uz tak moc na jeho ,,negativni,, reci nedavam 🙂 No kazdopadne mi opet rekl ze jeste nemam delat velke zavery a za 10-14 dni zas na kontrolu a pak uz me da do poradny. Jinac dneska bylo videt jenom jedno mimisko 🙂 Tak uvidime
Tak na začátku, nějak v 6tt mě začala bolet prsa, a od 10tt přišla brutus kocovina, která neustala až do 15tt..do toho neustálý hlad, píchání v břiše, plynatost (neskutečná). Pak už to bylo lepší 🙂 Jen jsem asi dva měsíce nemohla jíst maso, úplně se mi hnusilo.
to jsem ráda, že jste dopadli dobře... já dnes ráno takový hnědý hlen... jen jednou teda... ale toho strachu.. snad to nic nebude... když nic.. trochu mě bolí břicho dneska tak odpočívám a když bude bolet, tak si po neděli zajdu.... jinak pořád je na zvracení, ale bez zvracení... a jak miluju květák..božéé, jen to nééé....
@kvetule1 jestli je to tmavá krev jako stará hnědá, tak to je ok..blbá by byla světlá jasně červená
@derinne my měli srdíčko už během 6tt 🙂 ale může být vidět klidně až v tom 8tt
Dekuju všem co nám drželi palce 🙂 jsem taky hroze šťastná ze je vše v pořádku. Ne krev mi nenral no..je to divné?.. Jináč říkal mi ze jsem 6+ nějaký ten den.. Taky mi to přijde brzo a četla jsem ze až později ale jsem ráda byl to nádherný pocit vvidět jak tam tluče jako o závod 🙂 <3
@veronika182 jj jen hnědá a hlen..díky za uklidnění
Ahoj holky, ja jsem dnes 5+2 a mam takovy trapny dotaz. Od vcera ze me tece takovy pruhledny gel, neco jako pri ovulaci a nebo velikem vzruseni. Mate to taky nektera? Kdyz jsem cekala dcerku, tak se mi to objevilo taky, ale az asi ve 2. trimestru...
Ahoj 🙂 já od 4. tt šílenou únavu, v práci jsem usnula i na WC :D v 7tt se přidaly nevolnosti, je mi špatně i z představy na něco, nejvíc na ty blbý zázvorový lízátka a na mátu. Prsa mám nateklý, bolavý... ale jsem fakt v začátku 🙂
Holky, zrovna jsme prijeli z pohotovosti. Zaclo me okol 6 hod pobolivat bricho jako pri menstruaci a sla jsem na wc a krev..tak jsme valili. Doktor semnou mluvil stylem prave jsi me vyrusila od svaciny. Co jako hystercim na kolik vlozek za tech ani ne 20 min. jsem krvacela, a at si uvedomim ze proste bud se dite v tehotenstvi uchyti nebo nasleduje potrat.To sice vim a nekolikrat uz jsem spinila a nesla jsem s tim ani k dr. ale kdyz jsem krvacela cerstvou krev a mela ty bolesti tak jsem letela. No tak me vysetril srdicko stale bije. Ale mluvim semnou jak s nejakym hadrem strasne... Pak mi rekl ze jestli to do rana neprejde tak at si zajdu za svym gynekologem, za ktreym mam vlastne chodit jestli o tom nevim...No nevim kdo by me tam vysetroval v nedeli vecer. A co ze krvacim tak si mam pockat na rano a ne obtezovat doktora na pohotovosti v nedeli vecer prece no hruza... Kazdopadne do zpravy mi napsal ze bricho mam klidne a mekke(ani mi na nej nesahl) takze nevim kde to sebral!! A pak jsem si doma jeste precetla ze mi hrozi potrat..coz mi asi nejak zapomel rict. ..No momentalne me bricho boli porad stejne a krvaceni neni nejak silne ale stale je, cerstva krev a do toho i takove hlenovite kousky krve a v tom jeste jakysi hnedy vytok...Jsem uplne bezradna..
Jo! Rano jsme meli s pritelem sex tak mi rekl ze to muze byt i z toho..ale tomu se mi moc nechce verit..
@molly2013 No, já bych se na drahého lékaře dost obořila a manžela by musel někdo držet. 😀 Každopádně špinění či slabé krvácení může být i po sexu. Nezapomeň, že jsi nyní mnohonásobně prokrvená, takže je jednodušší, aby se vytvořil malý hematom. 😉 Hlavně se nestresovat. 😉 🙂
Mám hrozny strach..Krvácení ani bolesti neustupuji
@michaela___ No já jsem bohužel takový,,uctivý posera,, takže jsem mu to odkyvala a málem s brekem odešla..
@molly2013 Vím, že je to těžké, ale pokus se uklidnit. Zda bylo mimčo na prohlídce v pořádku, bylo srdíčko atp, tak bude určitě vše v pořádku. Pokus se usnout a ráno jdi ke svému lékaři. Bude dobře .. Držím palce!
@michaela___ souhlas,seber síly a ráno utíken
Děkuji všem za podporu moc si toho vážím! 🙂.. Jestli vůbec něco naspim přes ty bolesti a strach no, Zítra jak dojdu od Dr budu informovat
@molly2013 Určitě jsi udělala dobře,některým doktorům chybí empatie a neumí si představit co prožíváš ☹ je mi divný že ti nenapsal třeba utrogestan nebo něco na udržení těhu, kdyžtak se zeptej zítra svý dr. Věřim že to bude všechno v pořádku,když viděl srdíčko a podle toho jak reagoval,tak se při potratu asi krvácí masivnějc. Drž se!!! Bude to dobrý 🙂
Ahoj holky, tak jsme dopadli spatne. Prisla jsem k doktorovi rekla problemy a rekl ze uvidime ze me prohledne a kdyztak me da hned na neschopenku. Bohuzel uz nebyl duvod..nic mi tam nezustalo:( Byl to strasne smutny pocit kdyz jsem vedela ze jeste pred par hodinami v noci u toho idiota na pohotovosti tlouklo srdicko :( Mozna ze kdyby tam ze me neudelal hysterku a netvrdil mi ze moje krvaceni je spineni a radsi s tim neco udelal...Ale to je vsechno kdyby...Jsem z toho cela smutna,zmatena pocit prazdna :( Boli to :( Strasne moc me nastesti drzi muj pritel bez nej bych to nesla jeste 100 krat hur . Tak vam holky preju moc stesti at jste zdravi a dopadne vam vse dobre.
@molly2013 To mi je moc líto! ♥ Ale pokus se to brát tak, že příroda ví, co dělá. Raději takto v prvopočátku, než kdyby se něco špatně vyvíjelo později a dopadlo by to stejně jako nyní. ☹ 😉 Držím palce, abyste vše zvládli a brzy si k vám mimčo opět našlo cestu a už s plnou parádou až do konce! ♥
moc mě to mrzí ☹
@molly2013 Také mě to strašně moc mrzí...jak jsem si to četla, tak jsem byla děsně naštvaná...a ted jsem z toho i za tebe smutná ☹ Ale věřím, že az ta strašná bolest a smutek přejde, tak se mimi u Vás zase.krásně ohlásí a dopadne to uz dobře! :-* Ps: tomu dr.bych ted předvedla teprve hysterku a normálně ho nahlasila ... I za tu vychozi nepravdivou zpravu! Drž se 🙂
Ahoj, to je mi lito, myslela jsem na Tebe. K tomu co napsaly holky pridavam, ze je povzbuzujici ten fakt, ze se vam vubec podarilo splodit to detatko. U nas to hned neslo, mam urcite zdravotni prekazky, takze za me jeste tento nazor. Hodne stesti v dalsim snazeni!!! 💜
Ahoj holky, tak je to tady. Jsem 5+4 a v noci me probudil zaludek a streva. Takze je mi uz pekne zle. Zkouším do sebe narvat aspon rohlik, ale je to des. Cela se tresu, jsem hrozne slaba a do toho divoka dvouleta dcerka :-\

@molly2013 Bude to v pořádku,snad se doktor překouk a opravdu jsou tam 2 🙂 Prý jsou na začátku špatně vidět a můžou se i překrývat a jestli třeba viděl jen kousek 2,tak nevěděl co to je. Zítra se ozvi jak to dopadlo,držim palce 🙂